Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν δλδ αν κάνουμε μπάνιο ανά δύο μέρες είμαστε ντιντίδες ενώ αν μείνουμε 4-5 μέρες άπλυτοι είμαστε άντρακλες; Γελάει ο κόσμος... Ανά 4 μέρες κολλάς ολόκληρος και γίνεσαι ασβός... Παλιότερα έκανα μπάνιο καθημερινά και σχολαστικά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος καθώς ουσιαστικά όλη τη μέρα στο σπίτι την πέρναγα. Πλέον κάνω μπάνιο μέρα παρά μέρα ή όποτε κρίνω ότι χρειάζεται. Με το μαλλί έχω ένα θέμα γιατί εμφανίζεται πιτυρίδα αν κάνω καθημερινά και γι αυτό το αποφεύγω το καθημερινό. Καθημερινό μόνο αν ιδρώσω (ειδικά καλοκαίρι) κάνω...

Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα καθαρό. Όλα τα άλλα είναι ηλιθιότητες...

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μυρίζεις σαπούνι και να είσαι πραγματικά καθαρός. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε οι παλιοί. Είναι υγεία. Τέλος.

Mπανιο? Γιατι Σαββατο ειναι?

Περα απο τη πλακα. Το καλοκαιρι καθε μερα μπανιο (και μερικες φορες 2) και το χειμωνα μερα παρα μερα (η στη χειροτερη 3 φορες την εβδομαδα)

Μπερδευτικα τωρα , ειμαι "ανδρας" η μπα?

ναι, σκεφτομαι να σου κατσω κιολας...

:shock:

Δημοσ.

Μπανιο καθε μερα και αποσμητικο μονο τις δυσκολες μερες που ξερω πως θα ιδρωσω.

Tις δυσκολες  μερες....χαχα

Για να απαντησω επι του θεματος..,το σωστο ειναι μπανιο μονο μια φορα το μηνα , η βαρβατιλα να κανει μπαμ απο χιλιομετρο ,να πεφτουν οι γυναικες ξερες μπροστα στον  συγχρονο Κοναν .Και ασε τους μετροσεξουαλ να ασχολουνται με σαπουνια και αποσμητικα !

Δημοσ.

Tις δυσκολες  μερες....χαχα

Για να απαντησω επι του θεματος..,το σωστο ειναι μπανιο μονο μια φορα το μηνα , η βαρβατιλα να κανει μπαμ απο χιλιομετρο ,να πεφτουν οι γυναικες ξερες μπροστα στον  συγχρονο Κοναν .Και ασε τους μετροσεξουαλ να ασχολουνται με σαπουνια και αποσμητικα !

Kαι μετα την σερνεις αναισθητη απο τα μαλλια ετσι? :-)

Να εμβαθυνω τους στοχασμους της κουβεντας και να θεσω ενα ερωτημα. Θεωρουμε απαραιτητη την αποτριχωση (γενικη) ?

Δημοσ.

Aφου πρωτα εχω κατουρησει μερικα χιλιομετρα περιμετρικα για να οριοθετησω τον χωρο μου απο επιδοξους συναπλυτους  :P

• Like 2
Δημοσ.

Aφου πρωτα εχω κατουρησει μερικα χιλιομετρα περιμετρικα για να οριοθετησω τον χωρο μου απο επιδοξους συναπλυτους  :P

Το ροπαλο γιατι το εχεις? Για φιγουρα? Σε αυτο βοηθαν και οι κραυγες τυπου "ΟΥΓΚ"

Δημοσ.

Kαι μετα την σερνεις αναισθητη απο τα μαλλια ετσι? :-)

Να εμβαθυνω τους στοχασμους της κουβεντας και να θεσω ενα ερωτημα. Θεωρουμε απαραιτητη την αποτριχωση (γενικη) ?

Nαι εννοειται

Μετα φορας μπλουζακι με βαθυ V , πας στο W και βγαινεις φωτο 

Μπαινεις στο facebook και εισαι κλαρινογαμπρος με εγγυηση επιστροφης χρηματων

• Like 3
Δημοσ.

Nαι εννοειται

Μετα φορας μπλουζακι με βαθυ V , πας στο W και βγαινεις φωτο 

Μπαινεις στο facebook και εισαι κλαρινογαμπρος με εγγυηση επιστροφης χρηματων

Kαι κανεις και ποζες σαν αυτες που κανουν οι χαζογκομενες και μετρας τα likes. (Ολοι με το κουρεμα με το τσουλουφι σαν κυμμα - ομογενοποιηση καργα)

Περα απο τη πλακα ολα αυτα μου φαινονται τραγικα γελοια. Χωρις να θελω να θιξω κανεναν.(Τρομερη ματαιοδοξια και φιλαρεσκεια).

• Like 4
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μυρίζεις σαπούνι και να είσαι πραγματικά καθαρός. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε οι παλιοί. Είναι υγεία. Τέλος.

Α ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα πιο αηδιαστική είναι η στοματική δυσοσμία...

Το καπνισμα σε αυτο βοηθαει παρα πολυ. Κανει απλα το στομα να βρωμαει σαν τασακι.

• Like 1
Δημοσ.

Αραγε πως θα ηταν το μεσαιωνα που δεν εκαναν μπανιο ποτε στην ζωη τους?

Ειχαν πιο σημαντικα προβληματα να επιλυσουν και ζουσαν μεσα στη βρωμα οποτε το ειχαν συνηθησει.

Δημοσ.

Εγώ είμαι οικολόγος, μία φορά το μήνα μπάνιο και αυτό με παρέα. Έτσι και οικονομία στο νερό γίνεται και δεν καταναλώνουμε προϊόντα όπως σαμπουάν και σαπούνια που καταστρέφουν το περιβάλλον :P

Φυσικά για αποσμητικό ούτε λόγος...

Δημοσ.

Εγώ είμαι οικολόγος, μία φορά το μήνα μπάνιο και αυτό με παρέα. Έτσι και οικονομία στο νερό γίνεται και δεν καταναλώνουμε προϊόντα όπως σαμπουάν και σαπούνια που καταστρέφουν το περιβάλλον :P

Φυσικά για αποσμητικό ούτε λόγος...

Και βοηθας στην υπογεννητικοτητα :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...