zannikakion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 σε load 13% πανω κατω! με ανοιχτο το lol το παιχνιδι αν γνωριζεις!
zannikakion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τι πρεπει να κανω ρε παιδια; ποτε δεν εχω πολλα ανοιχτα πραγματα αλλα οχι και να καει τιποτα ή αν χρειαστει να ανοιξω να μην μπορω! οταν ειδικα εχω το lol ανοιχτω και παιζω ακουμπαει και 75-85C! τι αλλο να κανω; βεβαια αυτες οι θερμοκρασιες που σας γραφφω ειναι το μαχιμουμ απο καθε πυρηνα! παιζει ρολο αυτο;
zannikakion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 κατσε να το κατεβασω να δω το κατεβασα τι πρεπει να κανω;
Hyphen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τωρα που τον ξανανοιξα εχει θερμοκρασιες 65-73C! καλο ειναι αυτο; Εισαι ψηλα.Καλα η ψυκτρα ποσες στροφες εχει; θα πρεπει να δουλευει στο φουλ.μηπως δεν λειτουργει σωστα;
zannikakion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 λοιπον παιδια απο χτες εκανα φορματ και εβαλα και εναν ssd δισκο στο pc μου! εβαλα παστα κλπ κλπ και οι θερμοκρασεις 50-55C! ειδα διαφορα.......αρα ειμαι καλα;
Hyphen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 full load ή idle?? Αν ειναι full load εισαι κομπλε. 1
zannikakion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 οχι οχι δεν ειναι full load αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω δει διαφορες της ταξεως των 10-15C me thn παστα! οποτε ειμαι σε καλυτερη μοιρα! σκεφτομαι να αγορασω και μια καινουργια ψυκτρα της corsiar την H80i! τι λετε; εχετε να μου προτεινετα καποια αλλη;
alex1_kgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 <p>οχι οχι δεν ειναι full load αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω δει διαφορες της ταξεως των 10-15C me thn παστα! οποτε ειμαι σε καλυτερη μοιρα! σκεφτομαι να αγορασω και μια καινουργια ψυκτρα της corsiar την H80i! τι λετε; εχετε να μου προτεινετα καποια αλλη;</p> Αποκλείεται να έριξε η πάστα 15 βαθμούς.όσες δοκιμές έκανα στο ίδιο περιβάλλον ή arctic silver 5 κατέβασε 2-3 βαθμούς δύο μέρες μετά την εφαρμογή και 4-5 μετά από δύο μήνες.ξαναλέω ότι όλα έγιναν στην ίδια θερμοκρασία δωματίου και με την ίδια ψυκτρα H100
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και πως θα την βαλεις? Εδω καλα καλα δε μπορεις να βαλεις αυτην που εχεις πανω τωρα. Εχεις κανα φιλο που να καταπιανεται?
zannikakion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχα, πλακα κανεις; εγω καταπιανομαι! πληροφορικη σπουδαζω! εχω κανει απειρα builds αλλα οταν αφορα κατι δικο μου πραγμα ειναι καπως πιο περιεργο και αγχωνομαι.... μην σε αγχωνει! ασε που ειναι πολυ πιο ευκολο γιατι δεν εχει τα κλασικα κλιπσακια και εχει μονο βιδες!παντα...φιλικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα