Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια. Εχω ενα θεμα με το PC ενος φιλου το οπιο εχει πανω Καρτα γραφικων  FX5500 AGP8X 256MB, RAM DDR400  2x512, Εναν σκλυρο SATA 160GB , Τροφοδοτικο TK-940 TX  400 WATT, Και μια μητρικη asrock 775i65G link για μητρικη  >http://www.asrock.com/mb/Intel/775i65G/  . Λοιπον το θεμα ειναι οτι το PC ανοιγει και εκει που παει να φορτοσει τα windows πεταει μια μπλε οθονη στιγμιαια και κανει επανεκινιση και αμα το αφισω ανιχνω ολο το ιδιο θα κανει δεν σταματαει , Δεν κανει κανενα μπιπ , Δοκιμασα να το τρεξω με μητρικη ,επεξεργαστη, καρτα γραφικων και τροφοδοτικο αλλα δεν αναβει καν η οθονη , τρεχει δηλαδη το pc αλλα η οθονη τπτ αμα δεν βαλω εστο μια ραμ δεν ανιγει καθολου η οθονη.εχω δοκιμασει μονο ραμ αλλες να αλλαξω και κανει παλυ το ιδιο. στο βιος δεν μπορω να μπω γιατι δεν διαβαζει πληκτρολογιο για καπιον λογο...Επισεις εχω κανει και Clear cmos βγαζοντας την μπαταριουλα απο την μητρικη. Οτι αλλη πληροφορια χρειαζεστε για να με βοηθισετε εδω ειμαι :) Ελπιζω να την βρουμε την ακρη. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από PROlogoss
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Εχω ενα θεμα με το PC ενος φιλου το οπιο εχει πανω Καρτα γραφικων  FX5500 AGP8X 256MB, RAM DDR400  2x512, Εναν σκλυρο SATA 160GB , Τροφοδοτικο TK-940 TX  400 WATT, Και μια μητρικη asrock 775i65G link για μητρικη  >http://www.asrock.com/mb/Intel/775i65G/  . Λοιπον το θεμα ειναι οτι το PC ανοιγει και εκει που παει να φορτοσει τα windows πεταει μια μπλε οθονη στιγμιαια και κανει επανεκινιση και αμα το αφισω ανιχνω ολο το ιδιο θα κανει δεν σταματαει , Δεν κανει κανενα μπιπ , Δοκιμασα να το τρεξω με μητρικη ,επεξεργαστη, καρτα γραφικων και τροφοδοτικο αλλα δεν αναβει καν η οθονη , τρεχει δηλαδη το pc αλλα η οθονη τπτ αμα δεν βαλω εστο μια ραμ δεν ανιγει καθολου η οθονη.εχω δοκιμασει μονο ραμ αλλες να αλλαξω και κανει παλυ το ιδιο. στο βιος δεν μπορω να μπω γιατι δεν διαβαζει πληκτρολογιο για καπιον λογο...Επισεις εχω κανει και Clear cmos βγαζοντας την μπαταριουλα απο την μητρικη. Οτι αλλη πληροφορια χρειαζεστε για να με βοηθισετε εδω ειμαι :) Ελπιζω να την βρουμε την ακρη. Ευχαριστω. ?

Δημοσ.

Δοκίμασε μία μία τις μνήμες (ακόμα καλύτερα και σε διαφορετικά σλοτ), για να δεις αν φταίει κάποια μνήμη, αν δεν στρώσει, δοκίμασε με κάποιον τρόπο να κάνεις update to Bios. Όταν λες δεν βλέπει το πληκτρολόγιο τί εννοείς? Μήπως έχεις πατημένο κανένα F-lock και πατάς τα F και δεν πιάνουν? Δοκίμασε να συνδέσεις το πληκτρολόγιο στην θύρα PS2 και όχι σε usb ή το αντίθετο. (Ανάλογα που το έχεις συνδεδεμένο). βάλε το cd με τα windows και κάνε επιδιόρθωση. Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα πες στον φίλο σου να το πετάξει και να πάει να πάρει ένα καινούριο pc για να ησυχάσει και αυτός, να ησυχάσεις και εσύ.  :P

Δημοσ.

Δοκιμασα να το βαλω σε PS2 Θυρα με μετατροπεα που μπαινει στην PS2 Θυρα και βγενει σε USB αλλα παλυ τπτ , ενω το ποντικι που εχω και για PS2 & USB  Δουλειει κανονικα αναβει το λαμπακι και στα δυο αλλα απο το ποντικι δεν μπορω να κανω τπτ . Πολυ περιεργο πραγμα εντομεταξει εχω κ εγω ενα PC το οπιο κολαει στην αρχικη οθονη που βγαζει την μαυρι με τα γραματα και ουτε σε εκεινο το pc διαβαζει πληκτρολογιο .... θα τρελαθω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...