blackm76 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 γεια σας παιδια.εχω ενα xperia x10i.εγκατεστησα το autokiller memory optimizer kai meta agorasa to autokiller memory optimizer pro.meta apo oti katalaba τρεχω το pro εικονιδιο αλλα μολις το ανοιξω μου λεει: pro licence volidationj was noit successful! please contact the developer in case the problem persists. you can also try to check our troubleshooting page. τι πρεπει να να κaνω για να λειτουργηση;;;;κανω κατι λαθος;;;;;
kataramenos32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οι εφαρμογές που κλείνουν προγράμματα στο Android φιλε μου είναι άχρηστες απλά. Ότι και να κλείσεις θα ξανανοίξει με αποτέλεσμα να καταναλώνεις μόνο τη μπαταρία σου και τίποτα άλλο
blackm76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 νομιζω πως θα ειναι καλυτερα για αυτο το ψαχνω αλλα για να το λες φιλε μου ετσι θα ειναι.θα κοιταξω λιγο ακομα μηπως βγαλω ακρη αλλιως θα τα παρατησω και θα σε ακουσω.ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι root και custom rom αν υπαρχει για τη συσκευη σου ωστε να πεταξεις ολα τα αχρηστα apps και να ειναι πιο smooth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα