Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Εχω ενα προβληματακι το οποιο δεν μου εχει ξαναεμφανιστει.

Τη Τεταρτη πηγα στην Τραπεζα Κυπρου, πλεον ειναι Πειραιως, και φορτισα την prepaid card οπως κανω συνηθως αλλα χρηματα δεν εμφανιστηκαν ποτε στον λογαριασμο μου στην Paypal οπως γινοτανε τις προηγουμενες φορες. Τι συμβαινει ρε παιδια γνωριζει κανεις; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

οτι πει ο από πάνω 

η αρχική σελίδα του paypal σου δείχνει πόσα χρήματα έχει το paypal ως υπόλοιπο, όχι τα χρήματα που αντιστοιχούν στην τραπεζική κάρτα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια. Ναι οντως παιζει να μη θυμαμαι κ πολυ καλα καθως πριν 2 χρονια εκανα αγορα κ εκτοτε απο τοτε οτι αγορες εκανα εβλεπα το υπολοιπο που ειχα στο paypal. Γι αυτο μπερδευτηκα μαλλον..

Με λιγα λογια δλδ μπορει στο paypal ballance να λεει 0 ευρω αλλα εγω να κανω κανονικα αγορες εφοσον εχω χρηματα στη καρτα μου;

Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ θα λέει 0 στο paypal balance, εκτός αν κάνεις ρητά μέσω paypal μεταφορά χρημάτων από την κάρτα στον paypal λογαριασμό σου (ή αν σου γυρίσουν λεφτά από κάποια εταιρία και τέτοια). Αλλά αυτό δε σε ενοχλεί (εγώ εδώ και 10 χρόνια ψωνίζω με 0 paypal balance) αφού απλά του δηλώνεις να τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα που έχει δηλωμένη.

Δημοσ.

εκτός αν κάνεις ρητά μέσω paypal μεταφορά χρημάτων από την κάρτα στον paypal λογαριασμό σου

Καλημερα σε ολους.. Τι εννοεις με αυτο φιλε μου;

Δημοσ.

Μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στον Paypal λογαριασμό σου μέσα από την τράπεζά σου κι αντίστροφα από τον paypal λογαριασμό πίσω στην τράπεζα. Είχα την εντύπωση ότι δίνεις εντολή από την κάρτα να παν λεφτά στον paypal λογαριασμό, αλλά το τσέκαρα τώρα για να βεβαιωθώ και είναι λίγο διαφορετικό. ΜΠΟΡΕΙΣ να μεταφέρεις λεφτά, αλλά δίνεις εντολή μέσα από το webbanking της τράπεζας να γίνει πληρωμή στο paypal, οπότε μεταφέρονται τα λεφτά εκεί (και στη συνέχεια κάνεις ψώνια ή ότι θες.. και αν περισσέψουν μπορείς να δώσεις εντολή να επιστραφούν πίσω στον τραπεζικό λογαριασμό).

Εγώ όπως είπα δε το έχω χρησιμοποιήσει όλο αυτό το σκηνικό, γιατί αν είναι συνδεδεμένη η κάρτα με τον λογαριασμό, όλη η δουλειά γίνεται αυτόματα..

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα μου γυρίσανε λεφτά στη paypal και βλέπω στις κινήσεις ότι έτσι είναι αλλά στο paypal balance λέει 0€ χωρίς να έχω κάνει άλλη αγορά μετά τα λεφτά που μου γυρίσανε..τι γίνεται γνωρίζει κανείς;;

Δημοσ.

Τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα που είχες χρησιμοποιήσει και όχι στο balance.

Αρα σε 2-3 μερες θα τα δεις στην καρτα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...