Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεγαλε προσεχε μην ερθει και εχει μεσα αντι για ακουστικα κανα τουβλο 

Σου εχουν ερθει πολλα τουβλα μεχρι τωρα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιζει κατι με τις αποστολες απο κινα? περιμενω 3 πραγματακια μικρης αξιας πληρωμη εγινε στις 10 Σεπτεμβριου.... σημερα εστειλα και μηνυμα... ξερετε κατι?

Δημοσ.

ναι και εγώ  περιμένω απο αρχές του περασμένου μήνα που έγινε η παραγγελία  απο ebay απο κίνα μιλησα με τον πωλητή και μου είπε αυτο που είπαν στην  dimitra_m3

Και γω το ίδιο περιμένω ένα δέμα από τις 9 Σεπτεμβρίου...επικοινώνησα με τον πωλητή (άνοιξα case στο ebay) και μου είπε για κάποιες καθυστερήσεις http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2013/20130910a/index.htm

Δημοσ.

εγώ άνοιξα case για το αντικείμενο που περίμενα έτσι ώστε αν δεν φτάσει ποτέ να μπορεί να βρεθεί μια λύση.
το case θα 'ναι ανοικτό έως και τις 5 Νοεμβρίου. Ελπίζω έως τότε να καταφθάσει...

Δημοσ.

Κι εδω το ιδιο. ΚΑτι παιζει με το hongkong post.

Μια αλλη παραγγελια απο μπαταριες για ηλεκτρονικο τσιγαρο που εκανα σε αλλο κινεζικο online store, περασαν 10 μερες και μου εστειλαν οι ιδιοι μηνυμα οτι πηραν πισω την παραγγελια απο hongkong post, και την εστειλαν ξανα με singapore post.

Δημοσ.

Εμενα ενας κινεζος μου ειπε οτι πλεον ολα τα δεματα περνανε απο "σκανερ", κατι τετοιο τελος παντων και οτι υπαρχει μια γενικη καθυστερηση.

Δημοσ.

σε μενα εκανε 1μηνα και 9μερες...νομιζω οτι αυτο θα τους γεμισει refund και ακυρωσεις παραγγελειες..

οι περισσοτεροι γραφουν refund 25-30μερες και τωρα πανε απευθειας στο οριο(45μερες)για να ανοιξεις και claim-case

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...