nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει να ακούω σε συζητήσεις διάφορα σχετικά με το αν θα πρέπει οι άντρες να κάνουμε συχνά μπάνιο και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και κατα πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα/σαμπουαν.Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες .Εγώ προσωπικά κάνω συχνά μπάνιο και επειδή δεν αγοράζω σαμπουάν κλπ πλένομαι με ότι υπάρχει (πχ σαμπουάν/αφρόλουτρο με άρωμα βανίλια κλπ ) . αναρωτιέμαι αν η συχνή καθαριότητα ειναι θέμα ταμπού στην Ελληνική ανδρική κοινωνία και ποια ειναι η γνώμη των γυναικών , θα πρέπει να πλενόμαστε συχνά ή αυτό χαλάει την εικόνα μας στα μάτια τους και τις μύτες τους?ποια ειναι η γνώμη σας ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα αν δεν βρωμάει τι άντρας είναι ! !
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η ιδεολογία μου δεν μου επιτρέπει να μένω άπλυτος, είμαι κεντρώος, όχι αναρχικός. 9
tsifotis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο οι τζιτζιφιογκοι φλωροι αδερφες κανουνε τις ανασφαλεις αποριεςτους θρεντ. Το σερνικο κανει οτι γουσταρει κι οποιος στραβοκοιταει μαζευει τα δοντια του Αχ, ναι μου λειπει ο freedubus 9
REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα δεν ειναι αν κανεις συχνα μπανιο αλλα τα αρωματα που θα διαλεξεις να εχουν τα αφρολουτρα-σαμπο. Αν διαλεξεις σαμπουαν με αρωμα παπαγια και χρυσοβελανιαδιας για μαλλια απο μεταξι και αφρουλουτρο βερυκοκο με μελι και καρυδα για ευαισθητο δερμα τοτε εχεις ενα θεματακι
~mxls~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες . Μπάνιο ανά 3-4 μέρες; Αυτό δεν σε κάνει περισσότερο άνδρα, ασβό μάλλον. 25
Salonikios933 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει να ακούω σε συζητήσεις διάφορα σχετικά με το αν θα πρέπει οι άντρες να κάνουμε συχνά μπάνιο και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και κατα πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε</p> <p>αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα/σαμπουαν.<br><br> Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες .<br><br> Εγώ προσωπικά κάνω συχνά μπάνιο και επειδή δεν αγοράζω σαμπουάν κλπ πλένομαι με ότι υπάρχει (πχ σαμπουάν/αφρόλουτρο με άρωμα βανίλια κλπ ) . <br><br> αναρωτιέμαι αν η συχνή καθαριότητα ειναι θέμα ταμπού στην Ελληνική ανδρική κοινωνία και ποια ειναι η γνώμη των γυναικών , θα πρέπει να πλενόμαστε συχνά ή αυτό χαλάει την εικόνα μας στα μάτια τους και τις μύτες τους?<br><br><br> ποια ειναι η γνώμη σας ? </p> <p> </p> <p><span style="font-size:8px;"> </span><br> </p> Γιατί οχι πάνω από 2 φορές ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μονο οι τζιτζιφιογκοι φλωροι αδερφες κανουνε τις ανασφαλεις αποριεςτους θρεντ. Το σερνικο κανει οτι γουσταρει κι οποιος στραβοκοιταει μαζευει τα δοντια του Αχ, ναι μου λειπει ο freedubus να διεισδύσω στο μυαλό σας προσπαθώ , οχι να επιβεβαιώσω/καταρίψω μια ανασφάλεια μ
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η καθημερινή χρήση καθαριστικών δεν κάνει καλό σε όλους. Η λιπαρότητα του δέρματος για παράδειγμα υπάρχει για κάποιο λόγο. 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα δεν ειναι αν κανεις συχνα μπανιο αλλα τα αρωματα που θα διαλεξεις να εχουν τα αφρολουτρα-σαμπο. Αν διαλεξεις σαμπουαν με αρωμα παπαγια και χρυσοβελανιαδιας για μαλλια απο μεταξι και αφρουλουτρο βερυκοκο με μελι και καρυδα για ευαισθητο δερμα τοτε εχεις ενα θεματακι με αρέσει το άρωμα καρύδας και βάζω και αφρόλουτρο που κάνει το μαλλί μεταξένιο ,σίλκι σμούθ Άρωμα βανίλια; Σίριουσλι; ειναι ωραία μυρωδιά και δίνει την αίσθηση φρεσκάδας
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χρήση καθαριστικών 2 φορές την εβδομάδα (σε νορμάλ συνθήκες) είναι αρκετό για οποιονδήποτε άνθρωπο. 1
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το θεμα δεν ειναι αν κανεις συχνα μπανιο αλλα τα αρωματα που διαλεξεις να εχουν τα αφρολουτρα-σαμπουαν. Αν διαλεξεις σαμφουν με αρωμα παπαγια και χρυσοβελανιαδιας και αφρουλουτρο βερυκοκο με μελι και καρυδα για ευασθητο δερμα τοτε εχεις ενα θεματακι Αυτό είναι μύθος. Πολλά "αντρικά" σαμπουάν/αφρόλουτρα έχουν πολύ ουδέτερα ή και "μεταλικά" αρώματα που μπορεί να μην αρέσουν σε όλους. Προχθές λούστηκα με σαμπουάν Marrakesh Oil & Coconut, εκστασιάστηκα. Πρέπει να ξέρεις ότι είμαι ο πιο άντρας από οποιοδήποτε πούστη. Μια μέρα έδειρα 10 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κι άλλους 5 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από slipknot 12
g_alkis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 με αρέσει το άρωμα καρύδας και βάζω και αφρόλουτρο που κάνει το μαλλί μεταξένιο ,σίλκι σμούθ ειναι ωραία μυρωδιά και δίνει την αίσθηση φρεσκάδας Μετά κάνεις και απολέπιση; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις