drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Κανενα καλο προγραμμα ? Transcend flash drive.
drapanakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Παω απο τα windows αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω.
tmjuju Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Βάζε τα αρχεία σου σε ένα RAR και βάλε password στο RAR
drapanakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορω να το κανω αν δεν ειναι Rar ? Να το ανοιγω να το δουλευω και οταν το κλεινω να χρειαζεται κωδικο για να ανοιξει παλι ?
Meraklis56 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Truecrypt.Απο ασφάλεια είναι top(open source).Είναι λίγο ζόρικο στο να το μάθεις να το χειρίζεσαι αλλά άπειρες επιλογές σχετικά με ασφάλεια. 1
atvelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 είχα βρει κάποτε το Usb Memory Bar Tool 2.1.0.2 αλλα δεν συνεχιζεται η υποστιριξη του και δεν βλεπει μεγαλα σε μεγεθος stick και δυστυχως απο τοτε δεν εχω βρει καποιο απλο στη χρηση του όπως ηταν αυτο.
rfc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε το truecrypt που λεει ο φιλος. Το χρησιμοποιω και εγω και ειναι αρκετα καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα