Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επηρεασμένος απο το θέμα δώσε μια δεύτερη ευκαιρά είπα και εγώ με την σείρα μου αν βεβαίως συνφωνείτε να υιοθετήσουμ την ανταλλαγή.Εχουμε ενα αντικείμενο το οποίο δεν θέλουμε και χρειαζόμαστε κάτι αλλο.το ποστάρουμε και αν κάποιος ενδιαφέραι για ανταλλαγή καλως.τα αντικείμενα πρέπει να ειναι λειτουργικά χωρίς πρόβλημα η να έχουν ενα μικρό.κάνω την αρχή και δίνω για ανταλλαγή εναν εκτυπωτή lexmark z645 πληρως λειτουργικο.μπορούμε επίσης να ποστάρουμε 3 επιθύμιες που έχουμε.οι δικιές μου 3 με την σειρά είναι

1)σκληρός δισκος(ata η sata)

2)set ποντίκι και πληκτρολόγιο

3)βάση για λάπτοπ

Επεξ/σία από Gigamestin
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.

Άλλωστε και το νήμα "χαρίστε" κάπως έτσι ξεκίνησε και το βλέπω ότι έχει επιτυχία.

Απλά να μας πούνε οι mods αν είναι οκ με τους κανόνες του φόρουμ (δεν βρίσκω τον λόγο γιατί όχι) και ίσως να μπουν κάποιες γενικές κατευθύνσεις σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ μια αρχή. Ανταλλάσσω την ψήκτρα Link.png Site: xigmatel Apache για κάποιο φορητό cd - player (σε στυλ αυτό της φωτογραφίας- όχι απαραίτητα ίδιας μάρκας) αρκεί να είναι λειτουργικό. 

Μια παράκληση μόνο επειδή έχω ένα πρόβλημα στο πόδι θα μπορώ να έρθω μέχρι κέντρο Πειραιά ή ηλεκτρικό - λιμάνι.

Φωτογραφίες από την ψήκτρα θα ανεβάσω σε λίγο γιατί πρέπει να την καθαρίσω.

Για τα περαιτέρω στείλτε πμ.

post-219161-0-13098000-1380703999_thumb.jpg

Δημοσ.

Ανταλλάσσω 35 βιβλία του Κ. Δημοσθένη Λιακόπουλου με την σειρά "Η ιστορία του κόσμου σε 4 αυθεντικά αγιορείτικα γραπτά κειμήλια και 3 βιβλία του πατρός Καλλιστου " που υπάρχει στο επίσημο site του shop.liako.gr

Link.png Site: http://shop.liako.gr/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%A0%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%91%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/flypage-vmbright.tpl.html

Δημοσ.

δεν βλέπω πολλή κινητικότητα στις ανταλλαγές... :-)

Λοιπόν, έχω έναν εκτυπωτή HP deskjet 100 παντελώς αχρησιμοποίητο στο κουτί του, τον έδινε δώρο η anytime με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου πριν καναδυό χρόνια. Θα τον αντάλλαζα ευχαρίστως με καναδυοτρείς παλιές sd κάρτες μνήμης των 256 ή 512 mb (όχι παραπάνω). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας πει. Θεσσαλονίκη είμαι.

Ή, γενικά, αν κάποιος έχει μερικές τέτοιες κάρτες και προσφέρεται να τις ανταλλάξει με κατιτίς οτιδήποτες, ας πει μήπως βγάλουμε άκρη.

Επίσης, επειδή κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλό μεν σαν ιδέα, αλλά δεν έχει ελπίδα να δουλέψει αν χάνεται στα τάρταρα, προτείνω το θρεντ να καρφιτσωθεί, δοκιμαστικά έστω, και αν τελικά δεν, το διαολοστέλνουμε. Ε, φανταστικοί μοντερέητορς;  Εδώ είναι καρφιτσωμένο το θρεντ της ΑΕΚ ναούμ, γιατί όχι και αυτό;  :-)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα ήταν να αναφέρεται και η περιοχή που βρίσκεται ο καθένας. Εγώ είμαι στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Παραθέτω αντικείμενα που θα αντάλλαζα:

1. Σκληρός δίσκος 40GB IDE
  2. Σκληρός δίσκος 80GB IDE
  3. Trancend micro sd hc 8gb class10 με απόδειξη εγγύησης εφ όρου ζωής
  4. 3G modem της vodafone από UK που είναι κλειδωμένο αλλά υπάρχει υλικό για εύκολο ξεκλείωδωμα και τοποθέτηση οποιασδήποτε sim
  5. Εσωτερική κεραία τηλεόρασης FZ2H Zimmer antenna
  6. Αναλογικό TV Tuner Asus TV FM Card-7135
  7. Αχρησιμοποίητα ακουστικά 2.5mm για Blackberry 8100 8700 8800 8820 7130
  8. Modem sagem fast 800
  9. usb αναγνώστης υπερύθρων ma-660
  10. Αρχαίο PCI modem 56Κ
  11. 5-6 καλώδια τηλεφώνου RG ποικίλου μήκους
  12. Αρχαίο walkman

Θα δεχόμουν συνδυαστικές ανταλλαγές για:

1. Φλασάκια ανεξαρτήτου χωρητικότητας

2. Κάρτες micro sd ανεξαρτήτου χωρητικότητας

3.Gadgets κάθε είδους που ίσως με ενδιαφέρουν και τα έχετε βαρεθεί από lasers μέχρι οτιδήποτε καμένο υπάρχει.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.
Καλησπέρα 

με ενδιαφέρει για ανταλλαγή κάποιο κινητό με 2 sim

κατά προτίμηση nokia πχ nokia C2-00 κλπ...

όποιος έχει ας μου στείλει pm...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω βιβλία για toefl ibt... Άμα κάποιος έχει που δεν το χρειάζεται πια, μπορω να το ανταλλάξω με

• επιστημονικό κουμπιουτεράκι
  • crypto wifi adapter
  •  γκαρούτσους (έχω πολλούς)
  • αχρησιμοποίητο σετ αντιηλιακο-ενυδατική για μετά τον ήλιο
  • η οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται και να μην χρειαζομαι εγώ

περιοχή θεσσαλονίκη ή καβάλα, ευχαριστώ

Δημοσ.

Ανταλλάσσεται Epson Stylus SX235W σαν καινούργιος (έχει και wifi). Δεν έχουν αλλαχτεί πότε χρώματα, μόνο τελείωσα τα "μαμίσια" έχω και άλλο εκτυπωτή και τον έβαλα στην άκρη αυτόν.
http://www.epson.gr/.../overview/11101

Δίνεται με καλώδιο USB άσπρο και το manual του.
Cd με drivers το χω χάσει, άλλα βρίσκεται εύκολα το αρχείο εγκατάστασης στο site που παρέθεσα.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανταλλασω με σκληρό δίσκο 250GB και ανω με πρωτόκολλο sata 1,2,3(να μην εχει bad sectors)

Αθήνα
Άρης

Eυχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...