OutRuN10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά,ασχολούμαι με τα παιχνίδια γενικά και το high ping - latency είναι κάτι που μαστίζει πολύ κόσμο.Γενικά δεν έχω πρόβλημα αλλά σκέφτομαι το σενάριο να μετακινηθώ Αμερική ή Ασία και θέλω να μπορώ να συνδέομαι σε Ευρωπαικούς servers για να παίζω.Και γενικά θέλω latency για games όπως το LoL ~ 100ms max , World of Warcraft ~ 230ms max. Βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται WTFast αλλά βλέπω γενικά το κόσμο να μιλάει για pings 180ms στο LoL και να είναι και χαρούμενοι. Έχεται καμία ιδέα,πρόγραμμα, εμπειρία ή οτιδήποτε που να μπορεί να βοηθήσει ;;
bele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 To latency εξαρταται αποκλειστικα απο τη γραμμη σου και την φυσικη σου αποσταση απο τον server. Kανενα προγραμμα, ο,τι και να υποσχεται, δεν μπορει να φερει το pc σου πιο κοντα στον server ουτε να δημιουργησει ενα υποτιθεμενο δικτυο μονο για gamers οπως λεει το παραπανω προγραμμα συνεπως δεν υπαρχει περιπτωση να μειωσεις το lag με προγραμμα. Αυτο που μπορεις να κανεις ομως ειναι να σιγουρευτεις οτι το router σου ειναι συνδεδεμενο στην κεντρικη μπριζα τηλεφωνου του σπιτιου σου και για online game χρησιμοποιεις ethernet. Ακομα μπορεις να ζητησεις απο τον παροχο σου να σε βαλει σε γραμμη fast path προκειμενου να μειωσεις καπως το lag σου περιπου 10-20ms αλλα να ξερεις οτι θα πεσει λιγο ο συγχρονισμος σου.
OutRuN10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ρε μεγάλε αυτό το πρόγραμμα απλά με πάει από πιο γρήγορα και λιγότερο φορτωμένα μονοπάτια στο server που θέλω να καταλήξω...έτσι ρίχνει το latency.Απλά με ενδιαφέρει να έχω καλά νούμερα και ψάχνω αξιόπιστο πρόγραμμα και επίσης κάποιον που να ξέρει μέχρι πόσο latency θα έφτανα στη κάλιστη των περιπτώσεων.
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γιατί δεν το δοκιμάζεις για 30 ημέρες να δεις αν δουλεύει όπως λέει και μετά αποφασίζεις αν θα στάξεις 6 ή 10 δολάρια τον μήνα για την υπηρεσία αυτή; Για σπασμένο ξέχνα το. Κατά πάσα πιθανότητα θα αρπάξεις κανένα keylogger και θα χάσεις τα account σου. Πρόκειται για vpn service (gpn το ονομάζουν αυτοί) και συνδέεσαι κατά πάσα πιθανότητα μέσω proxy. Oπότε δεν παίζει να μπορείς να σπάσεις τον client γιατί τα λεφτά που δίνεις πάνε στο online account σου και όχι για κάποιο serial. Λειτουργεί όπως περίπου οι file server (π.χ. easybytez). Επίσης, αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι ο τρόπος λειτουργία του. Αν βασίζεται σε proxy και ο server είναι στην Αμερική, εσύ αν θέλεις να συνδεθείς από την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό game server τότε η απόσταση που θα κάνουν τα δεδομένα σου θα είναι Ελλάδα-Αμερική-Ευρώπη και λόγω του ότι το latency στην ουσία μετράει τον χρόνο που κάνει ένα πακέτο δεδομένων να πάει από εσένα στον server και να γυρίσει πίσω, τότε το latency θα πρέπει να ανέβει αντί να κατέβει. Διάβασε και αυτό το άρθρο (http://venturebeat.com/2012/04/16/wtfast-promises-to-destroy-lagwere-skeptical/). Ο αρθρογράφος το έψαξε και το δοκίμασε χωρίς να δει βελτίωση. Περιμένουμε updated info.
Atallos1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ρε μεγάλε αυτό το πρόγραμμα απλά με πάει από πιο γρήγορα και λιγότερο φορτωμένα μονοπάτια στο server που θέλω να καταλήξω...έτσι ρίχνει το latency.Απλά με ενδιαφέρει να έχω καλά νούμερα και ψάχνω αξιόπιστο πρόγραμμα και επίσης κάποιον που να ξέρει μέχρι πόσο latency θα έφτανα στη κάλιστη των περιπτώσεων. Ακομα κι αν υπηρχε τετοιο προγραμμα , που κατα πασα πιθανοτητα δεν υπαρχει , κανεις δεν μπορει να σου πεει ποσο latency θα ειχες Ολα καταληγουν στην συνδεση σου στο τελος και στην αποσταση που εχεις απο τον server Τωρα το να πληρωνεις κατι για να εχεις 20 ms λιγοτερα και απο τα 240 να σε παει στα 220 ειναι γελοιο κ μαλλον το καταλαβαινεις
OutRuN10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αμα είμαι Ευρώπη δεν έχω πρόβλημα.Το θέμα είναι άμα πχ δουλεύω κάπου εκτός Ευρώπης και θέλω να παίζω με το Ελληναριό να έχω χαμηλό Ping. Το πρόγραμμα WTFast είναι γνωστό και αποδεκτό από τις εταιρίες αλλά δεν έχω διαβάσει κάπου για μείωση ping <100ms στο LoL πχ ή 200ms στο WoW.... Γενικά με ενδιαφέρει το Χ -> Ευρώπη ( Χ = Αμερική,Ασία,Φεγγάρι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα