antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχω τις εξής 2 απορίες για το Skype. 1) κατα καιρούς έχουν κάνει log on διάφοροι στον προσωπικό μου υπολογιστή, και τώρα, εμφανίζονται τα στοιχεια τους καθε φορά που θέλω να κάνω log on. δοκίμασα και uninstall και re-install, αλλά παραμένουν. πως να τα σβήσω? 2) στον επαγγελματικό υπολογιστή, θέλω όταν μιλάω On camera, και έχω ανοιχτό από κάτω, το κείμενο, να μην εμφανίζεται η μαύρη μπάρα που δείχνει το εικονίδιο της κάμερας, του ήχου, κλπ. πως το ορίζω αυτό?
koynoypis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 για το 1. https://support.skype.com/en/faq/FA11070/how-can-i-remove-my-skype-name-from-the-sign-in-screen-in-skype-for-windows-desktop
zvarthangalos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η δικιά μου απορία όσο αναφορά το Skype είναι σε περιβάλλον Windows 8 αν αλλάζει το interface στο κλασικό των Windows 7 και αν ναι από πού. Λάθος δικό μου παιδιά το skype που δοκίμασα είναι απο το store και όχι η download edition το κατέβασα και όλα οκ sorry! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2013 από zvarthangalos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα