Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το auto detect μου δινει του τελευταιους 

τους εβαλα δουλεια δεν εγινε 

δοκιμασα μια geforce 8500gt στην θεση της 295

το nba  2κ14 δεν ειχε προβλημα.... αλλα ακομα δεν ξερω τι συμπερασμα να βγαλω.... λεω να αρχισω να το κλωτσαω !!!

Δημοσ.

προς το παρον δεν μπορω να το κανω (αν και μαλλον ειναι το καλυτερο) 

εγινε το εξης (καινουργιο happening) 

μολις εχει γινει reboot 

εχω ανοιξει μονο chrome και μπαινω εδω 

και κλεινει ! 

χωρις το παραμικρο ζορισμα. 

Δημοσ.

δεν θα επρεπε τοτε να μην συμβαινει τυχαια αλλα οταν τραβαει περισσοτερο απο το τροφοδοτικο  ;;; 

δεν μου φαινεται λογικο να μην εχει προβλημα να με το rome 2 σε φουλ detail και να τα παιζει απλα επειδη δειχνει το desktop ...

Δημοσ.

Ειχα και εγω το ιδιο ακρηβως προβλημα με την ιδια καρτα.Την εψησα και διορθωθηκε,μαλον προσωρινα.Δοκιμασε να τρεξεις την αξιλογηση των windows και θα δεις οτι στα 3d τεστ θα σου κανει το προβλημα χωρις να μπορει να την τελειωσει.Πας για καρτα η για ψησιμο και οσο κρατησει οπως εγω

Δημοσ.

3 φορες δοκιμασα να κανω refresh στην αξιολογηση
και τις 3 εσβησε η καρτα στα 3d τεστ 

οποτε καταληξαμε οτι φταιει η καρτα πλεον ... γμτ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ψησιμο ηταν απο τα πρωτα πραγματα που διαβασα και ειχα την ελπιδα οτι θα το αποφυγω .... 

στους 190-200 για 8-9 λεπτα ???  

Δημοσ.

επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι αν δεν βρεθει χορηγος η καινουργια θα ειναι στα κυβικα της 295 οποτε αν κατσει το ψυσιμο θα μου μεινουν τουλαχιστον τα $$

εστω προσωρινα .... για αργοτερα βλεπουμε ! 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα

τζιφος ..... 

δουλεια δεν εγινε ουτε με το ψησιμο αλλα τουλαχιστον λειτουργει ακομα 

οποτε παμε για καινουργια 

και η ερωτηση του 1εκ : ποια να παρω? 

δεν τραβαω μεγαλο ζορι για 2000fps σε 4k αναλυση

με την 295 δεν ειχα προβλημα (rome2 και farcry πχ επαιζα ανετα χωρις lag με σχεδον full details)

η mobo εχει pcie 2... το badget μικρο ! νομιζω οτι υπαρχουν αξιοπρεπεις λυσεις κατω απο 200 (οσο πιο κατω τοσο καλυτερα)

Δημοσ.

δεν το βλεπω να περιμενω.... οκ να κολαει στο 2κ14 αλλα αρχιζει να το κανει σε εντελως ασχετες στιγμες σε σημειο να μην μπορω να δουλεψω.... 

αυτα παθαινεις αν δεν θες και onboard καρτα γραφικων! 

παντως με βαση σκορ 3dmark δεν βλεπω και μεγαλες συγκλονιστικες διαφορες με την 7870.

δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις 

με την 295 ημουν (ως πολυ προσφατα) απολυτα ικανοποιημενος και δεν ειχα κανενα σκοπο να την αλλαξω. 

δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν με pcie2 θα μπορω να "χρησιμοποιησω" την παραπανω δυναμη της 270 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...