Evoliasmenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα,εχουν 2 φιλοι μου απο εναν desktop και αντιμετωπιζουν το εξης προβλημα...ξαφνικα ανοιγουν τα πισι τους και δεν εχουν εικονα...απολυτως τπτ...ενω λειτουργουν ολα κομπλε(οσο καταλαβαινουμε)μπιμ κανουν οι μητρικες,τα fans λειτουργουν οπως επισης και τα λαμπακια μπροστα (cpu κτλ)...το μονο που εχουμε κανει ειναι να συνδεσουμε τα πισι σε αλλες οθονες κτλ και το αποτελεσμα ηταν ενα ολοκληρωμενο και απολυτο μηδενικο... να παιζει προβλημα κατι με καρτα γραφικων ισως η ραμ...???
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 το ποστ του bios το βλεπετε? τι ακριβως εννοεις...???
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εννοεί κατά την εκκίνηση, αν βλέπετε "τα γράμματα" των BIOS π.χ. http://www.fitzenreiter.de/ata/asus-a7n8x-deluxe-bios-post13.png Επειδή κάτι δε μου πάει καλά, έχουν ανταλλάξει μήπως κάποιο πρόγραμμα κτλ; Γιατί να συμβαίνει ταυτόχρονα και στους δύο φίλους σου...
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι οτι ειναι ταυτοχρονο απλα ετυχε να μην εχουν εικονα και οι 2 μεσα σε μια εβδομαδα...μισο θα στειλω για αυτο με το bios δεν ειναι οτι ειναι ταυτοχρονο απλα ετυχε να μην εχουν εικονα και οι 2 μεσα σε μια εβδομαδα...μισο θα στειλω για αυτο με το bios πηρα τηλ και δεν εχει εικονα απο το bios....απολυτως τπτ....ολα μαυρα
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ας δοκιμάσουν ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής και επόμενη βήμα να δοκιμάσουν αλλη κάρτα γραφικών
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ας δοκιμάσουν ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής και επόμενη βήμα να δοκιμάσουν αλλη κάρτα γραφικών αφαιρουμε την μπαταρια cmos για 10δευτερολεπτα και την ξαναβαζουμε....???
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 αφαιρουμε την μπαταρια cmos για 10δευτερολεπτα και την ξαναβαζουμε....??? Ναι 10 20 δευτερόλεπτα περίπου
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι 10 20 δευτερόλεπτα περίπου στις 9μιση θα ερθει ο ενας σπιτι μου με το πισι...θα απαντησω αμεσως
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 τελικα ηρθε το πισι αλλα ειμαι τοσο κουρασμενος που δεν μπορω να βγαλω το δικο μου να κουμπωσω το αλλο κτλ-κτλ...ευχαριστω για τις βοηθειες θα στειλω αυριο και αμεσα...καληνυχτα
kalathakia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αφαιρείς όλες τις συσκευές που έχει συνδεδεμένες (έστω τα ρεύματα) και δοκιμάζεις με τα βασικά (μητρική, επεξεργαστή, μνήμες) αν κάνει 1 σύντομο μπίπ όλα καλά. Αν υπάρχει ενσωματωμένη στη μητρική στην πρώτη προσπάθεια βαλ'τε την οθόνη εκει επάνω. Απο κεί και πέρα το πρώτο που βάζεις είναι η κάρτα γραφικών. Αν ανοίξει (έστω και τα άσπρα γραμματάκια) είναι καλό. Η συνέχεια μετά τα πειράματα....
Evoliasmenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 τελικα ηταν η καρτα γραφικων(απο το ενα)ειχα μια 9500gt (δικια μου)και ολα κομπλε και το δοκιμασαμε.....τι μπορουμε να βαλουμε απο καρτα γραφικων αν ειναι να του δωσω την δικια μου....το συστημα μου ειναι αυτο... +Εννοειται κατι πιο βελτιωμενο και αξιοπιστο....
Evoliasmenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ...........Καποιος,να προτεινει κατι....???
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μια τετοια θα έλεγα http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34365&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , τωρα οτιδήποτε αλλο βάλεις γενικά θα ειναι overkill και δεν θα λειτουργεί σωστά αφου το σύστημα ειναι παλιό και λογο πιο πολύ του δυπήρηνου επεξεργαστή , απο την αλλη μπορεις να κοιτάξεις και στις αγγελίες μηπως βρεις κατι
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μια τετοια θα έλεγα http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34365&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , τωρα οτιδήποτε αλλο βάλεις γενικά θα ειναι overkill και δεν θα λειτουργεί σωστά αφου το σύστημα ειναι παλιό και λογο πιο πολύ του δυπήρηνου επεξεργαστή , απο την αλλη μπορεις να κοιτάξεις και στις αγγελίες μηπως βρεις κατι θα ειναι τουλαχιστον καλυτερη απο την 9500gt που εχω τωρα??? αυτη λεει??? http://www.skroutz.gr/s/3157246/Palit-GeForce-GT630-2GB-LP.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα