fabio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έχω το εξης θεμα Σε τυχαίες φάσεις κλείνει η καρτα γραφικών (gtx295) To pc(win7, i7 cpu, 8gb ram) λειτουργει κανονικά αλλα η οθόνη σβήνει σίγουρα δεν είναι υπερθέρμανση ούτε απο "ζόρισμα" του συστήματος γιατί έχει τύχει να συμβεί και μολις μπηκε σε win πριν προλάβω να ανοίξω κάτι δοκίμασα παλιοτερους drivers δεν εγινε δουλεια (ψιλοτυχαία διάλεγα) καμιά ιδέα ???
Demon Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ϊσως να είναι θέμα τροφοδοσίας. τι τροφοδοτικό έχεις;
fabio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δεν μπορω να δω μαρκα , ειναι 910w αλλα δεν μπορει να εχει σχεσει αυτό γιατι το pc το εχω με αυτη τη συνθεση 3-4 χρονια ... δεν φανταζομαι ξαφνικα να του πεφτει μικρο το τροφοδοτικο.
Demon Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δεν μπορω να δω μαρκα , ειναι 910w αλλα δεν μπορει να εχει σχεσει αυτό γιατι το pc το εχω με αυτη τη συνθεση 3-4 χρονια ... δεν φανταζομαι ξαφνικα να του πεφτει μικρο το τροφοδοτικο. ϊσως να είναι στα τελευταία του το τροφοδοτικό. δοκίμασε με κάποιο άλλο αν μπορείς
Federacion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Άνοιξε κουτί και δες τι γραφεί πάνω στο τροφοδοτικό. Άλλος τρόπος να βρεις τι είναι δεν υπάρχει. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Thanos1972 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 πας στοιχημα οτι ειναι αυτο (γιατι πρωτη φορα ακουω για 910W psu) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=17-703-022&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=11#scrollFullInfo
Federacion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι αυτό και είναι υγιές τότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
fabio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 κατ αρχην συγνωμη που δεν εβαλα μοντελο αλλα το pc δεν ειναι ευκολο να ανοιξει. παντως είναι αυτο που ποσταρε ο Thanos1972. δεδομενου οτι δεν εχω αντιστοιχο pc για να το δοκιμασω (φανταζομαι σε ενα pentium4 δεν μπορω να το στρεσαρω αρκετα) ουτε εχω καποιο σε τοσα watt πως μπορω να δω αν ειναι οκ? το προβλημα εμφανιζεται σχεδον αποκλειστικα σε παιχνιδια σε τυχαιες στιγμες (πχ rome2) ενω στο 2k14 με το που φορτωνει (αλλα μπορει να φταιει και τιποτα αλλο σε αυτο)
Demon Lord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει το πρόγραμμα occt για να το στρεσάρεις και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα αλλά φοβάμαι μήπως τα τινάξει τελείως. Περίμενε να απαντήσουν και τα άλλα παιδιά αλλά πιθανότατα πας για νέο τροφοδοτικό.
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Yolo kαι κανε το test του occt Κοιτα να δεις,αλλη καρτα παιζει απο φιλο να την δοκιμασετε στο pc σου?? Ο πιο σωστος τροπος αυτος ειναι δυστηχως,να βαλεις ενα απο τα δυο σε αλλο συστημα για να δουμε πιο απο τα δυο φταιει..
fabio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εχω μια παλια geforce να δοκιμασω .στο ιδιο pc απλα να φταινε οι drivers τις nvidia δεν παιζει ???
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ε να το ζορισει και λιγο τεσπα δοκιμασε και με την αλλη και ευχησου να σου κανει προβλημα. Τους τελευταιους της Nv δεν εχεις τους drivers?
fabio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 τωρα εχω κατι παλιους αλλα δοκιμασα και τους τελευταιους και δεν ειχε προκοπη.... σε αλλο pc παλιοτερα με την 285 ειχε γινει το ιδιο και γυρνοντας σε παλιοτερους drivers λυθηκε ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα