Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως με 40 βρηκα κατι μνημες 1333 1600 απλες σαν αυτες δεν βρηκα κατω απο 50 ευρω.

Δηλαδη η ψυκτρα ο επεξεργαστης και η μητρικη αξιζουν για 30 ευρω;

Στο Skroutz η ποιο φτηνη τιμη που βρηκα για ολα ειναι 220 ευρω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω παντως με 40 βρηκα κατι μνημες 1333 1600 απλες σαν αυτες δεν βρηκα κατω απο 50 ευρω.

Δηλαδη η ψυκτρα ο επεξεργαστης και η μητρικη αξιζουν για 30 ευρω;

Στο Skroutz η ποιο φτηνη τιμη που βρηκα για ολα ειναι 220 ευρω.

Μια χαρα βρισκεις και με 40€ με λιγο ψαξιμο.Επισης μην κοστολογεις απολυτα τον επεξεργαστη 70€ απο την στιγμη που ενα μοντελο κατω με 100mhz λιγοτερα(870K) εχει 50€.Η μητρικη ειναι επισης αρκετα μετρια.

Συμπερασματικα και για μενα ενα 100ρικο ειναι λιγο πολυ το μαξ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλησπέρα θέλω να πουλήσω το κουτί μου γιατί δεν πολυασχολούμαι πλέον και σκέφτομαι μήπως το έχω κοστολογήσει ακριβά, για πείτε μια τιμή για το παρακάτω

CPU : Intel Core i7-6700K
GPU : Asus GeForce GTX960 4gb OC
Motherboard : Asus Z170-K DDR4 
RAM : HyperX Fury Red 8gb x 2 στα 2400mhz (16gb)
SSD : 750 EVO Samsung 250gb 
Σκληρός : TOSHIBA DT01ACA200 στα 2tb
Κουτί : IN WIN 805 RED Red Aluminum / Tempered Glass  ATX

PSU : be quiet 400w

thanks in advance

Επεξ/σία από indierokkah
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, divo είπε

athlon 68€   30

fury 71€   40

mobo 68€   35

freezer 16€   10

οι πρωτες ειναι οι τιμες σε καινουργια απο skroytz.

Χμ εσυ μου τα βγαζεις 115 αν και οι μνημες στο μαγαζι που εχουν 71 δεν ειναι φυσικο καταστημα.

Εγω στα 140 ελεγα μαζι με το κουτι AEROCOOL AERO-500 WINDOW εντελως καινουριο με τις ζελατινες.

Εγω που ψαχνω ενισχυτη με Dolby Atmos γιατι δεν βρισκω αυτες τις τιμες δηλαδη τα μισα απο οσο εχουν στο καταστημα; και τα 2/3 να εβρισκα χαρουμενος θα ημουν μου ζητανε 350 για τον Denon 1300 οταν ο 1400 εχει 440 καινουριος.

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αλλά έχω την εντύπωση ότι HiFi και τέτοια δεν χάνουν αξία εύκολα. Ειδικά ενισχυτές, ηχεία και πράγματα που δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν ξεπεραστεί σε έναν χρόνο. Επίσης μπορεί να δουλεύουν το ίδιο καλά για πολλά πολλά χρόνια και ο ήχος που βγάζουν να είναι καλύτερος από καινούργια μοντέλα. Όπως είπα όμως δεν ξέρω καλά. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Χμ εσυ μου τα βγαζεις 115 αν και οι μνημες στο μαγαζι που εχουν 71 δεν ειναι φυσικο καταστημα.

Εγω στα 140 ελεγα μαζι με το κουτι AEROCOOL AERO-500 WINDOW εντελως καινουριο με τις ζελατινες.

Εγω που ψαχνω ενισχυτη με Dolby Atmos γιατι δεν βρισκω αυτες τις τιμες δηλαδη τα μισα απο οσο εχουν στο καταστημα; και τα 2/3 να εβρισκα χαρουμενος θα ημουν μου ζητανε 350 για τον Denon 1300 οταν ο 1400 εχει 440 καινουριος.

Γιατί το Dolby Atmos δεν ειναι νεκρη/ξεπερασμενη τεχνολογια, δεν μπορεις να δωσεις CPU/Mobo FM2+ socket στις τιμες που θες, απο τη στιγμη που στα ιδια χρηματα που ζητας μπορει ο αλλος να παει σε μεταχειρισμενο ΑΜ4.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, indierokkah είπε

Παιδες καλησπέρα θέλω να πουλήσω το κουτί μου γιατί δεν πολυασχολούμαι πλέον και σκέφτομαι μήπως το έχω κοστολογήσει ακριβά, για πείτε μια τιμή για το παρακάτω

CPU : Intel Core i7-6700K 180
GPU : Asus GeForce GTX960 4gb OC 120
Motherboard : Asus Z170-K DDR4 70
RAM : HyperX Fury Red 8gb x 2 στα 2400mhz (16gb) 100
SSD : 750 EVO Samsung 250gb 40
Σκληρός : TOSHIBA DT01ACA200 στα 2tb 35
Κουτί : IN WIN 805 RED Red Aluminum / Tempered Glass  ATX ??

PSU : be quiet 400w ??

thanks in advance

μια δικη μου εκτιμηση, κανα 550ευρω πακετο

δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζει το κουτι και το τροφοδοτικο δεν λες ποιο ειναι

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, splanis είπε

μια δικη μου εκτιμηση, κανα 550ευρω πακετο

δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζει το κουτι και το τροφοδοτικο δεν λες ποιο ειναι

Το κουτι παραειναι τσιμπημενο απ´οτι βλεπω τωρα που εψαξα και εγω..

οσο για το psu δεν πολυθυμαμαι και θα το τσεκαρω αυριο να σου πω την αληθεια, αν και νομιζω ειναι της be quiet στα 450w

7DA8C71F-794C-47E8-AE99-CAD4B3D97193.jpeg

Επεξ/σία από indierokkah
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, indierokkah είπε

Το κουτι παραειναι τσιμπημενο απ´οτι βλεπω τωρα που εψαξα και εγω..

οσο για το psu δεν πολυθυμαμαι και θα το τσεκαρω αυριο να σου πω την αληθεια, αν και νομιζω ειναι της be quiet στα 450w

7DA8C71F-794C-47E8-AE99-CAD4B3D97193.jpeg

ειναι ακριβο κουτι δηλαδη, μηπως να το δωσεις ξεχωριστα γιατι δεν βλεπω να το παιρνει κανεις σαν πακετο με τοσο ακριβο κουτι

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένη μια nitro+ rx 580 8gb. Μέχρι πόσα να διαθέσω...Καινούργια έχει 350. 

Εδώ την πουλάνε 320-350.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, odypapa1 είπε

Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένη μια nitro+ rx 580 8gb. Μέχρι πόσα να διαθέσω...Καινούργια έχει 350. 

Εδώ την πουλάνε 320-350.

Μέχρι 270 καλά ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω ξαναρωτησει αλλα οι τιμες και τα δεδομενα αλλαζουν. Ποσο μπορω να δωσω αριστα τα παρακατω?

Motherboard: Asus P6T-SE

Cpu: Xeon X5670

Ram: Kingston DDR3 HyperX 1866mhz cl11 8gb 1dimm

*******Σημερα περασα καινουρια Αrctic thermalpads και παστες στην μητρικη εξασφαλιζοντας τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε vrm και λοιπα.******

O επεξεργαστης δουλευει με overclock στα 4.3ghz σταθεροτατος χωρις ιχνος degrade. 

Θελω να τα δωσω να παω σε ryzen2 8c/16t

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Ποσο μπορω να δωσω αριστα τα παρακατω?

Ειχα δωσει το ιδιο mb με cpu την i7 920 και 6GB (3x2gb) ddr3 corsair Vengeance Triple Channel Kit στα 150€ πριν 1 χρονο

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...