padelisspart Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας, θέλω να αποθηκεύσω κάποια μηνύματα στο outlook πως μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ.
arc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Για αποφυγή παρερμηνείας, εννοείς το outlook πρόγραμμα που υπάρχει στον υπολογιστή σου, έτσι; Πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις του email σου (εισερχόμενος server, login, password, Κλπ) μεσα στο outlook και μετά θα σου τα κατεβάσει από τον server στο πρόγραμμα outlook. Πρόσεχε μόνο να βάλεις και τη ρύθμιση να μένουν αντίγραφα στον server γιατί αν το ξεχάσεις, μόλις τα κατεβάσεις θα σβηστούν από τον server οπότε δεν θα τα βλέπεις από webmail. Επίσης έχε κατά νου οτι θα κατεβάσει ΟΛΑ τα μηνύματα σου και οχι επιλεκτικά όποια θες. 1
padelisspart Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Για αποφυγή παρερμηνείας, εννοείς το outlook πρόγραμμα που υπάρχει στον υπολογιστή σου, έτσι; Πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις του email σου (εισερχόμενος server, login, password, Κλπ) μεσα στο outlook και μετά θα σου τα κατεβάσει από τον server στο πρόγραμμα outlook. Πρόσεχε μόνο να βάλεις και τη ρύθμιση να μένουν αντίγραφα στον server γιατί αν το ξεχάσεις, μόλις τα κατεβάσεις θα σβηστούν από τον server οπότε δεν θα τα βλέπεις από webmail. Επίσης έχε κατά νου οτι θα κατεβάσει ΟΛΑ τα μηνύματα σου και οχι επιλεκτικά όποια θες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το έκανα με άλλο τρόπο, στην έκδοση 2013 πάνω αριστερά που έχει το εικονίδιο του outlook έχει την δυνατότητα να βάλεις κάποια κουμπιά πάτησα το βελάκι και μου έβγαλε ένα Αποθήκευση ως, και έκανα τα mail έτσι και τώρα τα έχω!!
arc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Όλα καλα. Γενικά και ανα εκδόσεις έχουν κάποια κουμπιά διευκόλυνσης για τους γνωστούς email providers, απλώς σου είπα την τυπική διαδικασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα