Προς το περιεχόμενο

VIA Hyperion 4in1 v4.49p2

Kappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File mou i drivers 4in1 einai drivers gia ola ta motherboard pou exoun pano chip tis VIA opote an exeis kai esy ena tetoo( eidika an exeis sistima me ATHLON) kalo einai na tous vazis. :-)

Δημοσ.

ρε παιδια μην λετε πραγματα που ΔΕΝ ισχυουν

τι παει να πει το ειδικα αν εχεις Athlon;

τι αλλο θα ακουσουμε πια;

οτι επεξεργαστη και να εχεις οτι chipset πρεπει να περνας τους οδηγους που σου δινει ο κατασκευατης

θα παιξει και με οτι εχει μεσα το λειτουργικο σου αλλα θα δεις καλυτερες επιδοσεις με τους οδηγους (πχ εμενα την AGP καρτα μου την εβλεπε σε PCI mode ενω με τους 4in1 την ειδε κανονικα AGP8X)

(θυμηθηκα εναν φιλο μου που επεμενε οτι οι AMD χρειαζονται αλλη εκδοση του λειτουργικου για να παιξουν... τι να πεις;)

Δημοσ.

Ναι, μόνο που η πρώτη φτιάχνει chipsets για motherboards ενώ η δεύτερη φτιάχνει motherboards...

Γενικά οι 4in1 drivers της VIA λύνουν προβλήματα συμβατότητας, μεταξύ των μητρικών που ενσωματώνουν τσιπάκια της εταιρίας και των λειτουργικών συστηματων. Οι 4in1 αντιμετώπισαν πολλα προβλήματα των ΚΤ266 και ΚΤ333 και οι Hyperion προορίζονται κυρίως για τα chip ΚΤ400. Αυτές είναι πλάτφόρμες για AMD και όχι για Intel, οπότε ο rigel72 δεν έχει άδικο και δεν χρειάζεται να διαρηγνύουμε τα ημάτιά μας φίλε orck...

Δημοσ.

Mallon file mou den katalaves akrivos pos to egrapsa...

an exeis sistima me Cpu athlon exeis poly pi8anotata kai chiset VIA kai ara prepei na tous valis tous drivers gia sosti leitourgia tou sistimatos...

APLA PRAGMATA to pedi mia aporia eixe.....

Via einai kataskevastis chipset gia Motherboard...

Δημοσ.

File to kalutero pou exeis na kaneis an den ksereis einai na mas peis thn marka tou motherboard sou kai to montelo kai ola ta alla 8a sta poume emeis, mias kai fainetai oti den ksereis polla kalo 8a einai otan rotas kati na anafereis kai merika pragmata gia to susthma sou opws motherboard, CPU ktl gia na sou apantame amesws.

Δημοσ.

rigel72 δεν ειπα τιποτε με κακια\

ισως να υπαρχει μια συχγιση στο θεμα

η via φτιαχνει chipset για AMD αλλα και για Intel

oi Hyperion ειναι οι οδηγοι που δινει για το chipset (και ειναι και για ολα τα chipset της εν λογο εταιριας)

οποτε το "ειδικα αν εχεις Athlon" που ειπωθηκε δεν εχει νοημα γιατι οτι και να εχεις πρεπει να το περασεις, εκτος και αν εχετε πληροφοριες οτι τα ΧΡ ειναι optimized για ολα τα intel chipset

μπορει να μην εχω καταλαβει κατι καλα θα ηθελα να μου πειτε αν λεω κατι λαθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...