Crash_Batic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλησπερα,ειδα ενα νεο προγραμμα του ΟΑΕΔ για ενα προγραμμα για ανεργους,για 5μηνη απασχοληση σε δημους..Ξερει καποιος οταν συμπληρωσεις την αιτηση,πρεπει να καταθεσεις καποια δικαιολογητικα λεει στο ΚΠΑ2 αν συγκαταλεγεσαι στην "ομαδα" των ανεργων με οικογενεια κτλ.. Μπορειτε να μου πεις τι ειναι το ΚΠΑ2? Ξερει κανεις ολη την διαδικασια υποβολης της αιτησης?
Crash_Batic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι ηλεκτρονικα απο αυτη την σελιδα http://www.oaed.gr/index.php?option=com_programms&view=free&Itemid=667&lang=el Ελπιζω να ειναι η σωστη.. 1
~mxls~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Thanks, την έψαχνα για τον αδερφό μου απ'το πρωι, προσπάθησα καμια 10αρια φορές και δεν έμπαινε το ρημάδι με τίποτα. Και τώρα ψιλοκολλάει αλλά μπαίνει.
Phoenix7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τι οριο ηλικιας εχει το προγραμμα; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Crash_Batic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη μονο αυτη την δηλωση κανω και τιποτα αλλο μετα? Και επικοινωνια πως θα εχω? Γιατι δεν βλεπω να ζηταει ουτε email ουτε τηλεφωνα
8elwADSL Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και στου αδερφού μου έτσι έκανε στην αρχή δοκίμασα αρκετές φορές και τελικά την δέχτηκε,σου βγάζει αριθμό πρωτοκόλλου όταν καταχωρηθεί επιτυχημένα στο σύστημα.
Superuser Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το ΚΠΑ2 είναι ο οαεδ Αν στην αίτηση βάλεις πτυχίο,πρέπει να πας από εκεί να δουν ότι όντως δεν είσαι μουφα πτυχιούχος κ να το τσεκαρουν αυτοί από το πρόγραμμα τους σαν επαλήθευση στην αίτηση σου Αφού την συμπληρώσεις θα σου εμφανίσει μία σελίδα με την αίτηση σου με αριθμό πρωτοκόλου αυτής και την επιλογή εκτύπωσης. Με την εκτύπωση ή τον αριθμό πρωτοκόλου πας στο ΚΠΑ2(οαεδ) και καταθέτεις τα δικαιολογητικά Σώσε κ το url της αίτησης να το χεις.. (μέχρι κ από κινητό γίνεται η αίτηση...τόσο απλή..)
REDODIN7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και στου αδερφού μου έτσι έκανε στην αρχή δοκίμασα αρκετές φορές και τελικά την δέχτηκε,σου βγάζει αριθμό πρωτοκόλλου όταν καταχωρηθεί επιτυχημένα στο σύστημα. Του εβγαζε αυτο ? Το ΚΠΑ2 είναι ο οαεδ Αν στην αίτηση βάλεις πτυχίο,πρέπει να πας από εκεί να δουν ότι όντως δεν είσαι μουφα πτυχιούχος κ να το τσεκαρουν αυτοί από το πρόγραμμα τους σαν επαλήθευση στην αίτηση σου Αφού την συμπληρώσεις θα σου εμφανίσει μία σελίδα με την αίτηση σου με αριθμό πρωτοκόλου αυτής και την επιλογή εκτύπωσης. Με την εκτύπωση ή τον αριθμό πρωτοκόλου πας στο ΚΠΑ2(οαεδ) και καταθέτεις τα δικαιολογητικά Σώσε κ το url της αίτησης να το χεις.. (μέχρι κ από κινητό γίνεται η αίτηση...τόσο απλή..) Ποτε πρεπει να πας ?
Superuser Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι 14 ή 16 οκτωβρίου;;νομίζω.. Δηλ. μέχρι της λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων αν δεν κάνω λάθος...
REDODIN7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι 14 ή 16 οκτωβρίου;;νομίζω.. Δηλ. μέχρι της λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων αν δεν κάνω λάθος... Οπότε κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά και μετά πάω εκεί τα δικαιολογητικά ε ?
Superuser Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι! Δες κ εδώ τα λέει αναλυτικά κ μπορείς να υπολογίσεις κ τα μόρια σου... http://www.dikaiologitika.gr/2013092517206/theseis-ergasias/oaed-aithsh-gia-ta-5mhna-se-dimous-apo-26/9/menu-id-232.html
8elwADSL Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @Redodin Οχι απλά έκανε load for ever την σελίδα όταν προσπαθούσα να την κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα