Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Redodin

Οχι απλά έκανε load for ever την σελίδα όταν προσπαθούσα να την κάνω

Πρεπει να γινετε της πουτανας!

Μετα απο ποσες φορες τα καταφερες ?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στη λιστα με τα ονοματα πχ απο Α-Ε εχει ολους. Στη τελευταια στηλη γραφει  "επιτυχων" (δλδ επιλέχθηκαν)

Δημοσ.

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις 10000 θέσεις του ΟΑΕΔ και....δεν είμαι πουθενά ούτε σε αυτούς που περνούν ούτε που αποκλείονται.Τι κάνω ???

EDIT

​Τελικά μέσα στο zip ήμουν γιατί στο online δεν με είχαν, δυστηχως δεν με πηραν οχι οτι ειχα ελπιδες αλλα ελεγα μπας και.

Δημοσ.

Εμενα με πηραν..Τι υπηρεσιες εχει ο δημος ακριβως ξερει κανεις?Το αντικειμενο μου ειναι εντελως ασχετο εν τω μεταξυ,βεβαια το ηξερα γιατι το πρωτο πακετο αφορουσε ΥΕ .

Στα προσωρινα βεβαια μπηκα,στα οριστικα ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Σε μία φίλη μου δεν προσμέτρησαν τα 30 μόρια για το εισόδημα. Αυτή δεν είχε υποχρέωση να υποβάλει φορολογική δήλωση για το αιτούμενο έτος. Οπότε δεν έπρεπε να της προσμετρηθούν 30 μόρια;

Δημοσ.

Στην τελικη ευθεια απο οτι διαβαζω , πρεπει λογικα να βγουν και οι οριστικοι πινακες απο το 10.000 πρωτα

Παντως εχει αρκετες ειδικοτητες 

http://www.iefimerida.gr/news/129104/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-28000-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-5%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CE%AE-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1

Ριξε μια ματια και στο σαιτ του οαεδ για σιγουρια

• Like 1
Δημοσ.

Δε βγηκε ακομα ομως.

Ε σε κανα 10ημερο και βλεπουμε.

Καλη η πληροφορια σου για το επιδομα 200 ευρω κατω των 45!

Δε το ειχα δει!Ευχαριστωω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...