Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλο δάσκαλο/site που να παραδίδει online μαθήματα (ελληνικά η αγγλικά) σε λογικές τιμές?

Παρακαλώ μην googlάρετε και ποστάρετε αποτελέσματα έχω βρει με αυτό τον τρόπο κάποια site...

Απλά θέλω να ξέρω ποια κάνουν πραγματική δουλειά και είναι αξιόπιστα (ειδικά από αυτά που είναι φτηνότερα σχετικά πχ με τα επίσημα FIDE)

Για προχωρημένους παίχτες συγκεκριμένα.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα όπως είπα θα ήθελα να μου πει κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτά (να έχει πάρει κάποια μαθήματα από κάπου) γενικά είμαι σχετικός με τον χώρο και τα έχω υπόψιν μου αυτά. Τέλος ένα βασικό google το έχω κάνει και μονος μου.

το chess.com (όπως chesstempo.com κτλ) δεν έχει online coaching αλλα είναι μια καλή αρχή για αρχαριους έχει και forum που προσφέρονται κάποιοι να κάνουν μαθήματα.. αλλα είναι σε φάση forum (κάποιος μπορεί να έκανε μια αγγελία πριν καιρό τώρα να μην έχει χρόνο οποτε να μην ισχύει...

άλλος δεν έχει τις δυνατότητες αλλα πάραυτα βάζει αγγελία μπας και βρει κανέναν να πάρει κανένα φράγκο κτλ υπάρχουν βεβαια φαντάζομαι και οι καλοί αλλα πάλι δεν ξέρεις ποσα χρήματα τι είδους μαθήματα κάνει ο τρόπος του κτλ όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά και η κάθε συζήτηση μπορεί να πάρει και μια δυο μέρες -ισως παραπάνω-

γιατί πολύ απλά δεν είναι online 24/7 ούτε έχουν βάλει καμια γραμματέα :P είναι ακριβώς όπως αν στείλεις εδώ στο insomnia PM σε κάποιον άγνωστο.

Επεξ/σία από The_Colonel
Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις κάποια βιβλία να μελετήσεις μόνος σου; Έχει εξαιρετικά βιβλία πάνω στο αντικείμενο και κανένας δάσκαλος δεν πρόκειται να στα πει καλύτερα.

Είναι αρκετά εξειδικευμένο αυτό που ζητάς, δάσκαλος που να παραδίδει μαθήματα σκάκι μέσω ίντερνετ, ιδίως στα ελληνικά.

Σίγουρα συμφέρει να πάρεις κανά δυο καλά βιβλία και να μελετήσεις μόνος σου, 1-2 ώρες την βδομάδα με έναν δάσκαλο πόσο να σε βελτιώσουν και κυρίως γιατί να ξοδέψεις έτσι τα χρήματα σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...