Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

Εχω ενα acer aspire 5538g και ορισμενα βασικα κουμπια του πληκτρολογιου δεν λειτουργουν πλεον. Θελω να το αντικαταστησω οποτε λεω να παραγγειλω ενα απο το ιντερνετ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: 
αν βρω πχ. αγγλικο πληκτρολογιο και το αντικαταστησω με το προηγουμενο, θα μπορω να γραφω ελληνικα με το νεο πληκτρολογιο?? Εχει να κανει με το τι γλωσσας ειναι η οχι?? Και γενικα το software επηρεαζεται απο μια τετοια αλλαγη (στην επιλογη γλωσσας γραφης πχ) ?? 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

όχι δεν έχει πρόβλημα με το να το αλλάξεις,αλλά θα έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες επάνω στα πλήκτρα.

κοίτα στο ebay

Δημοσ.

όχι δεν έχει πρόβλημα με το να το αλλάξεις,αλλά θα έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες επάνω στα πλήκτρα.

κοίτα στο ebay

δεν θα υπάρχει πρόβλημα 

δεν θα υπάρξει πρόβλημα και αν θες μπορείς να βάλεις και σε κάποια Link.png Site: αυτοκόλλητα .

Παιδια κατα ποσο ειστε σιγουροι? Γιατι ρωτησα κ σε μια αμερικανικη ιστοσελιδα κ μου ειπαν πως θα χασω την ελληνικη γλωσσα. Κ τυχαινει να ειμαι στο εξωτερικο κ χρειαζομαι το λαπτοπ, οποτε δεν μπορω να περιμενω να γυρισω Ελλαδα. Παραδειγματος χαρην εαν πατησω στο νεο αγγλικο πληκτρολογιο το u θα μου εμφανισει το θ στο κειμενο που γραφω η οχι??

Δημοσ.

Παιδια κατα ποσο ειστε σιγουροι? Γιατι ρωτησα κ σε μια αμερικανικη ιστοσελιδα κ μου ειπαν πως θα χασω την ελληνικη γλωσσα. Κ τυχαινει να ειμαι στο εξωτερικο κ χρειαζομαι το λαπτοπ, οποτε δεν μπορω να περιμενω να γυρισω Ελλαδα. Παραδειγματος χαρην εαν πατησω στο νεο αγγλικο πληκτρολογιο το u θα μου εμφανισει το θ στο κειμενο που γραφω η οχι??

Η γλώσσα γραφής καθορίζεται μέσα από τα Windows και δεν έχει καμία σχέση το πληκτρολόγιο. Οπότε 100% δε θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Η γλώσσα γραφής καθορίζεται μέσα από τα Windows και δεν έχει καμία σχέση το πληκτρολόγιο. Οπότε 100% δε θα έχεις πρόβλημα.

ευχαριστω αεδερφε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...