O skeptikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 κκαλημερα!!ηθελα να ρωτισω εγω δεν εχω βγαλει το λυκειο,μπορε να γραφτς σε σχολη μαγειρικης? νομιζω 6μηνα ειναι,,ευχαριστω!!
cris41 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ψαξε τις σχολες στο γκουγκλ και παρε τηλ να ρωτησεις.. Η καλυτερη λυση ειναι απο το να ακους τι λεει ο καθενας εδω μεσα.....
panosno1com Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 θεωρητικα δε μπορεις σε ΙΕΚ επειδη ειναι μεταλυκειακη εκπαιδευση, πρακτικα ειχα συμμαθητη που δεν ειχε τελειωσει το λυκειο oι αποφοιτοι γυμνασιου γραφονται σε ΚΕΚ νομιζω ,αλλα συμφωνω με τον cris41
chillbill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 πρακτικά όπως τα λέει ο panosno1com είναι, απλά παλαιότερα κάναν λίγο ότι να'ναι, τώρα που έχουν δημιουργηθεί διάφορα θέματα δεν είναι τόσο απλό (και από φέτος που θα είναι δημόσια χωρίς δίδακτρα και καλά τα ΙΕΚ ποιός ξέρει τι θα παίξει) οπότε κανονικά για ΚΕΚ πας. Σ'αυτο που λέει ο chris41 θα συμφωνήσω γενικά ΑΛΛΑ: επειδή οι διάφορες σχολές, ΚΕΚ, κτλ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ για τον κάθε εκπαιδευόμενο που παίρνουν, μπορεί να στα παρουσιάσουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ότι είναι αλήθεια, για να σε κάνουν μαθητή-ΠΕΛΑΤΗ τους... (ας μην πληρώνεις εσύ...τους πληρώνει το κράτος για σένα!!) οπότε ότι σου πουν θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο..
Pintsie Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Έχεις σκεφτεί να πας σε τεχνικό λύκειο (δεν ξέρω πώς λέγονται τώρα). Αυτά που κάνεις και ειδικότητα και μαθήματα λυκείου. Για να έχεις την ευκαιρία να μπεις και σε κάποιο ΤΕΙ αν θες μετά. (Ελπίζω να ισχύει ακόμα αυτό και να μην λέω μαλ*κίες. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που πήγαινα εγώ σχολείο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα