Προς το περιεχόμενο

Blue screen sta XP????

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

k mena t idio minima bgazei irql klp.....mono pou to kanei mono otan trexw to kazaa lite gia poli wra....egw ipopsiazomai kana problima me to netmod...tha to psaksw ligo akoma...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File fmnstr kai egw eidika an afisw to Kazaa olo to vrady(logw ADSL...alliws ) to prwi einai stin login othoni twn XP.Skeftomai omws sovara to endexomeno na einai logw thermokrasias.Mallon coolers gia tin mnimi skeftomai na parw.Elpizw na lythei.

Δημοσ.

Egw pali pisteuw oti einai thema software.Tis teleutaies 3 meres exw anabathmisei tous drivers ths kartas grafikwn mia geforce fx 5600 kai den exei ksanabgei.Ti na pw isws telika kai na einai thema thermokrasias.Exw balei kai ena 2ro cooler alla parola auta h thermokrasia tou system einai stous 38 kai ths cpu 61.Exei kaneis na proteinei kammia lush gia na pesei h thermokrasia.Na balw kai ena trito,den tha to anteksw tha baresw mpiela.

Δημοσ.

Loipon....

ksanaevgale to:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

mono pou pio kato... elege kati gia kapoion driver...

htan o driver gia thn on-board karta hxou mou.

Pantos ayto einai anekshghto, giati:

a)den ypaxei upgrade tou driver edo kai pollous mhnes

b)prin kano format douleya me ayton ton driver xoris to paramikro problhma

Δημοσ.
File fmnstr kai egw eidika an afisw to Kazaa olo to vrady(logw ADSL...alliws ) to prwi einai stin login othoni twn XP.Skeftomai omws sovara to endexomeno na einai logw thermokrasias.Mallon coolers gia tin mnimi skeftomai na parw.Elpizw na lythei.

den nomizw na ftaiei i thermokrasia giati exw ena megalo anemistira panw apo cpu-karta grafikwn pou to krataei se xamiles thermokrasies...to blepw apo to asus utility... mou bgazei k mena ena driver katw pou thelw na elegksw alla perimenw na ksanaginei gia na ton grapsw... oso gia tin onboard karta ixou egw tin exw apenergopoiimeni apo to bios...den nomizw na ftaiei auti... pantws mnimi (2 dimm) me to ena dimmaki den mporousa na kanw kanena install opoiondipote windows, oute to serv pack 1 twn xp, opote tin ebgaza ekana install, tin ebaza k meta ola kala..etrexan ola kanonika...elegksa tin mnimi me to memtest alla ola itan ok..no errors

Δημοσ.

Allo trelo twn xp.Thn wra pou ebaza ena dvd na dw kai ksekinhse h tainia,ksafnika kollane ta panta kai akougetai enas spastikos hxos.Kanw reboot kai molis paei na mpei sta xp mou grafei oti den einai dunath h ekkinhsh twn xp epeidh to windows/system32/config/system exei katastrafei h xathei.Bazw to cd twn xp kai kanw repair.Ola kala katafernw kai mpainw kai na mou bgazei o nortonas oti ta tcp/ip is not installed.Koufathika,to montem htan anenegro,prospathisa na ksanaperasw tous drivers alla den tous dexotan,opote ekana mia epanafora susthmatos kai twra ola ok.To mono pou eixa allaksei htan na katebasw kati enhmerwmenes ekdoseis twn xp.Ti na pw mou fainetai koulo na ftaiei auto.Exei kaneis kammia ekshghsh????????

Δημοσ.

loipon paidia diavasa ena periodiko kai akouste ti leei gia to sigekrimeno provlima:

aitia drivers ta opoia exoun antistixisei se lanthasmenes dieyueinsis hardware kai h lysi einai: apegatastasi provlimatikon driver h epilogi ths leitourgias Roll Back Driver

Δημοσ.

ante re kai xarhka!

To roll back sou leei oti se gyrnaei sthn prohgoumenh ekdosh!

To sigouro einai oti de ftainai oi mnhmes giati tis ebgala mia mia kai pali kolouse to sixameno....

Mallon prepei na etoimazo ton eggefalo mou gia ena...format

Δημοσ.

mou kane ksana restart..to minima einai to idio arxika opws eipan ta ypoloipa paidia: irql not less or equal (kati tetoio) kai stop sta 1000....mpla mpla...

o driver omws pou epsaxna pou to bgazei katw einai o nMUSBlf.sys.

apo tin perigrafi pou dinoun ta windows: Netmod USB DMA filter driver, INTRACOM S.A., vers. 3.4.0.0, created 20/12/2002, size 19,7 kb. tous drivers tou netmod tous anabathnmisa prosfata.den nomizw na bgike kati tis teleutaies meres..idees gia to ti na kanw me ton kokkali? mou to ebgaze kai me palaioterous drivers tou netmod to problima opote rollback den tha ekane kati. twra dokimazw to kazaa me ta win me....so far so good...

Δημοσ.

kai mena mou ta ekane. . meta to restart kamia fora mou elege oti i karta grafikwn prokalese sfalma (exo geforce 2 mx200 ) . meta apo polla format... kai alagi trofodotikou ,, to kanei pio spania . Auto sinevike afotou gia kapio logo mou kaike i mitriki (Qdi) kai mou valan mia (Gigabyte) i opoia opos leei sto kouti ypostirizei xp.. Exo sb live 5.1 giati ti mporei na dimiourgei ????

tha ithela kai egw na lithei auto to provlima..

tora kai ena mina exo xp home agglika sp1 kai pane kapos kala.. mono 5 restarts kai merika kolimata..

Δημοσ.

tha kanw oti proteineis dimitrisktm molis brw to seiriako kalwdio tou netmod, kapou tha to xw xwsei.ennoeis na afisw ta windows na broun drivers gia to netmod? tha sbisw prwta oti ixni brw apo tous palious.

oso gia auta pou leei o androu kai mena emfanistike to problima otan kaike i mitriki mou asus a7v266 (poli kali) kai mou tin allaksan meta apo 1,5mina me asus a7v8. Sinomosia!!! ;-)

Δημοσ.

Re paidia ti ginetai.

exei ksefygei apo ton elegxo.

To brady eixe kollhsei kai akougotan exos ekofantikos hxos anti gia ta mp3 pou eixa valei.

Shmera kollhse pali merikes fores... alla kano to post gia ton ekhs logo.

Tora phga na mpo sto net kai telika den mpika.Kollhse h gnosth blue screen kai meta to reset to pc den anoige.

Se powersave mode h othoni kai anti na anoiksei to pc akougotan enan periodikos hxon ton 3on mpip apo to hxeio.

Einai h 2h fora pou meta apo blue screen mou kanei tetoia douleia...

Ti shmainoun ayta ta mpip? Prin apo xronia se ena palio pc eixa kanei anepityxos flash sto bios kai ekane to idio pragma. Edo omos pou kollaei?

Tis mnhmes tis testara, evgala th mia...kollhle, evgala thn allh...pali kollhse.

Ekana update tous drivers gia ta lan kai wifi...kollhse

ekana update drivers gia karta hxou (ebala tous palious diladi afou outos h allos eixa installed tous teleytaious).

Ayta ta 3 mpip ti htan???

Mpip (keno) Mpip (keno) Mpip (megalo keno)

reset kai meta doulepse mia xara.. (leme tora...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...