Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, χθες το λαπτοπ εκανε μονο του επανεκκινηση,ενω λειτουργουσε κανονικα και οταν προσπαθησε να ανοιξει παλι παγωσε στν εκκινηση των windows, ανακαστκα να το κλεισω απο το κουμπι και να τον ανοιξω ξανα σε ασφαλη λειτουργια,ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει?μονο σε ασφαλη λειτουργια δουλευει... :-(

Δημοσ.

α) κάποιο πρόγραμμα εγκατέστησες που δημιούργησε πρόβλημα, ή κάποιοι drivers πάθαν ζημιά. Και στις δύο περιπτώσεις απεγκαθιστάς ότι έχεις βάλει τελευταίες 1-2 μέρες να δεις αν παίξει, αν δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο ή δε δουλέψει τότε κάνεις repair με το cd  όπως λέει ο Spank, ή κάνεις επαναφορά συστήματος σε μερικές μέρες πριν.

β) συνέδεσες κάποια συσκευή κάρτα η οποία μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Αποσυνδέεις οτιδήποτε καινούργιο μπορεί να έχει βάλει και ξαναδοκιμάζεις.

Εφόσον σε ασφαλή λειτουργία παίζει, μάλλον πρόβλημα drivers ή κάποιου προγράμματος είναι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω παιδιαγια τις απαντησεις σας,εκανα επαναφορα αλλα δεν εγινε κατι,δοκιμασα να κανω φορματ αλλα οταν περνουσα τις ενημερωσεις εκανε ξανα τα ιδια και αλλαξα σκληρο από ενα αλλο λαπτοπ,εκανε μια χαρα το φορματ χωρις να κανω τα updates και η οθονη αρχισε μετα την αλλαγη σκληρου να μωβιζει,ολα ειναι μωβ ροζ....ειναι η καρτα γραφικων το προβλημα?,τελικα πηγα σε καποιον που ξερει και μου εκανε φορματ με windows 8 αλλα το προβλημα παραμενει και ενημερωσεις δε μπορει να κανει στην καρτα γραφικων,μηπως ο fujitsu siemens amilo xi2428 δεν ειναι συμβατος με τα windows8?

Δημοσ.

Οι drivers της κάρτας γραφικών φταίνε κατά 99%. 

Στη περίπτωση σου με τα 8 που φαντάζομαι πως δεν ήταν τα αρχικά windows του fujitsu siemens amilo xi2428, θα'χεις θέματα!

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση των drivers απευθείας από την ιστοσελίδα της nvidia, κι όχι μέσω windows update, που μπορεί κιόλας να σου εμφανίζει παλιότερη έκδοση. Αν πάλι συμβεί το ίδιο... να σου πω να εγκαταλείψεις προσωρινά τα 8?

Εσύ αποφασίζεις!

Δημοσ.

εχω μια απορια, δωσαμε το λαπτοπ και μας εκανε καποιος φορματ και δε μπορω να βρω την καρτα γραφκων μου, στη διαχειριση συσκευων δε την εμφανιζει και οταν παταω στους προσαρμογεις  οθονης εμφανιζει την VGA, τι ειναι αυτη?το παιδι που εκανε το φορματ μου ειπε πως οταν εκανε τις ενημερωσεις για τν nvidia μετα ο υπολογιστης κολουσε και την εχει λεει απενεργοποισει....δωστε μια βοθεια... φως στο τουνελ...δε βγαζω ακρη,μπως φταιει  οθονη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...