billkosyf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εχει μπει καποιος ιος στο pc μου και συνηθως μου κανει επανεκκινησεις. Σαν antivirous εχω το avast αλλα δυστυχως δεν μπορει να εντοπισει το προβλημα και μου το εχει μπλοκαρει στο να κανει και update το avast. Ποιο αλλο antivirous προγραμμα δυνατο θα μπορουσα να εγκαταστησω μπας και λυθει το προβλημα?
tolisk99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κάνε Full Scan από Safe Mode, και δοκίμασε από 'κει να κάνεις και Update μπας και γίνει τίποτα...
MauMaus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 μην εισαι σιγουρος οτι οι επανεκκινησεις οφειλοντε σε ιο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εγώ συνήθως όταν βλέπω τέτοια ανεξέλεγκτα δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω Full Scan, κάνω format απευθείας και ξέγνοιασα.
*Kezar* Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εχει μπει καποιος ιος στο pc μου και συνηθως μου κανει επανεκκινησεις. Σαν antivirous εχω το avast αλλα δυστυχως δεν μπορει να εντοπισει το προβλημα και μου το εχει μπλοκαρει στο να κανει και update το avast. Ποιο αλλο antivirous προγραμμα δυνατο θα μπορουσα να εγκαταστησω μπας και λυθει το προβλημα? συνηθως? δλδ οχι παντα. χμμ μηπως οταν παιζεις games η ζοριζεις το μηχανημα σου κανει Restart? τρεξε ενα mini Λογισμικο με μια σουιτα που εχει τα παντα και τσεκαρε για ιο.. Next step Tροφοδοτικο.
billkosyf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Το μηχανημα εχει τσεκαριστει και ειναι κομπλε. Ειναι απο ιο σιγουρα. Υπαρχει να κατεβασω κατι πιο δυνατο απο το avast?
thomasG4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κάνε πρώτα scan σε safe mode με malwarebytes anti-malware και superantispyware. Άμα δεν φτιάξει ούτε με αυτά τότε πάμε σε ποιο σκληρές λύσεις. Κατέβασε το combofix από εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες όπως τις περιγράφει εδώ για το πώς θα το χρησιμοποιήσεις. Προσοχή πρέπει πριν το τρέξεις να απενεργοποιήσεις την προστασία του avast. Δείχνει στο βιντεάκι πως μπορείς να το απενεργοποιήσεις. http://www.youtube.com/watch?v=U9gS4__N4QQ
MauMaus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 AN ειναι ιος του κανεις ενα φορματ και ξεμπερδευεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα