Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα. Αναζητώ για άμεση αγορά θέρμανση για ενα δωμάτιο γύρω στα 15-20 τετραγωνικά.

Τι προτείνετε ; καλοριφέρ λαδιού, θερμοπομπο η κατι αλλο;

Δίνω εως 60 ευρώ .

Επίσης να μην καταναλώνει πολύ ρεύμα και να έχει θερμοστάτη για να κλείνει.

Ευχαριστώ.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα έναν θερμοπομπο atlantic 2500w με θερμοστατη 100 ευρώ....μια χαρά ζεσταίνει αλλά δεν ξέρω για κατανάλωση.....θα δείξει στο λογαριασμό...είχε κ με 80 ευρώ 2000w...απτά Leroy Merlin το πήρα

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.

Θες να ζεσταίνεις το χώρο ή να ζεσταίνεσαι ο ίδιος? Εγώ για ίδια τετραγωνικά είχα μια αλογόνου 2200W. Δουλειά έκανε αλλά όσο να ναι τόσα watt καίνε αρκετά. Μετά σκέφτηκα πως αφού θέλω να ζεσταίνομαι όσο κάθομαι στο δωμάτιο την είχα δίπλα μου στα μισά και λιγότερα watt οπότε και από ζέστη ήμουν οκ και δεν έκαιγα και πολύ ρεύμα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Θες να ζεσταίνεις το χώρο ή να ζεσταίνεσαι ο ίδιος? Εγώ για ίδια τετραγωνικά είχα μια αλογόνου 2200W. Δουλειά έκανε αλλά όσο να ναι τόσα watt καίνε αρκετά. Μετά σκέφτηκα πως αφού θέλω να ζεσταίνομαι όσο κάθομαι στο δωμάτιο την είχα δίπλα μου στα μισά και λιγότερα watt οπότε και από ζέστη ήμουν οκ και δεν έκαιγα και πολύ ρεύμα.</p>

Σωστό αλλά θέλω να ζεστάνω παιδικό δωμάτιο. Οπότε θέλω κάτι καλό.

Δημοσ.

Φίλε salonikios ζεσταινει πολύ γρήγορα δωμάτιο 20-25 τμ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνει όταν πάει 0 βαθμούς εξω...προχθές τον αγόρασα...να μας πει κάποιος που ξέρει κ τάχει δοκιμάσει...

Δημοσ.

Φίλε salonikios ζεσταινει πολύ γρήγορα δωμάτιο 20-25 τμ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνει όταν πάει 0 βαθμούς εξω...προχθές τον αγόρασα...να μας πει κάποιος που ξέρει κ τάχει δοκιμάσει...

Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά. Απο ποιότητα υλικών πως το είδες;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι πλεονεκτημα εχουν απο τα γνωστα φορητα καλοριφερ ?

αυτα ειναι... για μένα σαν εναλλακτική μέθοδος ειναι ιδανική καθώς ειναι σχεδόν σαν τα κανονικά καλοριφερ που ειχαμε... (καποτε :P)

• Like 1
Δημοσ.

αυτα ειναι... για μένα σαν εναλλακτική μέθοδος ειναι ιδανική καθώς ειναι σχεδόν σαν τα κανονικά καλοριφερ που ειχαμε... (καποτε :P)

Ευχαριστω αλλα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα τους σε σχεση με τα κλασικα ?

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα τους σε σχεση με τα κλασικα ?

οτι θε θελουν πετρελαιο (κυρίως) + οτι μετακινουνται αν υπαρχει αναγκη θερμανσης αλλου + κρατανε τη θερμοτητα κ αφου σβησουν (σε σχεση με θερμοπομπους κ κλιματιστικά).

• Like 1
Δημοσ.

οτι θε θελουν πετρελαιο (κυρίως) + οτι μετακινουνται αν υπαρχει αναγκη θερμανσης αλλου + κρατανε τη θερμοτητα κ αφου σβησουν (σε σχεση με θερμοπομπους κ κλιματιστικά).

Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το πλεονεκτημα τους που εκανα εντονο.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το πλεονεκτημα τους που εκανα εντονο.

Πολυ σωστα! και εχω πετυχει ενα AEG που εχω σε προσφορά στα 55 περιπου ευρω! προτεινεται ανεπιφύλακτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...