anrim27 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Eχω αυτο το pc: επεξεργαστης amd athlon II x3 425 2.7Ghz μητρικη msi 760gm-e51 (ενσωματωμενα γραφικα) ram 2gb + 4gb kingston 1333mhz και θελω να καταγραψω με το camtasia studio 6 καποια video που θα παιζουν online. Δεν ειναι κανα video απο youtube και γενικα δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να τα "αποκτησω".(πχ κατεβασμα του video) Επισης, δεν θελω να καταγραψω κατι σαν gameplay(που θα απαιτουσε τουλαχιστον ανεξαρτητη καρτα γραφικων), απλα στα εν λογω video περιγραφεται μια διαδικασια που γινεται στο pc καποιου αλλου αναλυτικα. Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1) Πρεπει να αναβαθμισω κατι ,στο παραπανω pc, για να μπορεσω να κανω ,χωρις προβλημα, την παραπανω διαδικασια που περιγραφω? 2) Για να καταγραφει και ο ηχος του video, απαιτειται η χρηση μικροφωνου? (Θα το δικιμαζα στον υπολογιστη που λεω, για να δω αν το "αντεχει" αλλα δεν ξερω τι γινεται με τον ηχο?Καταγραφω video αλλα χωρις ηχο)
anrim27 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Eχω αυτο το pc: επεξεργαστης amd athlon II x3 425 2.7Ghz μητρικη msi 760gm-e51 (ενσωματωμενα γραφικα) ram 2gb + 4gb kingston 1333mhz και θελω να καταγραψω με το camtasia studio 6 καποια video που θα παιζουν online. Δεν ειναι κανα video απο youtube και γενικα δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να τα "αποκτησω".(πχ κατεβασμα του video) Επισης, δεν θελω να καταγραψω κατι σαν gameplay(που θα απαιτουσε τουλαχιστον ανεξαρτητη καρτα γραφικων), απλα στα εν λογω video περιγραφεται μια διαδικασια που γινεται στο pc καποιου αλλου αναλυτικα. Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1) Πρεπει να αναβαθμισω κατι ,στο παραπανω pc, για να μπορεσω να κανω ,χωρις προβλημα, την παραπανω διαδικασια που περιγραφω? 2) Για να καταγραφει και ο ηχος του video, απαιτειται η χρηση μικροφωνου? (Θα το δικιμαζα στον υπολογιστη που λεω, για να δω αν το "αντεχει" αλλα δεν ξερω τι γινεται με τον ηχο?Καταγραφω video αλλα χωρις ηχο) Ακυρο. Τελικα βρεθηκε λυση.
anrim27 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Για την 2η απορια μου: τελικα δεν χρειαζομαι μικροφωνο.Μεσα απο τα windows(7) πηγα Πινακας ελεγχου -->Υλικο και ηχος --> Διαχειριση συσκευων ηχου --> εγγραφη --> δεξι κλικ --> προβολη απενεργοποιμενων συσκευων --> και ενεργοποιησα την συσκευη 'Realtek High Definition Audio-στερεοφωνικη μειξη' Μετα απο το camtasia διαλεξα για την εγγραφη ηχου, την παραπανω συσκευη. Και ο ηχος καταγραφεται κανονικα. Για την 1η απορια μου: Δοκιμασα την εγγραφη με το camtasia με τον υπαρχων υπολογιστη χωρις κανενα προβλημα.Συνεπως, δεν χρειαζομαι αναβαθμιση ακομη.(...για την συγκεκριμενη δουλεια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα