empire_1924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Απλά γιατί "καλύπτει" το ενδεχόμενο μελλοντικής αναβάθμισης σε oc επεξεργαστή,so simple!!!!
Passionate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μα θα αγοράσεις ήδη i7 επεξεργαστή ο οποίος είναι κλειδωμένος και κοστίζει 300€. Όταν αποφασίσεις στο μέλλον για άλλο επεξεργαστή θα έχει αλλάξει το socket της intel όπως κάθε 2 χρόνια και η μητρική σου δεν θα κάνει. Εγώ συμφωνώ με το fulgore1 για μία h87 μητρική c2. O επεξεργαστής είναι πραγματικά δυνατός δεν νομίζω ότι το oc θα σου είναι απαραίτητο. 1
empire_1924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μα θα αγοράσεις ήδη i7 επεξεργαστή ο οποίος είναι κλειδωμένος και κοστίζει 300€. Όταν αποφασίσεις στο μέλλον για άλλο επεξεργαστή θα έχει αλλάξει το socket της intel όπως κάθε 2 χρόνια και η μητρική σου δεν θα κάνει. Εγώ συμφωνώ με το fulgore1 για μία h87 μητρική c2. O επεξεργαστής είναι πραγματικά δυνατός δεν νομίζω ότι το oc θα σου είναι απαραίτητο. Εκτός απο την Asus,ποια απο τις 3 προτείνεις; Site: Gigabyte Socket 1150 GA-H87-HD3 Site: Gigabyte Socket 1150 GA-H87M-D3H Site: Gigabyte Socket 1150 GA-H87-D3H Ήμουν σε τεχνική υποστήριξη παλιότερα και είχαμε πολύ συχνά "θέματα" με Asus γι'αυτό και την αποφεύγω αλλά επειδή έχω μερικά χρόνια ν'ασχοληθώ(3-4 οπότε και "έχασα" επαφή) μπορεί τα πράγματα να 'χουν αλλάξει.
Passionate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να σου πω και εγώ gigabyte πήρα την GA-990FXA-UD3(rev. 3.0). Αλλά η συγκεκριμένη revision της μητρικής έχει ένα προβληματάκι(δεν χρειάζεται να το αναλύσω) όταν κάνεις oc, παρόλο που θεωρείται oc mobo. Η gigabyte όμως παρόλο που κατάλαβε μετά από πολλά email κατόχων της συγκεκριμένης μητρικής το λάθος της και έβγαλε καινούριο rev 4.0 δεν δέχεται να αλλάξει την υπάρχουσα mobo με το new revision. Να τονίσω ότι τα άλλα revisions της ίδιας μητρικής δεν έχουν πρόβλημα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και θεωρώ της asus με την gigabyte κορυφή στο θέμα των mobo. Απλώς oi asus έχουν c2 μητρικές με διορθωμένο το bug. Θα βγάλει και η gigabyte κάποια στιγμή αλλά ειλικρινά δεν νομίζω να απογοητευτείς από την asus Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από Passionate
empire_1924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ok Passionate thanks για το πολύτιμο info! Οπότε "κλείνω" με την πρόταση του Fulgore1-> Site: Asus Socket 1150 H87-Pro C2 τον οποίο και ευχαριστώ ακόμα μια φορά! Ευχαριστώ επίσης όλα τα παιδιά για τις συμβουλές/προτάσεις τους που ήταν πραγματικά υπερπολύτιμες!
Passionate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλές αγορές και στείλε και καμιά φωτό όταν το στήσεις!
Fulgore1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και εγω θελω να ανεβασω φωτο απο το μηχανημα αλλα φοβαμαι οτι θα με κραξει ο Passionate και ο Movie
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και εγω θελω να ανεβασω φωτο απο το μηχανημα αλλα φοβαμαι οτι θα με κραξει ο Passionate και ο Movie Είσαι τρελός βρε αφού έχεις μηχανηματαρα γιατί ? Οn O passion έχει δίκιο,είναι κάτι που έχω επισημάνει και εγώ στο παρελθόν για την GByte. ..και η πιο τίμια στάση σε σχέση με το C2 αυτή την στιγμή είναι η Asus,απλά εγώ ακολούθησα την προτίμηση σου.που σε συνδυασμό με τα 3 χρόνια εγγύησης το γλυκαίνουν το πράγμα.
Fulgore1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10108761&cmicc=skroutz Για οσο ισχυει ειναι οι φτηνοτερες Ram αυτη την στιγμη στα 44 ευρο αν σε ενδιαφερουν.
empire_1924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10108761&cmicc=skroutz Για οσο ισχυει ειναι οι φτηνοτερες Ram αυτη την στιγμη στα 44 ευρο αν σε ενδιαφερουν. Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιες μ'αυτές,οι οποίες είναι στα 66.58 -> Site: Kingston HyperX Genesis XMP X2 Grey Series - memory - 8 GB : 2 x 4 GB Λογικά μάλλον δεν πρόλαβα την προσφορά!!!
HackerBaby13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιες μ'αυτές,οι οποίες είναι στα 66.58 -> Site: Kingston HyperX Genesis XMP X2 Grey Series - memory - 8 GB : 2 x 4 GB Λογικά μάλλον δεν πρόλαβα την προσφορά!!! Φιλε οσο κ αν απιστευτο ακουγεται μολις τις παρηγγειλα στα 44 και καπακι πηγαν στα 81.50 ....!!
empire_1924 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Φιλε οσο κ αν απιστευτο ακουγεται μολις τις παρηγγειλα στα 44 και καπακι πηγαν στα 81.50 ....!! Έεεεεεεετσι!!! lol
Fulgore1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ε ενταξυ απλα θα φερανε λιγα κομματια. Και παλι οι 8gb απο το Digitalmaster στα 64 ειναι αρκετα καλη τιμη σε σχεση με τις αλλες τιμες του skroutz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα