nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κανόνισε να μην τα μάθει καμιά μελλοντική γκομενίτσα αυτά και γεια σας μετά. οτι πλένομαι συχνά?οτι πάω τουαλέτα με πρόγραμμα ή οτι δεν λερώνομαι οταν χέζω? δηλαδή ειναι θέμα ταμπού και για τσι γυναίκες ? υποθέτω οτι ειναι θέμα γούστου , άλλες προτιμούν κοντούς , άλλες ψηλούς , άλλες καθαρούς και άλλες βρομύλους
walkerr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 υποθέτω οτι ειναι θέμα γούστου , άλλες προτιμούν κοντούς , άλλες ψηλούς , άλλες καθαρούς και άλλες βρομύλους Ξερεις πολλες που να προτιμουν τυπους που συνηθιζουν να σκουπιζονται οπως οπως μετα το χεσιμο ή που κανουν μπανιο οποτε το θυμηθουν και βρωμανε σα σκουπιδοτοποι? Το να κανεις μπανιο καθε μερα ειναι θεμα υγειας και οχι οτι εισαι gay .το λιγοτερο που μπορεις να παθεις ειναι απο μια δερματιτιδα ,ουρολοιμωξη,μεχρι ηπατιτηδα Α .Κανεις μπανιο για να διωξεις απο πανω σου τα βακτηρια και τα μικροβια που εχουν κολλησει πανω σου απο το περιβαλλον και απο τις διαφορες επαφες που εχεις με τον κοσμο , με τουαλετες , και οτιδηποτε αλλο . Τοτε να χρησιμοπποιεις Detol που λεει οτι εξοντωνει τα μικροβια. Μη βαλεις οπως πολυ γιατι θα εξοντωσει κι εσενα μαζι.
Asmodeus21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κανόνισε να μην τα μάθει καμιά μελλοντική γκομενίτσα αυτά και γεια σας μετά. Aστες αυτες. Μονο για FB το εχουν το PC και δεν κοιτανε τιποτα αλλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορω να ξυπνησω αν δεν κανω ντουζ καθε πρωι πριν παω για δουλεια. Χειμωνα καλοκαιρι. Δεν το βρισκω ουτε ψυχαναγκαστικο ουτε συνδεεται με οτιδηποτε αλλο πλην της αναζωογονησης που προσφερει. Το καλοκαιρι συνηθως θα κανω ντουζ και πριν κοιμηθω. Αυτο το εντεινει το γεγονος πως εχω φαει την ημερα μου στο κεντρο αρα το βραδυ που επιστρεφω εχω λιωσει στον ιδρωτα και εχει κολλησει ολο το καυσαεριο πανω μου. Και δεν με βολευει να κοιμαμαι μεσα στην μπιχλα. Παντως απορω με μερικους ε, πρεπει να ειστε ο λογος που σιχτιριζω τα ΜΜΜ τα καλοκαιρια 2
DIGITHEOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τοτε να χρησιμοπποιεις Detol που λεει οτι εξοντωνει τα μικροβια. Μη βαλεις οπως πολυ γιατι θα εξοντωσει κι εσενα μαζι. δεν ειμαι των ακρων φιλε μου...απλως δεν μου αρεσει να ειμαι ιδρωμενος και βρωμικος (δεν ειμαι μικροβιοφοβικος ) 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 και εγώ μονίμως ειμαι καθαρός και περιμένω κ απ τσι γυναίκες το ίδιοδε μπορεί να μυρίζει η τσιπούρα τσ αλλης και να θέλει και " παιχνιδάκια " ιδικά στα ΜΜΜ μπορείς να μυρίσεις πολλά χαλασμένο ψάρι (το έτσι της γυναίκας)σκόρδο (γεροντίλα συνήθος)κρεμμύδι (μασχαλίλα)κλπμε κάνει εντύπωση που αδιαφορούν
Asmodeus21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 και εγώ μονίμως ειμαι καθαρός και περιμένω κ απ τσι γυναίκες το ίδιο δε μπορεί να μυρίζει η τσιπούρα τσ αλλης και να θέλει και " παιχνιδάκια " ιδικά στα ΜΜΜ μπορείς να μυρίσεις πολλά χαλασμένο ψάρι (το έτσι της γυναίκας) σκόρδο (γεροντίλα συνήθος) κρεμμύδι (μασχαλίλα) κλπ με κάνει εντύπωση που αδιαφορούν χαα0χα0χα0χααχ0αχ0χα0χα0 εχεις οιστρο ρε μπαγασα.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλα εμενα η ποδαριλας με νευριαζει παραπολυ.. Ρε φιλε πλυντα τα μαμημενα... Ασχετα που μυριζουν σαν τυρι 100 χρονων, μαζευονται μυκητες.. Βαλτε απο μιση βανιλια στα παπουτσια σας για να μυριζουν ωραια.. Αν εχετε προβλημα.. Εμενα με τρελαινει οταν βλεπω γυναικα με μπουζακι και να χουν ιδρωσει στις μασχαλες και να φαινεται.. Απορια:γιατι οι γυναικες μυριζουν πιο ασχημα απο τους αντρες οταν ειναι ιδρωμενες; Υ.Γ: ευτυχως στην δουλεια, ολοι φορανε αποσμητικο και ειναι πλυμμενοι.. Δεν γινεται να δουλευεις σε σκονες, λαδια, γρασα και να μην κανεις μπανιο μετα..
