BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 επιτρέπεται απο τους mods να βάλω το τραγούδι των ημισκούμπριων το "Βρωμύλος"?για πλάκα καθαρα
bilakos10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 πολλοί όμως ισχυρίζονται οτι η ιδρωτίλα ειναι ένδειξη ανδρισμού Είχαμε έναν στο σχολείο που είχε να κάνει μπάνιο 3+ μήνες (ακόμα και οι καθηγητές είχαν θέμα με την μπόχα που εξέπεμπε). Εκεί να δεις "ανδρίλα"!
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 πολλοί όμως ισχυρίζονται οτι η ιδρωτίλα ειναι ένδειξη ανδρισμού Δεν αντιλέγω στο ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει αφροδισιακή δράση αρχικά ο ιδρώτας... όχι όμως όταν στεγνώσει και μείνει πάνω σου 3 μέρες. 1
REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχάς η χρήση αρωμάτων και αιθέριων ελαίων δεν έχει καμία σχέση με την υγιεινή. Το ότι μυρίζει κάποιος επειδή βάζει 5 κιλά κολόνια δεν σημαίνει ότι είναι καθαρός. Αυτο πες στο στους Γαλλους
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αλήθεια ,ξέρει κανείς τι ειναι η μπόχα? μικροσωματίδια ? πχ αν βρωμάει ο άλλος επειδή χέστηκε αναπνέουμε σωματίδια κουράδας? ισχύει ?(το χω ακούσει)και αν ναι ουσιαστικά ειναι λες και "τρώμε" ιδρώτες όταν ο ιδρωμένος κάθετε δίπλα και εισπνέουμε ιδρωτίλα ?
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μας αρέσει να είστε καθαροί και όχι λιγδιασμένοι μες τη μπόχα (όπως, προφανώς, δεν θα σας άρεζε να ήταν έτσι και το γένος θήλυ)επίσης μας αρέσουν οι ανδρικές κολώνιες, να τις τιμάτε...και προσοχή, όχι στην υπερβολή, δλδ στο άδειασμα μισού μπουκαλιού αρώματος/φορά. γκέι θα χαρακτηρίσω, προσωπικά, όταν θα δω το αγόρι να φοράει τις κρέμες μου/ τη μάσκα προσώπου μου και το χειρότερο....τα εσώρουχά μου... 4
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 κοιταξε, κάποιος που κάνει μπάνιο μόνο 2 φορές την εβδομάδα, σχετικά με το απορρυπαντικό που θα πρέπει να χρησιμοποιεί, νομίζω ειναι μια καλη επιλογή η χλωρίνη και μάλιστα κλινεξ γιατι καθαριζει-λευκαίνει-απολυμάινει... τι λεμε ωρε; 3
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Bon Jovi είχε δηλώσει ότι κάνει μπάνιο μια φορά το χρόνο.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα τωρα στεκουν αυτα που γραφουν μερικοι... Δηλαδη εισαι απλητος, κανεις δυο φορες την εβδομαδα μπανιο και φορας καθαρα ρουχα. Νομιζεις οτι δεν θα μυριζεις; Μολις λιγο ιδρωσεις, καηκες. Μετα απο την βολτα θα πρεπει να τα βαλεις στο πλυντηριο, γιατι θα μυριζουν.. Μπανιο αν οχι καθε μερα, ανα μιαμιση επιβαλεται. Εγω αν δεν κανω μπανιο ανα μια/μιαμιση μερα ιδρωνω χωρις λογο, νομιζω οτι ολοι λενε οτι μυριζω. Δεν νιωθω καλα... Ασε που λεω οτι ειμαι τοσο καντεμης που μια μερα δεν θα κανω μπανιο και θα τυχει φαση με γυναικα και θα τις δωσω τρελο ακυρο.. Οπως θελω εγω να ναι αυτη καθαρη παντου.ετσι πρεπει να μαι και γω..
CROM271 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Και δυο ανεκδοτακια σχετικα. -Ποσά μπάνια έκανες φετος το καλοκαίρι; -Δυο. -Γιατί δεν σου αρέσει η θάλασσα; -Α στη θάλασσα λες; Ο γύφτος Α λέει στον γύφτο Β Α: Πφφφ ρε μαλακα βρωμοκοπας! Β: Μιλάς και εσύ ρε; Εσύ όχι μόνο βρωμας αλλά ζεχνεις από χιλιόμετρα. Σαν σκουπιδότοπος μυριζεις. Α: Ε καλα εγώ είμαι και 2 χρόνια μεγαλύτερος... 5
stevenosfp1999 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 <p>μας αρέσει να είστε καθαροί και όχι λιγδιασμένοι μες τη μπόχα (όπως, προφανώς, δεν θα σας άρεζε να ήταν έτσι και το γένος θήλυ)<br> επίσης μας αρέσουν οι ανδρικές κολώνιες, να τις τιμάτε...και προσοχή, όχι στην υπερβολή, δλδ στο άδειασμα μισού μπουκαλιού αρώματος/φορά.<br> </p> <p>γκέι θα χαρακτηρίσω, προσωπικά, όταν θα δω το αγόρι να φοράει τις κρέμες μου/ τη μάσκα προσώπου μου και το χειρότερο....τα εσώρουχά μου...</p> Μπορεί να έχει αγοράσει δικά του, που ξέρεις :Ρ
gatokoritso Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οποίος μενει άπλυτος πανω απο 48 ωρες το χειμωνα και πανω απο 24 το καλοκαιρι δεν είναι ο άντρας ο πρόστυχος είναι μια μπιχλα.τελος! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις