Leo360 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Με τις πωλήσεις καρτών γραφικών να έχουν πέσει – όπως και τις πωλήσεις PC –, η AMD θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, προσφέροντας νέες σειρές και λύσεις για όλες (σχεδόν) τις τσέπες.Η εταιρεία ανακοίνωσε τις νέες σειρές GPU R7 και R9, οι οποίες υπόσχονται next-gen gaming για όλες τις τσέπες, μέσω της υποστήριξης του νέου προγράμματος “Mantle”. Το “Mantle” ενώνει την ανάπτυξη τίτλων μεταξύ PC και παιχνιδομηχανών νέας γενιάς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας γραφικά, αρκεί βέβαια οι developers να κατασκευάσουν ειδική έκδοση του παιχνιδιού τους για τις νέες κάρτες της AMD. Το “Mantle” θα υποστηρίζεται τόσο από την “ακριβή” σειρά R9, όσο και από τις οικονομικότερες R7, ενώ μένει να δούμε κατά πόσο οι developers θα εκμεταλλευτούν αυτήν την επιλογή. Η τιμές ξεκινάνε από τα 139$ για την R7 260X, ενώ εικάζεται ότι θα φτάνουν έως τα 500$ για την R9 290X. Το μοντέλο R7 θα ξεκινάει από μόλις $89 και θα διαθέτει τη μισή ισχύ από την 260X. Καταναλώνει μόλις 65 watts και έρχεται με 1 GB GDD5 ή 2 GB DDR3. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Άντε με το καλό να έρθουν. Αν και νομίζω ότι το καλύτερο VFM είναι η 760 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kratos130 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κάνουνε ένα comparison me gtx 660 FAIL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FlevasGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πάντα ήθελα να βλέπω καλύτερα τα μαλλιά της Lara.... θα αλλάξω την 760 και θα πάω σε AMD ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή οι νέες κάρτες AMD αλλάζουν χτένισμα στους χαρακτήρες; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) προβλεπω πανω απο 100 μηνυματα εδω ! για να δουμε .. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από MauMaus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 500 ευρώ η top;Το έχουμε ξεφτιλήσει λίγο με τις τιμές ή μου φαίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Nvidακιδες και amdιδακιδες Η αν θέλετε καλύτερα Intelακιδες και amdιδακιδες. Ο καθένας θεωρώ κοίτα πρώτα την τσέπη του και ύστερα αν θα παίζει το Χ παιχνίδι με ultra γραφικά. Ο ανταγωνισμός είναι καλός για τους καταναλωτές και για όλες τις τσέπες. Εφόσον η τιμή είναι 139 δολλάριά για την r7 γιατί να μην τα δώσω εφόσον το τραβάει η τσέπη μου; Και μην αρχίσετε τις κόντρες πάλι (αν και είναι διασκεδαστικοί πολλές φορές). Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Άμα κλείσει την βάψαμε....και δεν είμαι AMD φαν Ελπίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσουνε και να κάνουν επεξεργαστές της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αν η amd όντως εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχει όλες τις κονσόλες θα έχει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι της nv και όχι χαζα διαφημιστικά τρικ όπως έχουμε μέχρι σήμερα στο χώρο των καρτών Τα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια είναι cross platform, οπότε καλά θα κάνει η amd να φροντίσει οι κάρτες της να έχουν τα καλύτερα port 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι AMD πλευρα αλλα χρειαζονται και οι 2. Αν ποτε μεινει ενας, θα μας φαει λαχανο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxs14 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εγώ το μόνο που ζητάω έιναι να βγάλει καμια κάρτα καλή και ικονομική που να δουλεύει καλά σε συνδυασμό με τη σειρά Α10 όπως η 6670 πάνω στον Α10 5800Κ... Αφού πρόκειται να ασχοληθεί με την σειρά ας κάνει κάτι καλό για να τον απογειώσει.! ααα και κανα καλό driver δεν βλάπτει!!! υ.γ. το σύστημάμου έιναι φουλ AMD αλλά με καίει να λειτουργει τελεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 τριχες κατσαρες λεω εγω... δλδ τι ??? αυτες θα ειναι καλυτερες για παιχνιδια που θα ειναι port απο την επομενη κονσολογενια.... οτι να'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 και amd θελετε να ζει μην βγαλει το στραπ-ον η Intel αλλα απο την αλλη εχετε αναγουλα με amd. Και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εγώ από την άλλη γουστάρω τρελά επεξεργαστές intel και κάρτες amd και το κουτί μου είναι... nvidia edition. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα