Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χω κανει με reso σε σκοπια σε ενα φυλάκιο στον Εβρο.

Ειχα γεμισει το πατωμα με ρεσο καμια 5-6 στο "σπιτακι" κλεισμενος μεσα για να σπαει την υγρασια και το κρύο.

Εκανε δουλεια καπως.

Εβαζα και το αρβυλο απο πανω να καει μπας και ζεστανω τα παγωμενα ποδια μου...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παντως φιλε εισαι στα αληθεια Ι5 με αυτα που γραφεις! Ξεκινας για τουαλετα του στρατου που ειναι 1x1 και πηγαινεις σε σπιτι 110τμ χωρίς ρεύμα! Ε, αφου γ@μ@ς κι ολας μην το πεις πουθενα!

Δημοσ.

όπως σε κάθε ποστ..

2-3 προσπαθούν να βοηθήσουν και αλλοι τόσοι τουλάχιστον προσπαθούν να το παίξουν έξυπνοι..

ειμαι Ι5 ναι! κουτσός, ΑμΕΑ με ΣΠΑ>67% και ρωτάω χαζομάρες..

μπορείς σαν ανώτερος να βοηθήσεις;;

ή είσαι καλός μόνο στο να τρολλαρεις;;

δε γράφω πουθενά για τουαλέτα του στρατού, γράφω πατέντα που χρησιμοποιουν οι φαντάροι για να ζεσταίνονται ( μέσα σε σκηνή + σε κλειστό μικρό χώρο όπως είναι η τουαλέτα)

( επίσης αν είσαι ΑΜΕΑ βρίσκεις πολύ εύκολα δουλειά και σου τρέχουν και από τα μπατζάκια τα λεφτά! για αυτό σκέφτομαι τέτοιες λύσεις μάλλον.... )

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε τι σχεση εχει το ΑΜΕΑ με τις βλακειες που γραφεις; Ειναι ντροπη να χρησιμοποιεις το ΑΜΕΑ για να δικαιολογησεις χαζομαρες που δεν εχουν να κανουν με το σπασμένο πόδι σου.

για να ζεστανω ενα πολυ μικρο χωριο, ας πουμε μια τουαλετα, χωρις να εχω τον φοβο να ακουμπησει καπου και να παρει φωτια απο το ρεσο!

Και δες εδω τι γράφεις ακριβως.

Δημοσ.

σπασμένο γόνατο,( δε φτιάχνει πάρα μόνο με αρθροπλαστικη που σημαίνει μόνιμη αναπηρία)

Ι5 = αναπηρία..

είναι ντροπή αυτά που λες εσύ!!

συνεχίζεις να μην βοηθάς στο θέμα πάρα μόνο να τρολλαρεις

• Like 1
Δημοσ.

σπασμένο γόνατο,( δε φτιάχνει πάρα μόνο με αρθροπλαστικη που σημαίνει μόνιμη αναπηρία)

Ι5 = αναπηρία..

Toυλαχιστον προχωράς;

Αργα; Με προσοχή;

Δημοσ.

Ι5 = αναπηρία..

Ρε φιλε ουτε εσυ δεν ξερεις τι γράφεις. Στην λεω για τις βλακειες που γραφεις και μου λες για το γονατο σου λες και το μυαλο σου ειναι στο γονατο. Εγω πχ οσα ατομα ξερω και ειναι ΑΜΕΑ ουτε καν χρησιμοποιουν αυτον τον όρο για να δικαιολογηθουν σε πολυ σοβαροτερα θεματα και οχι σε χαζομαρες σε ενα φορουμ. Και επιπλεον κλαιγεσαι για την ανεργια και προφανως εχεις εξτρα σπιτι 110τμ που απλα δεν έχει ρεύμα.

Να σου απαντήσουμε τι; Πως να ζεστανεις μια τουαλετα, μια σκηνη, ενα δωματιο που δεν λες καν ποσα τμ ειναι; Πες ακριβως τι θέλεις να κάνεις εξ αρχης για να σου απαντησουμε σοβαρα και ασε τα υπολοιπα.

Και αν θες την αποψη μου οτιδηποτε εχει να κάνει με πηγη θερμανσης που προκυπτει απο καυση και αφηνει υπολείμματα καλο ειναι να το αποφυγεις σε κλειστο χωρο ειδικα αν επιπλεον υπαρχει εντονη σωματικη ασκηση.

Δημοσ.

αυτοί που έχουν κόμπλεξ δε χρησιμοποιουν τον όρο ΑμΕΑ..

όλος ο υπόλοιπος κόσμος μια χαρά τον χρησιμοποιεί.. βέβαια εσύ μάλλον θα ξέρεις Καλύτερα και αυτό!

