efaki23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους, Παιδιά , μου έκαναν δώρο ένα iphone 3gs και κοίταξα το IMEI και γενικά στις ρυθμίσεις λέει ότι το κινητό είναι κλειδωμένο στην Cosmote. ε λοιπόν έβαλα Cosmote κάρτα αλλά μετά από jailbreak δεν λειτουργεί,προσπάθησα να κάνω reset μέσο itunes άλλα μου βγάζει ότι sim δεν είναι σωστή η κάτι τέτοιο λοιπόν. Σε τι λοιπόν μπορεί να οφείλετε όλο αυτό και σε τέτοια περίπτωση μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρία για διευκρινισεις ? Ευχάριστο εκ τον πρότερων
kataramenos32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους, Παιδιά , μου έκαναν δώρο ένα iphone 3gs και κοίταξα το IMEI και γενικά στις ρυθμίσεις λέει ότι το κινητό είναι κλειδωμένο στην Cosmote. ε λοιπόν έβαλα Cosmote κάρτα αλλά μετά από jailbreak δεν λειτουργεί,προσπάθησα να κάνω reset μέσο itunes άλλα μου βγάζει ότι sim δεν είναι σωστή η κάτι τέτοιο λοιπόν. Σε τι λοιπόν μπορεί να οφείλετε όλο αυτό και σε τέτοια περίπτωση μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρία για διευκρινισεις ? Ευχάριστο εκ τον πρότερων Καινουριο στο εκαναν δωρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα