~mxls~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χρήση καθαριστικών 2 φορές την εβδομάδα (σε νορμάλ συνθήκες) είναι αρκετό για οποιονδήποτε άνθρωπο. Σοβαρά τώρα; Ανά τρεις μέρες το μαλλί λαδώνει φριχτά και η μασχάλη θα γίνει ανυπόφορη και για σένα τον ίδιο.
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά κάνεις και απολέπιση; οχι , κόβω τα νύχτα μου και λιμάρω το μικρό του ποδιού γιατι ειναι περίεργο και δεν έχει σωστή μορφή με αρέσει να ειναι ομοιόμορφα
Superuser Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Από πότε η καθαριότητα-υγιεινή είναι ταμπού;; Εγώ δηλαδή που κάποιες φορές κάνω κ δύο φορές την μέρα δεν είμαι άντρας;; Ο άντρας με @@ καθορίζεται από αλλα πράγματα.. 4
~mxls~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Από πότε η καθαριότητα-υγιεινή είναι ταμπού;; Εγώ δηλαδή που κάποιες φορές κάνω κ δύο φορές την μέρα δεν είμαι άντρας;; Ο άντρας με @@ καθορίζεται από αλλα πράγματα.. +1 η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λένε.
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 για να σου φυγει οποιαδηποτε αποριο σου δηλωνω εκ μερους ολων των γυναικων του πλανητη οτι ο απλυτος αντρας ειναι αποκρουστικος. 12
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 +1 η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λένε. μηπως ειναι και αυτό ενα ταμπού ? για να σου φυγει οποιαδηποτε αποριο σου δηλωνω εκ μερους ολων των γυναικων του πλανητη οτι ο απλυτος αντρας ειναι αποκρουστικος. ναι αλλα πόσες ημέρες ?
Ntinaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η ιδεολογία μου δεν μου επιτρέπει να μένω άπλυτος, είμαι κεντρώος, όχι αναρχικός. 1
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σοβαρά τώρα; Ανά τρεις μέρες το μαλλί λαδώνει φριχτά και η μασχάλη θα γίνει ανυπόφορη και για σένα τον ίδιο. Όχι σε όλους. Πολλοί δεν έχουν λιπαρά μαλλιά και άλλοι καθόλου. Μπορεί η χρήση σκέτου νερού να λύνει το θέμα. Με καθαρά ρούχα και ένα απλό ντους δεν νομίζω να μυρίζει κάποιος. Ιδιαίτερα με την χρήση αποσμητικών. Προσωπικά το να μυρίζει άσχημα κάποιος δεν με ενοχλεί. Με ενοχλεί να μυρίζει βρώμικα (τσιγαρίλα, ιδρωμένα ρούχα μιας εβδομάδας κτλ).
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειναι και αυτό ενα ταμπού ? ναι αλλα πόσες ημέρες ? στις δυο καιγεσαι υπο νορμαλ συνθηκες. αν κανεις χειρονακτικη δουλεια μιλαμε για 24ωρο. 2
~mxls~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειναι και αυτό ενα ταμπού ? Νταξει δεν είπαμε να λιμάρουμε τα νύχια μας ή να βάλουμε μάσκαρα.
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχάς η χρήση αρωμάτων και αιθέριων ελαίων δεν έχει καμία σχέση με την υγιεινή. Το ότι μυρίζει κάποιος επειδή βάζει 5 κιλά κολόνια δεν σημαίνει ότι είναι καθαρός. 5
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ααααααααχ εγω δεν αντέχω την ιδρωτίλα.... Και δε καταλαβαινω επισης πως μετα τον ιδρώτα, δε μπαινει καποιος κατευθειαν για μπανιο γιατι βαριέται! 3
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ο άντρας με @@ καθAρίζεται από αλλα πράγματα.. φιξντ
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ααααααααχ εγω δεν αντέχω την ιδρωτίλα.... Και δε καταλαβαινω επισης πως μετα τον ιδρώτα, δε μπαινει καποιος κατευθειαν για μπανιο γιατι βαριέται! πολλοί όμως ισχυρίζονται οτι η ιδρωτίλα ειναι ένδειξη ανδρισμού
REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι μύθος. Πολλά "αντρικά" σαμπουάν/αφρόλουτρα έχουν πολύ ουδέτερα ή και "μεταλικά" αρώματα που μπορεί να μην αρέσουν σε όλους. Προχθές λούστηκα με σαμπουάν Marrakesh Oil & Coconut, εκστασιάστηκα. Πρέπει να ξέρεις ότι είμαι ο πιο άντρας από οποιοδήποτε πούστη. Μια μέρα έδειρα 10 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κι άλλους 5 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Τον επαιξες κιολας ? http://www.youtube.com/watch?v=iRBF7KmYTPg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις