annare Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους ! Μετά από 4 χρόνια με το nokia 3800 xpress music το οποίο λάτρεψα βγαίνω στο κυνήγι για καινούριο κινητό. Οι προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν είναι σχετικά καλή κάμερα (γύρω στα 5mpixel), αξιοπρεπής μπαταρία, να μην κολλάει με τις βασικές εφαρμογές και λίγα βασικά παιχνίδια, σχετική μνήμη, και να κοστίζει μέχρι 200 περίπου ευρώ.Νομίζω δηλαδή ότι ζητάω ένα βασικό κινητό με καλή κάμερα.Έχω μόνο μία ιδιοτροπία: ακόμα και οι οθόνες 4'' μου φαίνονται μεγάλες οπότε στο χέρι με βολεύουν οι 3,5'' (είναι βασικό για μένα αυτό) Έχω λοιπόν καταλήξει σε κάποια μοντέλα: Sony Xperia J, E, M και Samsung Galaxy Ace, Fame, Core. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι: α)Ανάμεσα στις παραπάνω επιλογές τι μου προτείνετε? β)Έχω απορρίψει τα ΝΟΚΙΑ γιατί δεν είμαι εξοικειωμένη με τα windows phone, καθώς επίσης και διάφορα μοντέλα Alcatel, HTC, ΜLS και LG γιατί δεν τα έχω πολυχρησιμοποιήσει από φίλους (ενώ Xperia και Samsung έχουν οι περισσότεροι και τα ξέρω). Κάνω καλά ή ένα μεγάλο λάθος? γ)Νομίζω ότι καταλήγω στο Fame γιατί έχει αυτό που θέλω. 1. ποια είναι η άποψη σας γιατί έχει μόνο 2 κριτικές? 2.Ο μόνος λόγος που δεν επιλέγω το Galaxy Core ή το Xperia J παρόλο που είναι καλύτερα είναι η μεγάλη οθόνη. Είμαι υπερβολική με αυτό το θέμα ? με την έννοια ότι θα χάσω από εφαρμογές, ανάλυση, πληκτρολόγιο πλοήγηση ? Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα με την έκθεσή μου Θα τα ξαναπούμε σε 3-4 χρόνια που θα συζητάμε ποιο μοντέλο ενεργοποιεί την καφετιέρα και τον θερμοσίφωνα γρηγορότερα
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους ! Μετά από 4 χρόνια με το nokia 3800 xpress music το οποίο λάτρεψα βγαίνω στο κυνήγι για καινούριο κινητό. Οι προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν είναι σχετικά καλή κάμερα (γύρω στα 5mpixel), αξιοπρεπής μπαταρία, να μην κολλάει με τις βασικές εφαρμογές και λίγα βασικά παιχνίδια, σχετική μνήμη, και να κοστίζει μέχρι 200 περίπου ευρώ. Νομίζω δηλαδή ότι ζητάω ένα βασικό κινητό με καλή κάμερα. Έχω μόνο μία ιδιοτροπία: ακόμα και οι οθόνες 4'' μου φαίνονται μεγάλες οπότε στο χέρι με βολεύουν οι 3,5'' (είναι βασικό για μένα αυτό) Έχω λοιπόν καταλήξει σε κάποια μοντέλα: Sony Xperia J, E, M και Samsung Galaxy Ace, Fame, Core. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι: α)Ανάμεσα στις παραπάνω επιλογές τι μου προτείνετε? β)Έχω απορρίψει τα ΝΟΚΙΑ γιατί δεν είμαι εξοικειωμένη με τα windows phone, καθώς επίσης και διάφορα μοντέλα Alcatel, HTC, ΜLS και LG γιατί δεν τα έχω πολυχρησιμοποιήσει από φίλους (ενώ Xperia και Samsung έχουν οι περισσότεροι και τα ξέρω). Κάνω καλά ή ένα μεγάλο λάθος? γ)Νομίζω ότι καταλήγω στο Fame γιατί έχει αυτό που θέλω. 1. ποια είναι η άποψη σας γιατί έχει μόνο 2 κριτικές? 2.Ο μόνος λόγος που δεν επιλέγω το Galaxy Core ή το Xperia J παρόλο που είναι καλύτερα είναι η μεγάλη οθόνη. Είμαι υπερβολική με αυτό το θέμα ? με την έννοια ότι θα χάσω από εφαρμογές, ανάλυση, πληκτρολόγιο πλοήγηση ? Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα με την έκθεσή μου Θα τα ξαναπούμε σε 3-4 χρόνια που θα συζητάμε ποιο μοντέλο ενεργοποιεί την καφετιέρα και τον θερμοσίφωνα γρηγορότερα Απο τα πιο ευκολα λειτουργικα ειναι των Windows Phones μην τα ξεγραφεις τοσο γρηγορα. To 820 πχ http://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html?keyphrase=820 ειναι εξαιρετικο στα λεφτα αυτα.
