Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το θεμα μου ειναι το εξης.

Το κινητο μου μιας και ειχε γεμισει απο αποθηκευτικο χωρο,αποφασισα να παρω μια 8αρα καρτα sd.

Κανονικα το κινητο μου ειχε 4 gb εσωτερικη μνημη.

Αλλα στο Appkik λεει οτι η εσωτερικη ειναι 2 gb και η sd card 4gb (δλδ αυτην που νομιζα για εσωτερικη στο κινητο).Την καρτα sd την 8αρα την εχει αναγνωρισει στο storage απο τις ρυθμισεις κανονικα (σαν 7.40 gb νομιζω)

Το θεμα μου ειναι το πως θα μπορω να περναω αρχεια και εφαρμογες εκει περα!

Δημοσ.

Η έκδοση Android του κινητού σου είναι σημαντική καθώς οι νεότερες εκδόσεις δεν επιτρέπουν πλέον εφαρμογές να εγκαθίστανται  στην εξωτερική κάρτα μνήμης SD παρά μόνο στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού.

Εάν έχεις πάνω από 4.1 android νομίζω δε μπορείς να εγκαθιστάς της εφαρμογές σου στην SD πλέον. Ωστόσο έχουν βρει κάποιους τρόπους για root συσκευές αλλά και πάλι χρειάζεται να χωρίσεις την SD (partition). Όμως δε το έχω κάνει και δε ξέρω ακριβώς πως γίνεται. Πάντως χωρίς να πειράξεις τη συσκευή σου, εάν έχεις κάποια νέα έκδοση του android, δε μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου στην SD.

Εάν τώρα έχεις κάποια παλιότερη έκδοση, υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Ένας που χρησιμοποιώ εγώ, και μπορώ και τρέχω από την SD όλες μας όλες τις εφαρμογές, είναι αυτός που περιγράφεται Link.png Site: εδώ

Με αυτό τον τρόπο έχω στο xperia active, 200ΜΒ ελεύθερη RAM και περίπου άλλο τόσο ελεύθερο χώρο, ενώ έχω εγκαταστήσει γύρω στις 70 εφαρμογές πλέον.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Λοιπον η εκδοση που εχει ειναι 2.3.6 και μπορω να περναω στην "sd" εφαρμογες αλλα στην sd την οποια θεωρουσα εσωτερικη μνημη (δλδ την 4αρα) και οχι την καινουργια που εβαλα.

Αυτο ειναι το θεμα μου εμενα

Και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος στις ρυθμισεις-->storage λεει sd card total space 7.40 (ειναι η καινουργια δλδ),usb storage total space 3.91  και system storage 1.64 available space

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...