Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λένε.

Και η άλλη μισή είναι η Βρώμα. Να αρχίσουμε να μιλάμε για τους Γάλλους άρχοντες εποχής; Και γιατί τα καλύτερα αρώματα εξακολουθούν να είναι γαλλικά; :devil:

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει να ακούω σε συζητήσεις διάφορα σχετικά με το αν θα πρέπει οι άντρες να κάνουμε συχνά μπάνιο και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και κατα πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε

αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα/σαμπουαν.

Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες .

Aν καποιος μπανιαριζεται μονο 2 φορες την εβδομαδα, ταυτοχρονα βαζει και... αρωματα, η κατασταση του ειναι τρατζικ. Κινητος οχετος.

Καποιος που ειναι δημοσιος υπαλληλος προφανως πρεπει να μπανιαριζεται καθημερινα.

Καποιος που ειναι περιπτερας μαλλον δε καιγεται τοσο πολυ.

Απ την αλλη ομως... μετα απο το χεσιμο τι γινεται? Οπως κι αν σκουπιστεις(κωλοχαρτο ή μπιντε) δε θα πρεπει να πλυθεις?

Το θεμα δεν ειναι αν κανεις συχνα μπανιο αλλα τα αρωματα που θα διαλεξεις να εχουν τα αφρολουτρα-σαμπο.

Αν διαλεξεις σαμπουαν με αρωμα παπαγια......

με αρωμα παπαρια?

Δημοσ.

Και η άλλη μισή είναι η Βρώμα. Να αρχίσουμε να μιλάμε για τους Γάλλους άρχοντες εποχής; Και γιατί τα καλύτερα αρώματα εξακολουθούν να είναι γαλλικά; :devil:

Όταν μου είπαν ότι τα πρώτα αρώματα τα έφτιαξαν οι Γάλλοι για να μην βρομανε δεν το πίστευα :P
Δημοσ.

Aν καποιος μπανιαριζεται μονο 2 φορες την εβδομαδα, ταυτοχρονα βαζει και... αρωματα, η κατασταση του ειναι τρατζικ. Κινητος οχετος.

Καποιος που ειναι δημοσιος υπαλληλος προφανως πρεπει να μπανιαριζεται καθημερινα.

Καποιος που ειναι περιπτερας μαλλον δε καιγεται τοσο πολυ.

Απ την αλλη ομως... μετα απο το χεσιμο τι γινεται? Οπως κι αν σκουπιστεις(κωλοχαρτο ή μπιντε) δε θα πρεπει να πλυθεις?

με αρωμα παπαρια?

καλά τα λες αλλα εγώ οταν χέζω και σκουπίζομαι με χαρτί πολλές φορές παραμένει άσπρο 

νομίζω ειναι θέμα κωλότριχας και πόσο κλειστά ειναι τα κωλομάγουλα με το συμπάθιο 

πχ κάποιος παχής λογικά θα γίνεται χάλια 

δεν παίρνω και όρκο ομως , μπορεί να κάνω και λάθος 

αν πχ έχεις διάρροια μπορεί να βγουν αργότερα ζουμιά 

πάντως μπανιο όντως χρειάζεται συχνό σε κάθε περίπτωση 

Δημοσ.

καλά τα λες αλλα εγώ οταν χέζω και σκουπίζομαι με χαρτί πολλές φορές παραμένει άσπρο 

Περιεργο, φαινεται οτι το δικο σου σκατο δε λερωνει.

Μαλλον ειναι συμπυκνωμενο και σκληρο. Το κρατας πολλες μερες μεσα πριν το εξαγεις?

Αν ειναι φρεσκο και μαλακο το σκατο λερωνει πιο ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.

2 φορές την ημέρα χέζω
πρωί (30 λεπτά αφότου ξυπνήσω) και βράδυ (1-2 ώρες πριν τον ύπνο )
μια φορά που έκανα διατροφή χωρίς υδατάνθρακα ειχα θέμα αλλα στα νορμαλ μου ποτέ
πάντα σε 5 λεπτά το πολύ (ξεχνιέμαι με το smartphone) έχω χέσει 

Δημοσ.

γκέι θα χαρακτηρίσω, προσωπικά, όταν θα δω το αγόρι να φοράει τις κρέμες μου/ τη μάσκα προσώπου μου και το χειρότερο....τα εσώρουχά μου...

Καλα, μπορει να τα φορεσε στις αποκριες.

Περισσοτερο να ανησυχησεις αν φορεσει το δονητη σου.

2 φορές την ημέρα χέζω

πρωί (30 λεπτά αφότου ξυπνήσω) και βράδυ (1-2 ώρες πριν τον ύπνο )

μια φορά που έκανα διατροφή χωρίς υδατάνθρακα ειχα θέμα αλλα στα νορμαλ μου ποτέ

πάντα σε 5 λεπτά το πολύ (ξεχνιέμαι με το smartphone) έχω χέσει 

Ενδιαφερον το ημερολογιο χεσιματος, σημειωνεις και τις λεπτομερειες(ποσοτητα, χρωμα, οσμη, ογκος κλπ)?

Δημοσ.

Οχι ακομα εντελως. Ηθελα να προσθεσω οτι με τη ψηλαφιση εχεις μια ακομα καλυτερη εικονα για τα κοπρανα σου.

Δημοσ.

δεν βγήκαμε εκτός θέματος , αυτά που συζητάμε αφορούν την καθαριότητα  :-)

Οχι ακομα εντελως. Ηθελα να προσθεσω οτι με τη ψηλαφιση εχεις μια ακομα καλυτερη εικονα για τα κοπρανα σου.

χαχ είπαμε , δεν είμαστε και σιχάματα B)  

Δημοσ.

<p>Οχι ακομα εντελως. Ηθελα να προσθεσω οτι με τη ψηλαφιση εχεις μια ακομα καλυτερη εικονα για τα κοπρανα σου.</p>

Ναι, πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια

Δημοσ.

νομίζω ειναι θέμα κωλότριχας και πόσο κλειστά ειναι τα κωλομάγουλα με το συμπάθιο 

πχ κάποιος παχής λογικά θα γίνεται χάλια 

δεν παίρνω και όρκο ομως , μπορεί να κάνω και λάθος 

αν πχ έχεις διάρροια μπορεί να βγουν αργότερα ζουμιά 

πάντως μπανιο όντως χρειάζεται συχνό σε κάθε περίπτωση 

Εγώ όταν χέζω απλά σηκώνω πάνω τα παντελόνια όταν έχουν φύγει όλα.

Βαριέμαι να σκουπίζομαι,τα άσπρα σώβρακα μου έχουν βέβαια μετά την καφέ γραμούλα αλλά τι να κάνεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...