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 1 το FAME και το Xperia E απορριπτονται λογω μονοπυρηνου επεξεργαστη και χαμηλης αναλυσης οθονης. 2 το ACE διευκρινησε ποιο ακριβως μοντελο λες..! 3 το Μ κρατα το σαν υποψηφιο, οπως επισης και το J. 4 απο Samsung κοιτα επισης και το GALAXY S3 mini για λιγο πανω απο το μπατζετ σου, θα κοιταζα και το Τ..! αν θες επισης ριξε μια ματια και σε ΑΥΤΟ
annare Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 1 το FAME και το Xperia E απορριπτονται λογω μονοπυρηνου επεξεργαστη και χαμηλης αναλυσης οθονης. 2 το ACE διευκρινησε ποιο ακριβως μοντελο λες..! 3 το Μ κρατα το σαν υποψηφιο, οπως επισης και το J. 4 απο Samsung κοιτα επισης και το GALAXY S3 mini για λιγο πανω απο το μπατζετ σου, θα κοιταζα και το Τ..! αν θες επισης ριξε μια ματια και σε ΑΥΤΟ Το Ace το 1 εννοώ. Ξέρω πόσο καλό είναι το 2 αλλά έχω συγκεκριμένα μοντέλα να επιλέξω λόγω αναβάθμισης. Για την χαμηλή ανάλυση οθόνης θέλω να ρωτήσω : δεν είναι λογικό να έχουν μικρότερη το FAME και το Ε από την στιγμή που έχουν μικρότερη οθόνη ? Αυτό που με απασχόλησε στο FAME είναι μερικές κριτικές για μπαταρία που με 1 ώρα ομιλίας, 1 ώρα βίντεο και 1 πλοήγηση θέλει φόρτισμα κάθε 33 ώρες. Δεν είναι λίγο ? Ανάμεσα σε FAME και J η μόνη διαφορά που διακρίνω είναι η οθόνη (και το μεγεθος και η ανάλυση) αλλά για τον επεξεργαστή βλέπω ότι και τα 2 έχουν επεξεργαστη 1 GHz . Οπότε τι επιλέγω /?
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 to J εχει διπυρηνο στο 1ghz...!!! η αναλυση δεν εχει σχεση με το μεγεθος της οθονης. Π.Χ. βρισκεις κινητο με 3,5" οθονη που εχει αναλυση 480χ320 και αλλο με ιδιο μεγεθος, 800x480..! η αναλυση εχει σχεση με το ποσα πιξελς περιεχει η οθονη...!! οσο πιο πολλα, τοσο πιο αναλυτικη (καθαρη) εικονα εχεις...!!! το θεμα "διαρκεια μπαταριας" στα Smartphones γενικα, ειναι μια.....πονεμενη ιστορια..! δυστυχως, δεν υπαρχει κινητο που με εντατικη χρηση να ξεπερναει την ημερα σε πραγματικες συνθηκες...!! ας λενε 200-300-400 ωρες...!! αμα εχεις ανοικτα wifi-3G-bluetooth κλπ, αυτα τα ξεχνας..!!
Sog96Ch Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 1 το FAME και το Xperia E απορριπτονται λογω μονοπυρηνου επεξεργαστη και χαμηλης αναλυσης οθονης. 2 το ACE διευκρινησε ποιο ακριβως μοντελο λες..! 3 το Μ κρατα το σαν υποψηφιο, οπως επισης και το J. 4 απο Samsung κοιτα επισης και το GALAXY S3 mini για λιγο πανω απο το μπατζετ σου, θα κοιταζα και το Τ..! αν θες επισης ριξε μια ματια και σε ΑΥΤΟ σε περιπτωση που παει για τον Lenovo A660 γιατι να μην το παρει απο Κινα να γλιτωσει 80 ευρω??
cabdik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 απο οτι φαινεται η SONY εχει τις περισσοτερες επιλογες σε αυτη τη κατηγορια τιμης....!!!
apeiro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δώσε κανα ψιλό παραπάνω και πάρε το xperia L που είναι ανώτερο από τα άλλα και θα σου κρατήσει και πάνω από 3 χρόνια .Επίσης θεωρείται και ο άξιος αντικαταστάτης του νέου xperia V
annare Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ! Το Sony xperia L είναι πραγματικά άψογο απ' ότι διαβάζω αλλά 100 ευρώ πάνω από την αναβάθμιση μου οπότε θα πάω στο πιο οικονομικό, δηλαδή το J που είναι ακριβώς τα χρήματα της αναβάθμισης. Και πάλι ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα