PanosMouz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα . Εδώ και μερικές μέρες έχω περάσει στο κινητό μου την 4.3 AOSP by CoOoL_BoY. Ενώ η ROM είναι εξαιρετική , έχω ένα βασικό πρόβλημα. Η εφαρμογή Downloads , ενώ υπάρχει ,και ενώ ο φάκελος sdcard0/download είναι γεμάτος , δεν εμφανίζει τίποτα μολις την ανοίξω. Απλά γράφει no downloads. Καμια ιδέα για το πως θα μπορουσα να λύσω το παραπάνω θέμα; Με απεγκατάσταση και εγκατάσταση ίσως; Και αν ναι που θα βρω το .apk? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
parasaser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 το sdcard0/download αναφέρετε στα αρχεία που έγιναν download από τον browser
PanosMouz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ποιον file browser εχεις? PowerGrasp . το sdcard0/download αναφέρετε στα αρχεία που έγιναν download από τον browser Ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος , μέσα στην εφαρμογή Downloads πρέπει να μου εμφανίζεται ότι έχω κατεβάσει. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ότι γινόταν με τις stock rom.
Λύση kataramenos32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Λύση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω βγαζει μονο οτι κατεβασεις απο stock browser 1
PanosMouz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω βγαζει μονο οτι κατεβασεις απο stock browser Θεουλης. Ευχαριστώ πολύ. Και νομιζα οτι εφαγε κολλημα η συσκευή! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα