Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλες και φιλοι 

προσφατα αγορασα το Samung Gaxaly S3 i9300 και εχω το εξης προβλημα : 

Το κινητο δεν πιανει και εχει καθολου σημα ειδα και τα decibel την γραμμης και ειναι απο το -100 db μεχρι -60 δεν μπορω να κανω κληση σε κανεναν καθως μου λεει ( mobile network not available ) ουτε να στειλω μηνυμα και οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο σε αυτον ακουγεται κανονικα ο χαρακτηριστικος ηχος μπιμπ-μπιμπ ενω στο κινητο δεν δειχνει πως με καλουν ή μου εχουν στειλει μηνυμα ...

Τι μπορει να φταιει ? 

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας ;) 

Δημοσ.

Καλημερα φιλε  :-D

Λες οτι το αγορασες προσφατα..απ τη στιγμη που το πηρες στο παρουσιασε ξανα αυτο? Δηλαδη στην αρχη ηταν μια χαρα κ τωρα δεν εχει σημα?
μηπως προηγηθηκε τιποτα στο τηλεφωνο καποια πτωση,καποιο χτυπημα...λεω τωρα εγω.
Γιατι εγω το χω πανω απο χρονο κ δεν εκανε το παραμικρο κιχ το τηλ. ειναι σφερα και χωρις προβληματα οπως την 1η μερα που το πηρα.

Δημοσ.

Ναι απο την αρχη το εκανε αυτο ... δεν ξερω τι φταιει λες να ειναι η sim ?

Οχι δεν επεσε ουτε χτυπημα το προσεχω σαν τα ματια μου 

Το ρουταρα κιολας και εβαλα custom rom αλλα παλι τα ιδια κανει ... 

Προσφατα πριν απο μια εβδομαδα το πηρα 

Δημοσ.

Τωρα δηλαδη εισαι σε custom? 
Αν ναι,εγω θα προτεινα να το περασεις μια ξανα το official stock να γυρισουν ολα σε factory settings (για να αποκλισεις οτι φταιει το λογισμικο) και αν δεις οτι το προβλημα παραμενει να απευθυνεις σε καποιο εξειδικευμενο service της Samsung.

Οσο για τη σιμ που ρωτας αν φταιει,μπορεις απλα να το μαθεις βαζοντας τη σιμ σου σε ενα αλλο τηλ π.χ.  ενος φιλου.Αν και εκει δεν εχει σημα το τηλ,ε τοτε πολυ πιθανο να φταει η σιμ.

Δημοσ.

Ναι σε custom ειμαι ...

Χμμ αυτο θα κανω κατεβαζω το official stock και θα τα γυρισω ολα σε factory settings ... 

Μακαρι και ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα :D 

Αλλα ποσο λες να μου παρουν για να το φτιαξουν αν δεν φτιαξει το προβλημα απο το service της samsung μενω θεσσαλονικη.

Οσο για την sim θα πω εναν φιλο μου να το φερει το κινητο του να το δοκιμασουμε και εκει μηπως  φταιει η sim 

Δημοσ.

Δεν εχεις εγγυση?? :fear:

Εφοσον το τηλ. ειναι προσφατα αγορασμενο θα πρεπει να στο καλυψουν εντος εγγυησης.
Δεν μπορω να γνωριζω το κοστος της επισκευης σου φιλε μου...δυστυχως,

:-)

Δημοσ.

Ναι σε custom ειμαι ...

Χμμ αυτο θα κανω κατεβαζω το official stock και θα τα γυρισω ολα σε factory settings ...

Μακαρι και ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα :D

Αλλα ποσο λες να μου παρουν για να το φτιαξουν αν δεν φτιαξει το προβλημα απο το service της samsung μενω θεσσαλονικη.

Οσο για την sim θα πω εναν φιλο μου να το φερει το κινητο του να το δοκιμασουμε και εκει μηπως φταιει η sim

Συνηθες φαινομενο οταν βαζεις custom rom ειναι το κινητο να χανει το imei και μετα να μην αναγνωριζει τη σιμ

• Like 1
Δημοσ.

Μολις του εβαλα το stock λειτουργικο ...

Δειχνει πως περνει σημα αλλα ακομα δεν μπορω να παρω τηλ ή να με παρουν ...

Μπορω να το ξαναεπαναφερω το imei ?

Δημοσ.

Γιατι το εχασε?

Αν το ειχε χασει θα εμπενε σε flight mode απο μονο του κατευθειαν αφου βλεπεις μπαρες σηματος δεν νομιζω να το εχασε.

Μπορεις και να το δεις στις πληροφοριες συσκευης.

Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα και τα γράφω μπακάλικα.

Όταν περνάς custom rom, υπάρχει ο κίνδυνος να πειραχτεί ο φάκελος efs, όπου περιέχει το IMEI και στοιχεία για τη σύνδεση του κινητού στον πάροχο. Ψάχνοντας χαλαρά στο google θα βρεις πολλές τέτοιες αναφορές, καθώς και ανθρώπους που έχουν επαναφέρει τα τηλέφωνά τους. Προσωπικά δεν το έχω ψάξει πολύ, γιατί διάβασα πως το πρώτο πραγμα που κάνεις πριν περάσεις custom ROM είναι να κρατήσεις backup αυτόν τον φάκελο. Τον κράτησα λοιπόν και δεν το πολυέψαξα παραπέρα, για αυτό και τα γράφω έτσι ερασιτεχνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Λαθος!

Ειναι σημαντικος φακελος συστηματος ο efs κ θα σου προτεινα να μην τον πειραξεις.
Πειραζοντας τετοιους φακελους στο τηλ σου το παιζεις κορονα γραμμα το αν θα λειτουργησει ξανα η οχι.
Θα πρεπει να εχεις καλες γνωσεις προγραμματισμου η να μην σε νοιαζει αν θα το ''brickareis''.

Δημοσ.

Λαθος!

Ειναι σημαντικος φακελος συστηματος ο efs κ θα σου προτεινα να μην τον πειραξεις.

Πειραζοντας τετοιους φακελους στο τηλ σου το παιζεις κορονα γραμμα το αν θα λειτουργησει ξανα η οχι.

Θα πρεπει να εχεις καλες γνωσεις προγραμματισμου η να μην σε νοιαζει αν θα το ''brickareis''.

Οι περισσότεροι συμβουλεύουν να κρατάς ένα backup του φακέλου efs, οπότε, αν κάτι πάει στραβά, να μπορείς να το επαναφέρεις και το τηλέφωνο να συνεχίσει να λειτουργεί. Και εγώ μάλιστα την πάτησα μία φορά, πέρασα μία ROM και το τηλέφωνο δεν έβλεπε δίκτυο. Είχα κρατήσει backup τον efs, τον ξαναέβαλα στη θέση του και το τηλέφωνο λειτούργησε κανονικά.

Δεν είπαμε να τον πειράξουμε, αλλά να τον κρατήσουμε ως backup, δεν θα έπρεπε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο IMEI μου γραφει 004999010640000

πως μπορω να το φτιαξω ?

Επισης  δοκιμασα την sim σε αλλο τηλεφωνο και δουλευε 

Επεξ/σία από mrmariosgta4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...