Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!! Το ios 7.0.2 ειναι πια διαθέσημο για download.Ξέρει κανείς πότε θα είναι έτοιμο το jailbreak για το ios?? 

άγνωστο προς το παρών

οι evaders εργάζονται πάνω σε αυτό άλλα χωρίς καμιά  συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του

Δημοσ.

Αμα κάνω αναβάθμηση το ios ( 6.1.3-7.0.2 ) θα αλλάξει και το baseband? ( modem firmware )

αν κάνεις αναβάθμιση προς το παρών δεν θα μπορείς να γυρίσεις πίσω

Δημοσ.

Για downgrade εννοείς?? Το baseband μου είναι το 4.12.05.Θα αλλάξει αμα το κάνω update??(με βολέυει να αλλαξει ) 

ναι θα αλλάξει η baseband

Δημοσ.

<p>Για downgrade εννοείς?? Το baseband μου είναι το 4.12.05.Θα αλλάξει αμα το κάνω update??(με βολέυει να αλλαξει ) </p>

Γιατί βολεύει; Ειναι ξένο ή Ελληνικό το κινητό; Γιατί στην πρώτη περίπτωση σίγουρα δε βολεύει, στη δεύτερη σκασίλα μας αν αλλάξει....έχω περιέργεια τώρα.

Δημοσ.

το κινητό δεν είναι ελληνικό. και ειναι στην 4.12.05 

και απο όσο ξέρω δεν υποστίρίζει το 4.12.05 καμια ρ - sim ή τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.

το κινητό δεν είναι ελληνικό. και ειναι στην 4.12.05 

και απο όσο ξέρω δεν υποστίρίζει το 4.12.05 καμια ρ - sim ή τίποτα τέτοιο.

Aπό πού είναι το κινητό? Γιατί δεν το κάνεις official unlock μέσω ebay? Το να σε βολέψει να αλλάξει η baseband δε θα σε βολέψει απαραίτητα γιατί δεν ξέρεις τί παίζει με την επόμενη baseband (4.12.09). Εννοώ δεν ξέρεις τί θα παίξει και αν θα μπορεί και πότε να ξεκλειδωθεί με gevey κλπ. 

Δημοσ.

Δηλαδή είναι σίγουρο οτι θα πάει στο 4.12.09 ή απλά το αναφέρεις ως παράδειγμα?

Το κινητό νομίζω είναι απο σουηδια αλλα το δίκτυο δεν ξέρω ( carrier)

Aπό πού είναι το κινητό? Γιατί δεν το κάνεις official unlock μέσω ebay? Το να σε βολέψει να αλλάξει η baseband δε θα σε βολέψει απαραίτητα γιατί δεν ξέρεις τί παίζει με την επόμενη baseband (4.12.09). Εννοώ δεν ξέρεις τί θα παίξει και αν θα μπορεί και πότε να ξεκλειδωθεί με gevey κλπ. 

Μήπως ξές που πουλάνε την gevey sim??

Δημοσ.

Δηλαδή είναι σίγουρο οτι θα πάει στο 4.12.09 ή απλά το αναφέρεις ως παράδειγμα?

Το κινητό νομίζω είναι απο σουηδια αλλα το δίκτυο δεν ξέρω ( carrier)

Μήπως ξές που πουλάνε την gevey sim??
Οχι αυτή ειναι η ΒΒ του 7. Δεν υπάρχει gevey για την 4.12.05 που είσαι αυτή τη στιγμή. Μπορείς να δεις στο γκουγκλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...