δε βλέπω πουθενά να καίγομαι, παρά μόνο εξήγησα τον λόγο που δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι!

δε θέλω να μπλέκω με ρεύματα από κολώνες τις ΔΕΗ όπως κάνουν οι τσιγγανοι

( παρόλο που ακριβώς έξω από το μπαλκόνι είναι τα καλώδια) γιατί είναι επικίνδυνα πράματα και επίσης αν έχω θέρμανση για τις λίγες ώρες που θα είμαι στο σπίτι είμαι κομπλέ.. η λύση με το gas που είπε ένας φίλος πιο πάνω ακούγεται εξαιρετική και θα το ψάξω!!

Δημοσ.

...

( επίσης αν είσαι ΑΜΕΑ βρίσκεις πολύ εύκολα δουλειά και σου τρέχουν και από τα μπατζάκια τα λεφτά! για αυτό σκέφτομαι τέτοιες λύσεις μάλλον.... )

Τα παραπανω δηλαδη δεν ειναι "κλαψιμο" σε μια ερωτηση που το αν εισαι Ι5, ΑμΕΑ κτλ ειναι εντελως ασχετο και ειλικρινα απορω γιατι το αναφερεις; Δηλαδη αν δεν ησουν Ι5 θα ειχε διαφορα;

Κατα τα αλλα ναι θεωρω πολυ λογικο να πας να πηδηξεις σε ενα δωματιο προφανως κλειστο και χωρις καλο εξαερισμο (για να μην εχεις απωλειες θερμοτητας) με γκαζακι!

Δημοσ.

έχεις δίκιο όντως!! τώρα που μου τα έδειξες το καταλαβα, γιατί δε θυμόμουν τι έγραψα πριν λίγες ώρες..

Toυλαχιστον προχωράς;

Αργα; Με προσοχή;

Αρθοδεσια και τις ζόρικες μέρες μπαστούνι.. αν έχεις δει ποτέ house M.D. κάνω ίδιο περπάτημα!
Δημοσ.

για να ζεστανω ενα πολυ μικρο χωριο, ας πουμε μια τουαλετα, χωρις να εχω τον φοβο να ακουμπησει καπου και να παρει φωτια απο το ρεσο!

έχω ένα σπίτι 110τ.μ. το οποίο είναι ανοικιαστο πάνω από χρόνο και θέλω να το καθαρίσω για να πηγαίνω με την κοπέλα μου.

(να βάλω καναπέδες κλπ κλπ) αλλά θέλω να εκμεταλλευτώ μόνο το ένα δωμάτιο, γιατί το σπίτι είναι μεγάλο και δεν έχει ρεύμα και θέρμανση..

...

δε βλέπω πουθενά να καίγομαι, παρά μόνο εξήγησα τον λόγο που δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι!

έχεις δίκιο όντως!! τώρα που μου τα έδειξες το καταλαβα, γιατί δε θυμόμουν τι έγραψα πριν λίγες ώρες..

No comment.

ΥΓ. Προφανως για το ατυχημα σου που ειναι ασχετο με τα παραπανω σου ευχομαι ειλικρινα οσο το δυνατον καλυτερη αναρρωση.

Δημοσ.

Δε ψήνεσαι να καταλάβεις για κανένα λόγο έτσι;; άλλο να εξηγείς και άλλο να λες:

Πωωωω και τι θα κάνω, μας έχουν φέρει σε τέτοιο χάλι, δεν υπάρχουν δουλειές, πρέπει να νοικιάσω το σπίτι για να φάω, τόσο καιρό είναι ανοικιαστο, ας μείνει κάποιος ρε παιδιά, το δίνω όσο όσο αρκεί να πάρουμε κάνα φράγκο για προφυλακτικά να γίνει η δουλίτσα μας, να ζεσταθεί λίγο και το κοκαλάκι μας, είμαστε και ΑμΕΑ, κουτσαβλοι..

άμα δε στροφαρεις ρε φίλε άστο..

τι άλλο δηλαδή;;

να σε βάλουμε μυαλό μέσα στο κεφάλι;; να σε ξαναστειλουμε σχολείο;;

Σε είπα ότι έχει δίκιο και δε το παρατάς!!

να σε δώσουμε και κάνα παρασιμο θέλεις μπας και ξεκολλήσεις;;

Δημοσ.

τους πιάνει αυτό το μητρική ένστικτο να βοηθήσουν και να περιποιηθουν!!. εντάξει τουλάχιστον είμαστε όμορφο παιδιά..

εδώ πάνε με κοιλαραδες, απόλυτος, αγενής κλπ κλπ.. με ανάπηρους δε θα πάνε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...