Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξης θεμα 

Σε τυχαίες φάσεις κλείνει η καρτα γραφικών (gtx295)

To pc(win7, i7 cpu, 8gb ram) λειτουργει κανονικά αλλα η οθόνη σβήνει 

σίγουρα δεν είναι υπερθέρμανση ούτε απο "ζόρισμα" του συστήματος γιατί έχει τύχει να συμβεί και μολις μπηκε σε win πριν προλάβω να ανοίξω κάτι 

δοκίμασα παλιοτερους drivers δεν εγινε δουλεια (ψιλοτυχαία διάλεγα) 

καμιά ιδέα ??? 

Δημοσ.

δεν  μπορω να δω μαρκα , ειναι 910w 

αλλα δεν μπορει να εχει σχεσει αυτό γιατι το pc το εχω με αυτη τη συνθεση 3-4 χρονια ... δεν φανταζομαι ξαφνικα να του πεφτει μικρο το τροφοδοτικο. 

Δημοσ.

δεν  μπορω να δω μαρκα , ειναι 910w 

αλλα δεν μπορει να εχει σχεσει αυτό γιατι το pc το εχω με αυτη τη συνθεση 3-4 χρονια ... δεν φανταζομαι ξαφνικα να του πεφτει μικρο το τροφοδοτικο. 

ϊσως να είναι στα τελευταία του το τροφοδοτικό. δοκίμασε με κάποιο άλλο αν μπορείς

Δημοσ.

Άνοιξε κουτί και δες τι γραφεί πάνω στο τροφοδοτικό. Άλλος τρόπος να βρεις τι είναι δεν υπάρχει.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

κατ αρχην συγνωμη που δεν εβαλα μοντελο αλλα το pc δεν ειναι ευκολο να ανοιξει. 

παντως είναι αυτο που ποσταρε ο Thanos1972. 

δεδομενου οτι δεν εχω αντιστοιχο pc για να το δοκιμασω (φανταζομαι σε ενα pentium4 δεν μπορω να το στρεσαρω αρκετα) ουτε εχω καποιο σε τοσα watt πως μπορω να δω αν ειναι οκ? 

το προβλημα εμφανιζεται σχεδον αποκλειστικα σε παιχνιδια σε τυχαιες στιγμες (πχ rome2) ενω στο 2k14 με το που φορτωνει (αλλα μπορει να φταιει και τιποτα αλλο σε αυτο) 

Δημοσ.

Υπάρχει το πρόγραμμα occt για να το στρεσάρεις και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα αλλά φοβάμαι μήπως τα τινάξει τελείως. Περίμενε να απαντήσουν και τα άλλα παιδιά αλλά πιθανότατα πας για νέο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Yolo kαι κανε το test του occt :D Κοιτα να δεις,αλλη καρτα παιζει απο φιλο να την δοκιμασετε στο pc  σου?? Ο πιο σωστος τροπος αυτος ειναι δυστηχως,να βαλεις ενα απο τα δυο σε αλλο συστημα για να δουμε πιο απο τα δυο φταιει..

Δημοσ.

Ε να το ζορισει και λιγο :P τεσπα δοκιμασε και με την αλλη και ευχησου να σου κανει προβλημα. Τους τελευταιους της Nv δεν εχεις τους drivers?

Δημοσ.

τωρα εχω κατι παλιους αλλα δοκιμασα και τους τελευταιους και δεν ειχε προκοπη....

σε αλλο pc παλιοτερα με την 285 ειχε γινει το ιδιο και γυρνοντας σε παλιοτερους drivers λυθηκε .... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...