Salonikios933 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά Καλησπέρα. Αναζητώ για άμεση αγορά θέρμανση για ενα δωμάτιο γύρω στα 15-20 τετραγωνικά. Τι προτείνετε ; καλοριφέρ λαδιού, θερμοπομπο η κατι αλλο; Δίνω εως 60 ευρώ . Επίσης να μην καταναλώνει πολύ ρεύμα και να έχει θερμοστάτη για να κλείνει. Ευχαριστώ. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
daPro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πήρα έναν θερμοπομπο atlantic 2500w με θερμοστατη 100 ευρώ....μια χαρά ζεσταίνει αλλά δεν ξέρω για κατανάλωση.....θα δείξει στο λογαριασμό...είχε κ με 80 ευρώ 2000w...απτά Leroy Merlin το πήρα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από daPro
Salonikios933 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Απο ζέστη δηλαδή σε καλύπτει ; πόσα τετραγωνικά φίλε μου; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θες να ζεσταίνεις το χώρο ή να ζεσταίνεσαι ο ίδιος? Εγώ για ίδια τετραγωνικά είχα μια αλογόνου 2200W. Δουλειά έκανε αλλά όσο να ναι τόσα watt καίνε αρκετά. Μετά σκέφτηκα πως αφού θέλω να ζεσταίνομαι όσο κάθομαι στο δωμάτιο την είχα δίπλα μου στα μισά και λιγότερα watt οπότε και από ζέστη ήμουν οκ και δεν έκαιγα και πολύ ρεύμα. 1
Salonikios933 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 <p>Θες να ζεσταίνεις το χώρο ή να ζεσταίνεσαι ο ίδιος? Εγώ για ίδια τετραγωνικά είχα μια αλογόνου 2200W. Δουλειά έκανε αλλά όσο να ναι τόσα watt καίνε αρκετά. Μετά σκέφτηκα πως αφού θέλω να ζεσταίνομαι όσο κάθομαι στο δωμάτιο την είχα δίπλα μου στα μισά και λιγότερα watt οπότε και από ζέστη ήμουν οκ και δεν έκαιγα και πολύ ρεύμα.</p> Σωστό αλλά θέλω να ζεστάνω παιδικό δωμάτιο. Οπότε θέλω κάτι καλό. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
daPro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φίλε salonikios ζεσταινει πολύ γρήγορα δωμάτιο 20-25 τμ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνει όταν πάει 0 βαθμούς εξω...προχθές τον αγόρασα...να μας πει κάποιος που ξέρει κ τάχει δοκιμάσει...
Salonikios933 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φίλε salonikios ζεσταινει πολύ γρήγορα δωμάτιο 20-25 τμ αλλα δεν ξέρω τι θα κάνει όταν πάει 0 βαθμούς εξω...προχθές τον αγόρασα...να μας πει κάποιος που ξέρει κ τάχει δοκιμάσει... Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά. Απο ποιότητα υλικών πως το είδες; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για δωματιο για ενα φιλο στα 20τμ τι λετε παιδια ??? Το σπιτι ειναι 40τμ αλλα μπορει να απομονωσει τα 20 Λογω κοστους το a/c αποκλειεται Ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 προσωπικα εχοντας δοκιμασει τα παντα (πλην των "πολυ ακριβών" για αγνωστο λογο θερμοπομπών) προτεινω λαδιου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τι πλεονεκτημα εχουν απο τα γνωστα φορητα καλοριφερ ?
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τι πλεονεκτημα εχουν απο τα γνωστα φορητα καλοριφερ ? αυτα ειναι... για μένα σαν εναλλακτική μέθοδος ειναι ιδανική καθώς ειναι σχεδόν σαν τα κανονικά καλοριφερ που ειχαμε... (καποτε ) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 αυτα ειναι... για μένα σαν εναλλακτική μέθοδος ειναι ιδανική καθώς ειναι σχεδόν σαν τα κανονικά καλοριφερ που ειχαμε... (καποτε ) Ευχαριστω αλλα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα τους σε σχεση με τα κλασικα ?
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω αλλα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα τους σε σχεση με τα κλασικα ? οτι θε θελουν πετρελαιο (κυρίως) + οτι μετακινουνται αν υπαρχει αναγκη θερμανσης αλλου + κρατανε τη θερμοτητα κ αφου σβησουν (σε σχεση με θερμοπομπους κ κλιματιστικά). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 οτι θε θελουν πετρελαιο (κυρίως) + οτι μετακινουνται αν υπαρχει αναγκη θερμανσης αλλου + κρατανε τη θερμοτητα κ αφου σβησουν (σε σχεση με θερμοπομπους κ κλιματιστικά). Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το πλεονεκτημα τους που εκανα εντονο.
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το πλεονεκτημα τους που εκανα εντονο. Πολυ σωστα! και εχω πετυχει ενα AEG που εχω σε προσφορά στα 55 περιπου ευρω! προτεινεται ανεπιφύλακτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα