funbreaker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Έδώ και 2 μέρες μου διαγνώστηκε υπερουριχαιμία και έχω ψιλοανησυχίσει με το να έχω τέτοιο πράμα πριν καν φτάσω τα 30. Σκέφτηκα λοιπόν μήπως να πάρω κάποια συσκευή μέτρησης του ορικού οξέως στο αίμα όπως έχουν οι διαβητική για τα επίπεδα σακχάρου με το σκεπτικό να μπορώ πειραματιζόμενος να διαπιστώσω τι με πειράζει περισσότερο στην διατροφή μου και να το αποφεύγω. Στην ελληνική αγορά βρήκα υψηλότερες τιμές και 2-3 συγκεκριμένα μοντέλα, πχ, : 1 , 2 , 3Στην ξένη αγορά βρήκα αυτά: 1 , 2 Οι τιμές πιστεύω πως έχουν να κάνουν περισσότερο με το κέρδος του πωλητή και αν το μηχάνημα υποστηρίζει και άλλες μετρήσεις και λιγότερο με κάποια ποιοτική διαφορά ή διαφορά τεχνολογίας. Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι αν έχει κανείς κανένα τέτοιο μηχάνημα ή αν γνωρίζει αν βγάζουν ακριβή αποτελέσματα ή είναι πεταμένα λεφτά.Μια εξέταση σε εργαστήριο στοιχίζει 2,5 ευρώ χωρίς ασφάλεια και 40 λεπτά με ασφάλεια όμως είναι άλλη φάση να το έχεις στο σπίτι σου και να μπορείς να πειραματιστείς ειδικά στον πρώτο καιρό για να ξέρεις τι να προσέχεις. Αν όμως τα αποτελέσματα είναι ότιναναι τότε να μην μπω καν στον κόπο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα