coffeex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Arkin είπε Μεχρι λιγο πριν το τελος δεν μου αρεσε. Τα τελευταια 8-9 λεπτα ομως ηρθαν τα πανω κατω κατι που δεν περιμεναμε. In klark we trust τα τελευταια 3 ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ δυνατα και θα κλεισει οπως πρεπει δηλαδη χωρις καλο τελος. Το περίμενα γιατί είδα στα trends του twitter το "όνομα" οπότε κατάλαβα ότι θα παιχτεί κάτι.... 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω μια θεωρία για τον Cadogan (Shepard). Δεν την έχω διαβάσει κάπου, απλά τι πιστεύω ότι θα γίνει: Ο τύπος ουσιαστικά ψάχνει τρόπο ώστε να ... επανενωθεί με την οικογένειά του έπειτα από τα συμβάντα του "prequel" επεισοδίου. Θέλει να χρησιμοποιήσει την AI- (Flame) καθώς ελπίζει ότι έχει αποθηκευτεί σε μορφή κώδικα- συνείδησης- what ever η κόρη του εκεί μαζί με τους άλλους "Commanders". Και το όλο θέμα "for all mankind" και να γίνουν όντα φωτός ( ανύψωση κλπ σαχλαμάρες ) τα έχουμε ξανακουσει. Κάποιες σεζόν πίσω με την Ali και τη Πόλη του Φωτός **( κάτι τέτοιο πλασαρε κ αυτή σε απελπισμένους, ότι εκεί θα ζουν όλοι γαλήνια, μακριά από πόλεμο, βάσανα, προσωπικούς δαίμονες και δεινά ). Εν ολίγοις έφτιαξε μια cult-θρησκεία για να πετύχει αυτό που αρνείται μπροστά σε άλλους, ότι για έναν και καλά ανώτερο σκοπό απαρνήθηκε την αγάπη για την οικογένεια του. Επίσης μου φάνηκε άδικος και πρόχειρος ο θάνατος του Μπέλαμι, έχεις έναν χαρακτήρα που έχει εξελιχθεί πολύ ανα τις σεζόν. Δυναμικός χαρακτήρας, leader ανα περιόδους, έχει κάνει λάθη, δε λέω, όμως λιγότερα από τη Κλαρκ. Επίσης έδειχνε μέχρι πρότινος ότι προσπαθεί να διορθώσει λάθη του παρελθόντος αλλά παράλληλα εχαψε το παραμύθι του Cadogan όπως και άλλοι. Όπως μας το φέρνει φαίνεται ότι στο τέλος θα θυσιαστεί για να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είναι ο Cadogan-"Shepard" και δεν υπάρχει ούτε τελευταίος πόλεμος, ούτε " όντα φωτός με θα έναν redemption-θανατο (κλισέ μεν αλλά τέλος πάντων). Το να πεθάνει σα κομπάρσος για ένα βιβλίο-κλειδι ενώ μπορείς να πυροβολήσεις τον Μπελαμι στο πόδι να πέσει κάτω ώστε να μην είναι εμπόδιο - και οκ σκότωσε τους "Πιστούς" κομπάρσους όσους είναι στο δωμάτιο και πάρε το βιβλίο, αλλά "όχι", σκότωσε τον 2ο πρωταγωνιστή και μη πάρεις το βιβλίο και κατσε κλάψε. Συναίσθημα πάνω από τη λογική ρε Κλαρκ??. **Σημειώσεις/ που βασίστηκα για τη θεωρία παραπάνω The City of Light was a shared simulation of the world, created by A.L.I.E. to harbor humanity with the aim of saving it. A.L.I.E. intended it to offer a better existence for mankind, one that is free of pain, hate, disease, and suffering. It is seemingly reached through the subconscious—through A.L.I.E. - https://the100.fandom.com/wiki/City_of_Light#:~:text=The City of Light was,through the subconscious—through A.L.I.E. - https://the100.fandom.com/wiki/A.L.I.E._2.0 - https://the100.fandom.com/wiki/A.L.I.E. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από 7nisiotis 1
HateMe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 4:46 ΜΜ, 7nisiotis είπε Λοιπόν έχω μια θεωρία για τον Cadogan (Shepard). Δεν την έχω διαβάσει κάπου, απλά τι πιστεύω ότι θα γίνει: Ο τύπος ουσιαστικά ψάχνει τρόπο ώστε να ... Απόκρυψη περιεχομένων επανενωθεί με την οικογένειά του έπειτα από τα συμβάντα του "prequel" επεισοδίου. Θέλει να χρησιμοποιήσει την AI- (Flame) καθώς ελπίζει ότι έχει αποθηκευτεί σε μορφή κώδικα- συνείδησης- what ever η κόρη του εκεί μαζί με τους άλλους "Commanders". Και το όλο θέμα "for all mankind" και να γίνουν όντα φωτός ( ανύψωση κλπ σαχλαμάρες ) τα έχουμε ξανακουσει. Κάποιες σεζόν πίσω με την Ali και τη Πόλη του Φωτός **( κάτι τέτοιο πλασαρε κ αυτή σε απελπισμένους, ότι εκεί θα ζουν όλοι γαλήνια, μακριά από πόλεμο, βάσανα, προσωπικούς δαίμονες και δεινά ). Εν ολίγοις έφτιαξε μια cult-θρησκεία