Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ρειβεν κατι εκανε με τα χιλια της, ενω η οκταβια εφτιαξε τη μυτη της...Δεν εχω παραπονο προσωπικα...

• Απαντ. 593
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως οι 4 πρώτες σεζόν είχαν μεγάλο σεναριακό ενδιαφέρον. Ήθελες να δεις τι θα γίνει ρε παιδί μου.

Τώρα μας έχουν μείνει μόνο οι γκόμενες.😋

Δημοσ.

Γενικα ποτε δεν ηταν μια εξαιρετικη σειρα. Ειχε το μυστηριο της τις ανατροπες της τα κλισε της. Στην εκτη σεζον περιμενω πολλα αλλα δεν το βλεπω. Το δευτερο επεισοδιο ηταν τελειως χαλια. Η Ρειβεν ειναι η πιο ομορφη θεωρω. Η κλαρκ εχει χαλασει πολυ η Οκταβια εχει μπλεξει τα μπουτια της και δεν ξερει τι θελει. Την εχουν χαλασει πολυ σαν χαρακτηρα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Πάντως οι 4 πρώτες σεζόν είχαν μεγάλο σεναριακό ενδιαφέρον. Ήθελες να δεις τι θα γίνει ρε παιδί μου.

Τώρα μας έχουν μείνει μόνο οι γκόμενες.😋

Για πολλους απο εμας μονο αυτες υπηρχαν εξαρχην............να λεμε και την αληθεια εξαιρετικο καστινγκ

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρά σας αρέσει η Κλάρκ;

Εν τω μεταξύ στην αρχή της σεζόν νόμιζα αλλάξανε την ηθοποιό της Ρέϊβεν με μια που της ψιλομοιάζει και μπήκα και το έψαξα κιόλας στο IMDB να βεβαιωθώ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Ρε παιδιά σοβαρά σας αρέσει η Κλάρκ;

Εν τω μεταξύ στην αρχή της σεζόν νόμιζα αλλάξανε την ηθοποιό της Ρέϊβεν με μια που της ψιλομοιάζει και μπήκα και το έψαξα κιόλας στο IMDB να βεβαιωθώ. 

Σαν χαρακτήρας στη σειρά; σαν ηθοποιός; σαν γυναίκα; 

ΝΑΙ μαρεσει

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε

Στη 1η σεζον ήταν σίγουρα καλύτερη από ότι τώρα.

Πως παν και τις "χαλούν" στη πορεία...

tumblr_n4apdvtKkz1tugpneo1_500.png&key=f

Παιζει να εβαλες το καλυτερο πλανο της σε 6 σαιζον. Παραταυτα ανω του μετριου

Επιτελους το νημα συζηταει το κυριο πυρηνα της σειρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο ειναι απο το 2017 και μπορούμε να δούμε, σε πραγματικό χρόνο, διπλα διπλα, 4 απο τις πρωταγωνίστριες.

Γνώμη μου είναι ότι ξεχωρίζει το πατριωτάκι (στα αριστερά) και 2η έρχεται η Tasya Teles (τέρμα δεξιά)

Την Κλαρκ, εδώ την λες και αδιάφορη...

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.
4 hours ago, noFEARgr said:

Εγω βλεπω 2 καλους λογους να σου αρεσει η τριτη 😎

Αν λες για Έκο ναι έχεις δίκιο.

Στα της σειράς, φαίνεται "ξεχειλωμένο" το σενάριο πλέον. Αλλά περνάει η ώρα σχετικά ευχάριστα οπότε θα συνεχίσω να την βλέπω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαστε αρχές 6ης σεζόν και έχει ανανεωθεί ήδη για 7η. Τα βιβλία είναι 4 και παίζει να βγει κι άλλο. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι σταθερά και περιέργως, η 5η σεζόν  τα πήγε καλύτερα από την 4η.

Έμαθα ότι την επόμενη σεζόν παίζει να βάλουν και καινούργια γκομενάκια.  😄

Επεξ/σία από Bermudakias33
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bermudakias33 είπε

Είμαστε αρχές 6ης σεζόν και έχει ανανεωθεί ήδη για 7η. Τα βιβλία είναι 4 και παίζει να βγει κι άλλο. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι σταθερά και περιέργως η 5η σεζόν  τα πήγε καλύτερα από την 4η.

Έμαθα κι ότι την επομένη σεζόν παίζει να βάλουν και καινούργια γκομενάκια.  😄

Αν συνεχισουν με το ιδιο ποιοτικο casting προβλεπω 12 σαιζον

Tο παραξενο ειναι οτι συμφωνα με το imdb υπευθυνες για το casting ειναι κυριως 2 γυναικες.....

Δυστηχως δεν υπαρχει βραβειο για αυτο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...