The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Θα με ενδιέφερε να κάνω κάποια προληπτικά καρδιολογικά τεστ λόγω του ότι αθλούμαι (ασχολούμε με τρέξιμο, αρκετά χιλιόμετρα). Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες στο google, είναι αρκετά ασαφής οι αναφορές που μου βγάζει... Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τεστ κοπώσεως ή υπέρηχο καρδιάς;
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ οι προληπτικές εξετάσεις, δωρεάν, αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενες. Λέει ότι καλύπτει καρδιολογικές, αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβώς ποιες. Βρες έναν συμβεβλημένο καρδιολόγο με τον κατάλληλο εξοπλισμό και κλείσε ραντεβού. Edit* απ ότι θυμάμαι είχα πληρώσει μια μικρή συμμετοχή για τις εξετάσεις αυτές. Κάπου 15 ευρώ σύνολο και για τις 2.
The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να είναι 15% η συμμετοχή (από το κρατικό τιμολόγιο). Τι καλύπτει όμως ο ΕΟΠΥΥ ακριβώς δεν έχω βρει.
gatokoritso Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Βρες ένα γιατρο που ειναι στο εοπυυ και πήγαινε.για απλο καρδιολογικο δεν θα πληρώσεις κάτι .κοιτα να πας αυτές τις μέρες γιατί δέχονται μόνο 200 ασθενείς κάθε μήνα μέσω του εοπυυ ή κατι παρόμοιο δεν θυμάμαι
AMWN_RA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να είναι 15% η συμμετοχή (από το κρατικό τιμολόγιο). Τι καλύπτει όμως ο ΕΟΠΥΥ ακριβώς δεν έχω βρει. καλύπτει τεστ κοπώσεως, υπέρηχο καρδιάς, εξετάσεις αίματος, holder ρυθμού, holder πίεσης. όλα τα καλύπτει και πληρώνεις το 15% τις συμμετοχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα