Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια.Σημερα παρελαβα την καινουργια μου οθονη:http://www.mgmanager.gr/philips_vline_226v4lab_215_led_full_hd_5ms_dvi_vga_audio_226v4lab00/el/pid/11724/ και θελω να την συνδεσω με τα εξωτερικα μου 2 ηχεια που εχω.Δεν θελω τα ενσωματωμενα που εχει πανω.Τα ηχεια που εχω ειναι τα:http://www.logitech.com/el-gr/product/stereo-speakers-z120

Πως κανω την συνδεσμολογια για να μην τα καψω;Και κατι τελευταιο:πως ρυθμιζω την ενταση μεσα απο τα windows 7; Ευχαριστω.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

απλά δεν θα συνδέσεις την οθόνη στον υπολογιστή αλλά τα ηχεία... δεν μπορώ να σε καταλάβω...

Ενταξει τα ηχεια τα συνδεσα: το ενα καλωδιο usb των ηχειων στο πυργο,κ το αλλο καλωδιο(μπανανα)παλι στην μητρικη πισω στον πυργο.Την ενταση ομως πως την ρυθμιζω απο τα windows,εκτος του ρυθμιστικου που εχουν τα ηχεια...Εαν γινετε βεβαια.

Δημοσ.

πατα στο ηχειακι που θα βρεις κατω δεξια κ θα συ βγαλει επιλογες  !

ολα οκ με την τηλεορ γιωργο ? καλη ?

Δημοσ.

Ναι φιλε πολυ καλη.Καμμια σχεση με αυτην που ειχα.Αλλη αισθηση βρε φιλε.Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!!!Και λογω μειωμενου ΦΠΑ που εχουμε εδω πηγε στα 103 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Tωρα αμα ρωτησω ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες κ σωστότερες ....θα με κραξετε; :fear:

Δημοσ.

Καλημερα σας.Μηπως μπορειτε να μου πειτε εαν γινετε να απομονώνω τον ηχο απο τα ηχεια κ να βαζω τον ηχο απο τα ηχεια τα ενσωματωμένα που ειναι στην οθονη μου; Αλλα οχι ομως βγαζοντας την συνδεση με τα καλωδια των εξωτερικων ηχειων!Να υπαρχουν κ αυτα,απλως να γινετε εναλαγη....Και κατι αλλο να ρωτησω:Οταν σβηνω τελειως τον υπολογιστη,τα εξωτερικα ηχεια μενουν ανοιχτα.Πρεπει να κλεισω τον διακοπτη που εχουν για να απενεργοποιηθουν κ αυτα.Γινετε κατι αλλο μεσα απο τα windows να κλεινουν κ αυτα τελειως;Ευχαριστω.

Δημοσ.

πατα κατω δεξια στο πινακακι κ θα βρεις τους ηχουσ συστηματος !

μετα θα πατησεις εκει που λεει αναπαραγωγη κ απο εκει θα επιλεγεις καθε φορα απο που θελεις να εχεις ηχο !

ναι πρεπει να τα σβηνεις μονος σου τα ηχεια δε μπορουν να τα σβησουν τον διακοπτη τα win  κανε κ κατι μονος σου γιωργο :-)

• Like 1
Δημοσ.

πατα κατω δεξια στο πινακακι κ θα βρεις τους ηχουσ συστηματος !

μετα θα πατησεις εκει που λεει αναπαραγωγη κ απο εκει θα επιλεγεις καθε φορα απο που θελεις να εχεις ηχο !

ναι πρεπει να τα σβηνεις μονος σου τα ηχεια δε μπορουν να τα σβησουν τον διακοπτη τα win  κανε κ κατι μονος σου γιωργο :-)

Δεν μπορω να κανω την συνδεση του καλωδιου της οθονης με το pc.Εκει ειναι το καλωδιο των ηχειων συνδεδεμενο...Εχει αλλες 5 υποδοχες πισω στην μητρικη αλλα τιποτα.Μηπως θελει αλλο καλωδιο η διαφορετικη συνδεσμολογια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...