Asmodeus21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εμενα με τρελαινει οταν βλεπω γυναικα με μπουζακι και να χουν ιδρωσει στις μασχαλες και να φαινεται.. Kαι τι να κανει η κοπελα το καλοκαιρι? Να βγαλει το μπλουζακι για να σ'αρεσει? Περα απο τη πλακα , νομιζω οτι εχουμε γινει "υπερευαισθητοι" σε καποια θεματα. Λογικο ειναι καποιος , καποια στιγμη να εχει ιδρωμενες μασχαλες ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες. (Δεν αναφαιρωμαι σε εσενα Liverpool αλλα γενικοτερα). Εχω ακουσει τρελα πραγματα το τελευταιο καιρο του στυλ "Δεν μ'αρεσει ο/η ταδε επειδη καποια φορα μυριζε το στομα του/της η ιδρωσαν οι μασχαλες η εχει ασχημη πατουσα η πολυ φρυδι. Το ξερω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λεμε αλλα διακρινω μια περιεργη ταση . Το που οφειλεται αυτο νομιζω ειναι στην ελειψη "ανεκτικοτητας" προς τους αλλους ---> "αγαπαμε - μας αρεσει" πολυ ο εαυτος μας σε βαθμο που γινεται αηδια , ειμαστε πολυ εγωιστες χωρις λογο βεβαιως (αυτο χρηζει περεταιρω αναλυσης) Μπορουμε να επιστρεψουμε στον τροπο που καθαριζουμε τα πισινα μας τωρα.
nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 οι γυναίκες μυρίζουν παραπάνω γιατι έχουν τσιπούρα (if u know what i mean)έπειτα ειναι θέμα ορμονών δεν φταίνε για την φυσική μυρωδιά τους , αρκεί να μην μένουν άπλυτεςάλλο οταν ιδρώσουν,τότε όλοι μυρίζουμε
Liverpool89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Kαι τι να κανει η κοπελα το καλοκαιρι? Να βγαλει το μπλουζακι για να σ'αρεσει? Ας το βγαλεις.. Λες και θα νε ρωτησει κιολας.. Μουαχαχαχα... Μονο στην ωρα τις γυμναστικης πορωνοναι νε τον ιδρωτα.. Αλλα μετα κατευθειαν για μπανιο..
walkerr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εμενα με τρελαινει οταν βλεπω γυναικα με μπουζακι και να χουν ιδρωσει στις μασχαλες και να φαινεται.. Και τι θες να κανει? Να τρεξει αμεσως σπιτι να κανει ντους και να αλλαξει μπλουζακι για να μη τη βλεπεις ιδρωμενη? Απορια:γιατι οι γυναικες μυριζουν πιο ασχημα απο τους αντρες οταν ειναι ιδρωμενες; Bασικα, ισχυει το αντιθετο.
Iris_89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Από τα πιο disturbing threads του Insomnia. Μετά τον poop throwing guy. Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ 2
Cryptic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ξέρω ότι στην τουαλέτα δεν το χτυπάς πάνω από δυο φορές, αλλιώς τον ... Αλλά όχι πάνω από 2 μπάνια την εβδομάδα; Μα πόσους κανόνες έχουμε απιτέλους;
OMGA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αρα 4 ημερες Χ δυο χεσιματα την ημερα, σημαινει οτι μπανιαριζεσαι αφου εχεις 8 μαζεμενα σκουπισματα σκατων στο κωλο σου Δεν ακουγεται και πολυ υγιεινο. (Υπαρχει και το μπιντε) Είσαι άρωστος... Δεν μπορω να ξυπνησω αν δεν κανω ντουζ καθε πρωι πριν παω για δουλεια. Χ Είσαι κλασική περίπτωση, μην ανησυχείς .Είναι κάτι νορμάλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις