Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια απορία σχετικά με το webmaster tools της google και θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου που να το έχει χρησιμοποιήσει παλιότερα και να μπορέσει να μου δώσει κάποιες συμβουλές.

Υπάρχει ένα domain στο οποίο υπήρχε design κλπ. του website. Μου ζητήθηκε και το άλλαξα, αλλά το άλλαξα εντελώς. Πλέον δεν υπάρχει το παλιό και είναι μόνο το καινούργιο.

Το θέμα μου είναι ότι στο webmaster tools της google μου εμφανίζεται ακόμα η παλιά σελίδα στην προεπισκόπηση της σελίδας.

Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιο τρύκ σχετικά με την άνοδο του site όσο πιο ψηλά γίνεται (εκτός από το adwords)?

Δημοσ.

μην ανησυχείς.Θα αλλάξει καποια στιγμή μόνο του(2-3 εβδομάδες).

για το 2ο βάλε (με λινκ)το site σου σε blogger k κοινωνικά δίκτυα.

το rank δεν ανεβαινει αυτοματως οποτε υπομονη.

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω αυτό. Με ανησυχούσε το ότι δεν άλλαζε στο webmaster tools, αλλά αφού λες ότι θα αλλάξει όλα καλά!

Έχω κάνει blog, λογαριασμό σε facebook (υπήρχε) και twitter, youtube κλπ. Ελπίζω να ανέβει αρκετά!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Μπορείς να το αλλάξεις άμεσα.

Πήγαινε Ανίχνευση>Ανακτηση ως Google> βάλε το url σου και πάτα ανακτηση.

Θα σου πει εκρεμεί και μετα από λιγα δευτερόλεπτα αν εγκριθεί πάτα υποβολή στο ευρετήριο.

Edit: Λάθος απάντηση στο ερώτημά σου. Sorry. Ναι αλλάζει αυτόματα.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση στο θέμα.

Η ερευτηριάση από την Google μπορεί να κρατήσει από 2 ώρες έως και 2 εβδομάδες, ανάλογα με την συχνότητα ανανέωσης της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε όμως να δείτε περισσότερα για το πως δουλεύει η Google στο blog μου.

Επίσης, μπορείτε να δείτε και το άρθρο Google Webmaster Tools και πως να ταξινομήσετε το site σας αμέσως που είναι υπό δημοσίευση.

Ελπίζω να σας βοήθησα,

Με εκτίμηση

Γιάννης Διβράμης

Δημοσ.

Μάλιστα! σε ένα forum συζητήσεων είναι πιο λογικό να βάζεις (nofollow) link προς τη σελίδα σου, από το να βάζεις το κείμενο που υποτίθεται ότι θα βοηθήσει τους άλλους χρήστες...

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα! σε ένα forum συζητήσεων είναι πιο λογικό να βάζεις (nofollow) link προς τη σελίδα σου, από το να βάζεις το κείμενο που υποτίθεται ότι θα βοηθήσει τους άλλους χρήστες...

Είναι παλιός χρήστης... έχει μόνο δύο μηνύματα αχαχαχαχα

Ο ορισμός του spam :P

Δημοσ.

Ειδικά όταν απαντάς σε περσινά ξινά σταφύλια...

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...