Silverage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εγώ όταν χέζω απλά σηκώνω πάνω τα παντελόνια όταν έχουν φύγει όλα. Βαριέμαι να σκουπίζομαι,τα άσπρα σώβρακα μου έχουν βέβαια μετά την καφέ γραμούλα αλλά τι να κάνεις... Πωωω...... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έριξα ένα χέσιμο σήμερα στη δουλειά, άλλο πράμα.
walkerr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Στο λεοφωρείο η αφόρητη μυρωδιά είναι η βαριά που βρωμάει σκόρδο Υπαρχουν και χειροτερα. Κλειστα παραθυρα λογω ερκοντισιον, και 2 ατομα να κλασουν. Εγώ που ιδρώνω προσπαθώ να μην σηκώνω τα χέρια μου (όταν μιλάω με άλλον) αλλιώς βγάζω μια απαίσια μπόχα. Και τώρα που μιλάμε έχω ιδρώσει τόσες ώρες καθισιό στον υπολογιστή οπότε φαντάζεστε και τι άλλο μυρίζει Σκατιλα? Θα πρεπει να μπανιαρεις και το καθισμα. εγώ που μπορώ να μυρίσω αίμα απο απόσταση λόγο ανεπτυγμένης όσφρησης μπορώ να μυρίσω και ξεχωριστά την αυθεντική μυρωδιά του καθενός σας . Μηπως εισαι βαμπιρ? Παντως εγω ηδη για σενα μυρισα κατι: ανορθογραφια
Asmodeus21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 To εφηβαιο πρεπει να το ξυριζουμε για καλυτερη καθαριοτητα?
Tilemaxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 To εφηβαιο πρεπει να το ξυριζουμε για καλυτερη καθαριοτητα? Εγώ το ξυρίζω μια φορά τη βδομάδα. Παντού.
Iris_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καλά τα λες αλλα εγώ οταν χέζω και σκουπίζομαι με χαρτί πολλές φορές παραμένει άσπρο νομίζω ειναι θέμα κωλότριχας και πόσο κλειστά ειναι τα κωλομάγουλα με το συμπάθιο πχ κάποιος παχής λογικά θα γίνεται χάλια δεν παίρνω και όρκο ομως , μπορεί να κάνω και λάθος αν πχ έχεις διάρροια μπορεί να βγουν αργότερα ζουμιά πάντως μπανιο όντως χρειάζεται συχνό σε κάθε περίπτωση Μα τη παναγία αναγούλιασα 1
noob Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μα τη παναγία αναγούλιασα Μα γιατί?Αφού λέει ότι κάνει ό,τι κάνει αλλά μετά μπανιαρίζεται και αυτό είναι που μένει στο τέλος! Δεν ξέρεις από νίκοτς..
biwek5 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω παλι οταν χεζω και σκουπιζομαι το χαρτι μονο ασπρο δεν μενει, ο συνδιασμος χρωματον ασπρου χαρτιου του καφε η βαθυ καφε που αφηνω αλλο δειχνουν .. αν βαλουμε και το μπολικο αιμα απτης αιμοραοιδες ..ε τοτε τυφλα να εχει ο pollock Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από biwek5
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 .......... :blink: .................... :eek: :eek: Μπλιαχ, λιαχ λιαχ γλιοχ γγγγγγγ.... λιεχάξξξξξ! Έχουμε ξεφυγ'.... τρα λαλαλαλα...... Ρε παιδιά, μην τα γράφετ'αυτά...! Το καλύτερο λιπασμα!!! Τι να λεμε τώρα!! Απ την αλλη ομως... μετα απο το χεσιμο τι γινεται? Οπως κι αν σκουπιστεις(κωλοχαρτο ή μπιντε) δε θα πρεπει να πλυθεις? καλά τα λες αλλα εγώ οταν χέζω και σκουπίζομαι με χαρτί πολλές φορές παραμένει άσπρο νομίζω ειναι θέμα κωλότριχας και πόσο κλειστά ειναι τα κωλομάγουλα με το συμπάθιο πχ κάποιος παχής λογικά θα γίνεται χάλια δεν παίρνω και όρκο ομως , μπορεί να κάνω και λάθος αν πχ έχεις διάρροια μπορεί να βγουν αργότερα ζουμιά πάντως μπανιο όντως χρειάζεται συχνό σε κάθε περίπτωση Περιεργο, φαινεται οτι το δικο σου σκατο δε λερωνει. Μαλλον ειναι συμπυκνωμενο και σκληρο. Το κρατας πολλες μερες μεσα πριν το εξαγεις? Αν ειναι φρεσκο και μαλακο το σκατο λερωνει πιο ευκολα. 