για να πετύχει αυτό που αρνείται μπροστά σε άλλους, ότι για έναν και καλά ανώτερο σκοπό απαρνήθηκε την αγάπη για την οικογένεια του. Επίσης μου φάνηκε άδικος και πρόχειρος ο θάνατος του Μπέλαμι, έχεις έναν χαρακτήρα που έχει εξελιχθεί πολύ ανα τις σεζόν. Δυναμικός χαρακτήρας, leader ανα περιόδους, έχει κάνει λάθη, δε λέω, όμως λιγότερα από τη Κλαρκ. Επίσης έδειχνε μέχρι πρότινος ότι προσπαθεί να διορθώσει λάθη του παρελθόντος αλλά παράλληλα εχαψε το παραμύθι του Cadogan όπως και άλλοι. Όπως μας το φέρνει φαίνεται ότι στο τέλος θα θυσιαστεί για να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είναι ο Cadogan-"Shepard" και δεν υπάρχει ούτε τελευταίος πόλεμος, ούτε " όντα φωτός με θα έναν redemption-θανατο (κλισέ μεν αλλά τέλος πάντων). Το να πεθάνει σα κομπάρσος για ένα βιβλίο-κλειδι ενώ μπορείς να πυροβολήσεις τον Μπελαμι στο πόδι να πέσει κάτω ώστε να μην είναι εμπόδιο - και οκ σκότωσε τους "Πιστούς" κομπάρσους όσους είναι στο δωμάτιο και πάρε το βιβλίο, αλλά "όχι", σκότωσε τον 2ο πρωταγωνιστή και μη πάρεις το βιβλίο και κατσε κλάψε. Συναίσθημα πάνω από τη λογική ρε Κλαρκ??. **Σημειώσεις/ που βασίστηκα για τη θεωρία παραπάνω The City of Light was a shared simulation of the world, created by A.L.I.E. to harbor humanity with the aim of saving it. A.L.I.E. intended it to offer a better existence for mankind, one that is free of pain, hate, disease, and suffering. It is seemingly reached through the subconscious—through A.L.I.E. - https://the100.fandom.com/wiki/City_of_Light#:~:text=The City of Light was,through the subconscious—through A.L.I.E. - https://the100.fandom.com/wiki/A.L.I.E._2.0 - https://the100.fandom.com/wiki/A.L.I.E. Αυτό με την "ανύψωση" το είδαμε και στο Stargate Τι μου θύμισες τώρα..
Arkin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μολις βγηκαν για το 15 επεισοδιο υποτιτλοι. Αυτο και ενα ακομα εμειναν για να δουμε. https://subztv.online/gr/view/tt10772150/subtitle-for-the-100-έως-s07e15-the-dying-of-the-light-season-7-episode-15 1
Fan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε παιδιά τι κράξιμο πέφτει στα σχόλια του imdb για την 7η σεζόν; Όντως τα τελευταία 3-4 επεισόδια είναι λες και βλέπεις παρωδία, σαν να έπεσε το budget και τα έβγαλαν με ρεφενέ. Μου φαίνεται ότι όπως στην πρώτη σεζόν τα πρώτα επεισόδια δεν βλέπονταν έτσι τελειώνει και η σειρά με επεισόδια σκουπίδια.
j0hnn1e Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Τα τελευταία επεισόδια είναι λίγο χειρότερα απο τη Λάμψη του Φώσκολου
coffeex Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 έμεινε αλλά δεν βλέπω να είναι καλό με βάση και τα τελευταία επεισόδια.
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Ισχυει οτι επεσε πολυ το επιπεδο εδω και 5-6 επεισοδια. Πολυ κριμα αν τελειωσει τοσο ασχημα ενω μας χαρισε αρκετα δυνατες σεζον που μας εμειναν. Αντιθετως η τελευταια σεζον βλεπω να την ξεχναμε μετα απο μια βδομαδα που θα τελειωσει και θα αναπολουμε τις πολυ καλες 3-4-5 σεζον. 2
coffeex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Από ότι είδα το τελευταίο επεισόδιο πρέπει να έγινε leak οπότε προσοχή για πιθανά spoiler.
Fan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Η παρωδία έληξε τελικά. Ντροπιαστικό στα όρια του αστείου το τελευταίο επεισόδιο. Ξεφτίλα και να φανταστείτε ότι πριν κάποιες σεζόν η σειρά θεωρούταν από τις κορυφαίες post apocalyptic 2
Bermudakias33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Ντροπιαστικός επίλογος για τη σειρά. Δεν της άξιζε. Δεν πειράζει όμως. Η διαδρομή ήταν καλή… Αν τελικά βγει το πρίκουελ, ας είναι καλό…
Fabricated Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εχω στενάχωρηθει πολυ με τα σχόλια... Εχω μεινει στη μέση περίμενα να τελειώσει και τωρα δε θέλω να το δω με οτι διαβασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα