pournaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 μεγαλε προσεχε μην ερθει και εχει μεσα αντι για ακουστικα κανα τουβλο Σου εχουν ερθει πολλα τουβλα μεχρι τωρα;
akis_supernatural Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παιζει κατι με τις αποστολες απο κινα? περιμενω 3 πραγματακια μικρης αξιας πληρωμη εγινε στις 10 Σεπτεμβριου.... σημερα εστειλα και μηνυμα... ξερετε κατι?
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και γω το ίδιο περιμένω ένα δέμα από τις 9 Σεπτεμβρίου...επικοινώνησα με τον πωλητή (άνοιξα case στο ebay) και μου είπε για κάποιες καθυστερήσεις http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2013/20130910a/index.htm
matman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ναι και εγώ περιμένω απο αρχές του περασμένου μήνα που έγινε η παραγγελία απο ebay απο κίνα μιλησα με τον πωλητή και μου είπε αυτο που είπαν στην dimitra_m3 Και γω το ίδιο περιμένω ένα δέμα από τις 9 Σεπτεμβρίου...επικοινώνησα με τον πωλητή (άνοιξα case στο ebay) και μου είπε για κάποιες καθυστερήσεις http://www.hongkongpost.hk/eng/publications/notices/2013/20130910a/index.htm
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 εγώ άνοιξα case για το αντικείμενο που περίμενα έτσι ώστε αν δεν φτάσει ποτέ να μπορεί να βρεθεί μια λύση.το case θα 'ναι ανοικτό έως και τις 5 Νοεμβρίου. Ελπίζω έως τότε να καταφθάσει...
pournaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κι εδω το ιδιο. ΚΑτι παιζει με το hongkong post. Μια αλλη παραγγελια απο μπαταριες για ηλεκτρονικο τσιγαρο που εκανα σε αλλο κινεζικο online store, περασαν 10 μερες και μου εστειλαν οι ιδιοι μηνυμα οτι πηραν πισω την παραγγελια απο hongkong post, και την εστειλαν ξανα με singapore post.
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει ολόκληρο νήμα για αγορές από ebay.
rezoma Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εμενα ενας κινεζος μου ειπε οτι πλεον ολα τα δεματα περνανε απο "σκανερ", κατι τετοιο τελος παντων και οτι υπαρχει μια γενικη καθυστερηση.
kage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 σε μενα εκανε 1μηνα και 9μερες...νομιζω οτι αυτο θα τους γεμισει refund και ακυρωσεις παραγγελειες.. οι περισσοτεροι γραφουν refund 25-30μερες και τωρα πανε απευθειας στο οριο(45μερες)για να ανοιξεις και claim-case
akis_supernatural Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 παντως εστειλα στους 2 και μου εκαναν refund παρολο που δεν ηθελα γιατι ηταν κατω του ευρω.... απλα αν ερθουν καποια στιγμη θα τους πληρωσω παλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα