The_Colonel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εγω πιστευω οτι οι κουτσοι ι5 με δευτερο σπιτι 110 τ.μ που θελουν να ... τζαμπα πρεπει να βοηθιουντε απο εμεας σου προτεινω αυτο:
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 νομίζω οτι η συμπεριφορά σου ανεξαρτήτως απο τη σωματική σου κατασταση δεν αρμόζει σε ενα χωρο αλληλοβοήθειας... με ολο το θάρρος. Και στο θέμα σου, δε θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον τρόπο θέρμανσης με τίποτα σε κλειστο χώρο!
koulouri Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 νομίζω οτι η συμπεριφορά σου ανεξαρτήτως απο τη σωματική σου κατασταση δεν αρμόζει σε ενα χωρο αλληλοβοήθειας... με ολο το θάρρος. Και στο θέμα σου, δε θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον τρόπο θέρμανσης με τίποτα σε κλειστο χώρο! κάθε γνώμη δεκτή!! αφού με ψυχολογησες από το ακίνητο που έχω, το Ι5 και από αυτά που γράφω και με κρίνεις έτσι συγχαρητήρια!!
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 κάθε γνώμη δεκτή!! αφού με ψυχολογησες από το ακίνητο που έχω, το Ι5 και από αυτά που γράφω και με κρίνεις έτσι συγχαρητήρια!! οχι δε σε ψυχολογησα απο το ακινητο ούτε το Ι5 και δε με νοιαζει, απλα κρινω από αυτα που γράφεις οτι ειναι αποκρουστικός ο τρόπος σου όταν μάλιστα οι άλλοι θέλουν να βοηθήσουν (κάποιοι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα