Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sollekram είπε

αν είναι όντως μέσα στην εγγύηση, να πάω από το κατάστημα όπου την αγόρασα με το χαρτί;

και να τους ζητήσω αν μπορούν να μου δώσουν βίδες κτλπ;

αν τηνβ πήρα το 2014 αρχές τότε είναι σίγουρα μέσα (γτ δίνει η corsair 5 χρόνια εγγύηση) αρκεί να βρω το χαρτί.

Επίσης, θα δεχτεί το x κατάστημα να μου δώσει βίδες και τα σχετικά, αν εγώ τα έχω χάσει?

δεν θα στα δωσει αυτα το μαγαζί παρα μονο η corsair αν επικοινωνήσεις μαζι της με e-mail

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos1982 είπε

δεν θα στα δωσει αυτα το μαγαζί παρα μονο η corsair αν επικοινωνήσεις μαζι της με e-mail

και πως η corsair θα ξέρει πότε αγόρασα το προιον;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sollekram είπε

και πως η corsair θα ξέρει πότε αγόρασα το προιον;

εχεις την αποδηξη αγορας οπως ειπες.αλλιως λογικα με το σεριαλ ναμπερ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos1982 είπε

εχεις την αποδηξη αγορας οπως ειπες.αλλιως λογικα με το σεριαλ ναμπερ

ναι το serial number είναι πάνω, το θέμα είναι, αν θα μου τα στείλουν με μεταφορικά δικά τους έξοδα, γτ αν όχι τότε είναι ασύμφορο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα στειλεις ένα mail μέσα από το Customer Service Support (support.corsair.com). Θα τους εξηγήσεις οτι έχασες το μπρακετ για το σοκετ που έχεις και επειδή δε μπορείς να το βρεις από τους retailers στην Ελλάδα, αν θα μπορούσαν να σου το στείλουν αυτοί. Για να μη χάνεις χρόνο θα πρέπει να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς, όχι το σειριακό όπως είπε το παιδί από πάνω. Θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να σου απαντήσουν και εφόσον εγκριθεί το RMA θα το έχεις εντός 7-12 ημερών. (Μπορεί να λέω και πολυ).

Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν καθώς η Κορσερ έχει εξαιρετική υποστήριξη. Μαλιστα είδα περίπτωση με τροφοδοτικό λίγων ημερών εκτός εγγύησης να γίνεται πλήρης αντικατάσταση.

Εφοσον εγκριθεί το RMA η Κορσερ αναλαμβάνει και τα μεταφορικά 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Θα στειλεις ένα mail μέσα από το Customer Service Support (support.corsair.com). Θα τους εξηγήσεις οτι έχασες το μπρακετ για το σοκετ που έχεις και επειδή δε μπορείς να το βρεις από τους retailers στην Ελλάδα, αν θα μπορούσαν να σου το στείλουν αυτοί. Για να μη χάνεις χρόνο θα πρέπει να επισυνάψεις την απόδειξη αγοράς, όχι το σειριακό όπως είπε το παιδί από πάνω. Θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να σου απαντήσουν και εφόσον εγκριθεί το RMA θα το έχεις εντός 7-12 ημερών. (Μπορεί να λέω και πολυ).

Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν καθώς η Κορσερ έχει εξαιρετική υποστήριξη. Μαλιστα είδα περίπτωση με τροφοδοτικό λίγων ημερών εκτός εγγύησης να γίνεται πλήρης αντικατάσταση

Τέλεια σε ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Έκανα εντιτ ξανά δες το 

Αυτό είναι όντως σούπερ εξυπηρέτηση!!

και το μεταφορικό κόστος wow!

τελικά γίνετε να ανεβάσεις το serial και να βρει το προιόν με αυτό τον τρόπο.

τώρα αν μου ζητήσουν και την απόδειξη αγοράς, θα την βρω και θα την κάνω attach και αυτήν.

τώρα απλά περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Sollekram είπε

Αυτό είναι όντως σούπερ εξυπηρέτηση!!

και το μεταφορικό κόστος wow!

τελικά γίνετε να ανεβάσεις το serial και να βρει το προιόν με αυτό τον τρόπο.

τώρα αν μου ζητήσουν και την απόδειξη αγοράς, θα την βρω και θα την κάνω attach και αυτήν.

τώρα απλά περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν.

Ποτέ πήρες την υδρόψυξη; Νομίζω 5 χρόνια έχουν εγγύηση ολες οι κορσερ. ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις την απόδειξη γιατι αλλιώς θα χάσεις 2-3 μέρες χωρίς λόγο 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα! Πόσο πιανει πιστευετε το παρακατω pc? Το κουτι ειναι το Corsair Carbide Spec - 03 (εχει αφαιρεθει το μεταλικο πλαινο κι εχει μπει πλεξι, εχει τοποθετηθει custom μεταλικο PSU Shroud) και το τροφοδοτικο ειναι ενα Corsair παλι αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποιο....Οι εγγυησεις, με εξαιρεση τις μνημες, εχουν ληξει. Τωρα που ειδα το ss θελει και παστα :P

41991890_228760434665316_6080522008540479488_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.  

Πόσο λέτε να βάλω την παρακάτω οθονη;

Τιμή να φύγει αλλά όχι χάρισμα  ;)

Με παραπάνω από 1 χρόνο εγγύηση ακόμα,και σε άριστη κατάσταση με κουτί παρελκόμενα. 

Ευχαριστώ 

https://www.skroutz.gr/s/10121329/AOC-AG241QX.html

Edit: Την έβαλα 220 ευρώ,πιστεύω είναι καλά 

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ένα GALAXY S8  με ραγισμένη πλάτη και ένα IPAD MINI 2 16γβ ,ποσο ειναι καλα να τα πουλήσω το καθένα?

Επεξ/σία από sintalkas
Δημοσ.
Στις 19/9/2018 στις 9:18 ΠΜ, mcrae13 είπε

Καλημέρα.  

Πόσο λέτε να βάλω την παρακάτω οθονη;

Τιμή να φύγει αλλά όχι χάρισμα  ;)

Με παραπάνω από 1 χρόνο εγγύηση ακόμα,και σε άριστη κατάσταση με κουτί παρελκόμενα. 

Ευχαριστώ 

https://www.skroutz.gr/s/10121329/AOC-AG241QX.html

Edit: Την έβαλα 220 ευρώ,πιστεύω είναι καλά 

Εκεί

200-200€ είναι καλά 

Δημοσ.
Στις 13/9/2018 στις 11:53 ΠΜ, narta είπε

Ποσο θα εφευγαν;

Α Πακετο

• 3570k
  • Asrock B75 Pro3-M
  • 16gb DDR3 (2x8) Ballistix Tactical 1600 CL8 
  • Saphire HD7850 2GB

Β Πακετο

• 3770k
  • Msi MPower Z77
  • 32gb DDR3 (4x8) Hyper X Beast 1866 CL10 
  • Saphire HD7950 Vapor-X

Bump

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...