2 φορές την ημέρα χέζω πρωί (30 λεπτά αφότου ξυπνήσω) και βράδυ (1-2 ώρες πριν τον ύπνο ) μια φορά που έκανα διατροφή χωρίς υδατάνθρακα ειχα θέμα αλλα στα νορμαλ μου ποτέ πάντα σε 5 λεπτά το πολύ (ξεχνιέμαι με το smartphone) έχω χέσει Ενδιαφερον το ημερολογιο χεσιματος, σημειωνεις και τις λεπτομερειες(ποσοτητα, χρωμα, οσμη, ογκος κλπ)? Εγώ όταν χέζω απλά σηκώνω πάνω τα παντελόνια όταν έχουν φύγει όλα. Βαριέμαι να σκουπίζομαι,τα άσπρα σώβρακα μου έχουν βέβαια μετά την καφέ γραμούλα αλλά τι να κάνεις... Εγω παλι οταν χεζω και σκουπιζομαι το χαρτι μονο ασπρο δεν μενει, ο συνδιασμος χρωματον ασπρου χαρτιου του καφε η βαθυ καφε που αφηνω αλλο δειχνουν .. αν βαλουμε και το μπολικο αιμα απτης αιμοραοιδες ..ε τοτε τυφλα να εχει ο pollock
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πρώτη φορά στην ζωη μου ακούω αυτη την ιδεολογία: Καθαρός = ΠουστηςΠοιοι την ασπάζονται ακριβώς? Εγω παλι οταν χεζω και σκουπιζομαι το χαρτι μονο ασπρο δεν μενει, ο συνδιασμος χρωματον ασπρου χαρτιου του καφε η βαθυ καφε που αφηνω αλλο δειχνουν .. αν βαλουμε και το μπολικο αιμα απτης αιμοραοιδες ..ε τοτε τυφλα να εχει ο pollock Πινάκα μπορεις να κανεις με τα κολοχορτα εσυ, τόση ποικιλία χρωμάτων. Σκεψου το σοβαρα ομως δεν το χει κανει ποτε κανεις ξανα! Μπορεις να κανεις και την προσωπική σου έκθεση ζωγραφικής σε μερικα χρόνια με τιτλο "Η σουρεαλιστική κολοτριπιδα μου".
tehAllantin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει να ακούω σε συζητήσεις διάφορα σχετικά με το αν θα πρέπει οι άντρες να κάνουμε συχνά μπάνιο και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και κατα πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα/σαμπουαν. Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες . Εγώ προσωπικά κάνω συχνά μπάνιο και επειδή δεν αγοράζω σαμπουάν κλπ πλένομαι με ότι υπάρχει (πχ σαμπουάν/αφρόλουτρο με άρωμα βανίλια κλπ ) . αναρωτιέμαι αν η συχνή καθαριότητα ειναι θέμα ταμπού στην Ελληνική ανδρική κοινωνία και ποια ειναι η γνώμη των γυναικών , θα πρέπει να πλενόμαστε συχνά ή αυτό χαλάει την εικόνα μας στα μάτια τους και τις μύτες τους? ποια ειναι η γνώμη σας ? μλκ νικο με τι ατομα συναναστρέφεσαι;; Οι νεάντερτναλ ξέρω πως έχουν εξαφανιστεί! επίσης πρέπει να βαριέσαι πολύ έτσι; Επίσης, αποφάσισα μία φορά για 2-3 μέρες να μην βαζω αποσμητικό. Δεν πήγαινα κάπου, δουλειά σπίτι δουλειά φάση. "Μύριζα" μεν, όχι δυσωσμία. Θα την έλεγα την φυσική μυρωδιά του σώματος που πλέον είναι ανεπιθύμητη από την ανθρωπότητα. Αλλά ένιωθα.. "ελεύθερος" *εδώ φωτό με γυναίκα από διαφήμιση σερβιέτας*. Ισχύει πως τα antitraspiran/persirant αποσμητικά στην ουσία μπλοκάρουν την εφίδρωση έτσι; Επίσης, είχα ένα ντοκυμαντΈ που έλεγε για τη συσχέτιση βιολογιας και χημείας στον κοσμο και πως εμεις οι homo sapiens έχουμε απαρνηθεί τη βιολογίοχημειόκάτι μας. ΚΑληνυχτα!
walkerr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εγώ όταν χέζω απλά σηκώνω πάνω τα παντελόνια όταν έχουν φύγει όλα. Βαριέμαι να σκουπίζομαι,τα άσπρα σώβρακα μου έχουν βέβαια μετά την καφέ γραμούλα αλλά τι να κάνεις... ΚαραLol... τι λεει βρε ο ανθρωπας Kαι γιατι δε βαζεις εγχρωμα σωβρακα?
nicoc89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μα τη παναγία αναγούλιασα με συγχωρείς κυράμ , δεν ηταν η πρόθεση μου να αηδιάστε ισχύει όμως το παραπάνω
walkerr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 με συγχωρείς κυράμ , δεν ηταν η πρόθεση μου να αηδιάστε ισχύει όμως το παραπάνω Μαλλον ετρωγε οταν το διαβαζε.
zynif Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 To εφηβαιο πρεπει να το ξυριζουμε για καλυτερη καθαριοτητα? Του μικρού πουλιού του φταίνε οι τρίχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις