Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιαεχω παρει ενα λαπτοπ απο το χαζομαγαζο το cosmodata και απο οταν το πηρα ολο για service το πηγαινα μου λεγαν οτι το φτιαχνανε αν και  δεν βρισκαν προβλημα και καλα και μου αλλαζανε παρολα αυτα προαιρετικα ανεμιστηρακι και μητρικη ενω πρωτα κιολας μου εδωσαν καινουργιο στην αρχη πριν μου τα αλλαξουν αλλα και παλι τα ιδια και τωρα επειδη εσβηνε συνεχεια μα συνεχεια λογω θερμοκρασιας οπως ελεγε το ιδιο το λαπτοπ εκανα φορματ μπας και λυθουν τα προβληματα και χειροτερευε ο εξωτερικος απο 500gb πηγε στα 72 συνολο....πως γινεται αυτο...εχω απευδησει πια ...χωρια που ζεματαει και κλεινει συνεχεια και αν τους το παω πισω θα μου πουν η ιδεα σου ηταν αλλα να τα αλλαξαμε ολα προαιρετικα....υπαρχει λυση σε αυτο με αυτες τις παλιοεταιριες (cosmodata που το αγορασα και infoquest που αναλαμβανουν το service τους?)

Δημοσ.

σιγα σιγα βρε.δνε καταλαβαμε τιποτα απο αυτα που ειπες.

ποτε το πηρες το laptop,ποιο μοντελο ειναι και τι προβλημα σου βγαζει.και τι απαντησεις δινουν απο cosmodata?

Δημοσ.

Φιλε μου ειναι μεγαλη ιστορια.to laptop ειναι το hp pavilion g6-2160 ev....για να μην τα πολυλογο γιατι τα εχω αναφερει πανω κατω ξανα εδω μεχρι ενα σημειο...το λαπτοπ τωρα το προβλημα που εχει ειναι οτι ανοιγοκλεινει μετα απο φορματ οπως και πριν απο φορματ...και ξαφνικα μικρυνε και το μεγεθος του εσωτερικου μου σκληρου δισκου στο συνολο απο 500gb πηγε στα 79...πως λυνεται αυτο? γνωριζουμε?

Δημοσ.

1) Το λάπτοπ θα το πας σε επίσημο service της HP.

2) Δεξί click στο "ο Υπολογιστή μου" -> Ιδιότητες -> Διαχείριση συσκευών -> Μονάδες δίσκου ->

και πες μας τί μοντέλο σου λέει.

Υποψιάζομαι δύο τινά:

a ) Σου κάνανε clone disk από ήδη υπάρχοντα δίσκο 80άρη που είχαν και το υπόλοιπο partition σου είναι άδειο και χωρίς να έχει γίνει διαμόρφωση.

b ) Σου φάγανε τον 500άρη και σου βάλανε 80άρη...

Δες το και πόσταρε πάλι.

Δημοσ.

...και ξαφνικα μικρυνε και το μεγεθος του εσωτερικου μου σκληρου δισκου στο συνολο απο 500gb πηγε στα 79...πως λυνεται αυτο? γνωριζουμε?

Προφανώς, κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, χώρισες το δίσκο σε 2 partition και τώρα βλέπεις αυτό στο οποίο εγκατέστησες τα windows.

Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων να ενεργοποιήσεις και το δεύτερο.

Δημοσ.

το εκανα και τωρα ο σκληρος ειναι στο φυσιολογικο του  μεγεθος επιτελους...το προβλημα με την θερμοκρασια να δω...α επισης plpapadopoulos  επισημο Service της ΗΡ ειναι η infoquest πλεον...

Δημοσ.

Τρεις απλές ερωτήσεις:

1. Όταν παίζεις τα παιχνίδια, σε τι επιφάνεια ειναι ακουμπισμένο το laptop; Στο γραφείο; Στον καναπε; Στα πόδια σου; Στο κρεβάτι;
  2. Δοκίμασες να αγοράσεις καμια σοβαρή βαση ψυξης; Έστω δοκίμασες να το βάλεις τα πατήματα του πάνω σε κάποια αντικείμενα για να πάρει 1-2 πόντους και να αερίζεται καλύτερα;
  3. Εφόσον το πρόβλημα ειναι σχεδιαστικό γιατί δεν βρίζεις κυρίως την hp/infoquest; (ps χ3σμ3νη έχω την cosmdta)

Επισης τακτικά να κάνεις το παρακάτω (ή ακομα καλύτερα ξηρός αέρας)

https://www.youtube.com/watch?v=M2IwCiSA8bA

Δημοσ.

Τρεις απλές ερωτήσεις:

• Όταν παίζεις τα παιχνίδια, σε τι επιφάνεια ειναι ακουμπισμένο το laptop; Στο γραφείο; Στον καναπε; Στα πόδια σου; Στο κρεβάτι;
  • Δοκίμασες να αγοράσεις καμια σοβαρή βαση ψυξης; Έστω δοκίμασες να το βάλεις τα πατήματα του πάνω σε κάποια αντικείμενα για να πάρει 1-2 πόντους και να αερίζεται καλύτερα;
  • Εφόσον το πρόβλημα ειναι σχεδιαστικό γιατί δεν βρίζεις κυρίως την hp/infoquest; (ps χ3σμ3νη έχω την cosmdta)
Επισης τακτικά να κάνεις το παρακάτω (ή ακομα καλύτερα ξηρός αέρας)

https://www.youtube.com/watch?v=M2IwCiSA8bA

Αυτο στο βιντεακι με την ηλεκτρικη σκουπα δεν ειναι επικυνδινο; Στα σχολια οι πιο πολλοι λενε να μην το δοκιμασει κανεις. Η ηλεκτρικη σκουπα δημιουργει στατικο ηλεκτρισμο και μπορει να επιρεασει τα ηλεκτρικα κυκλωματα της μητρικης. Επισης το ανεμιστηρακι γυρναει σε μεγαλη συχνοτητα και παραγει κι αυτο στατικο ηλεκτρισμο.
Δημοσ.

Για τον συγκεκριμένο τρόπο καθαρισμου :

• Ζημια λόγω στατικου ηλεκτρισμου της σκουπας : στατιστικά πολύ δύσκολο εως απιθανο. Πιο πιθανό ειναι να μου πέσει ο καφές μαζί με τα κουλουρια πανω στον υπολογιστη
  • Ζημια του fan επειδή θα γυρίσει γρήγορα : Απιθανο γιατι ετσι κι αλλιως ειναι φτιαγμένα να γυρίζουν γρήγορα
  • Ζημια της μητρικής επειδή θα γυρισει το fan και θα παράγει τάση : Αν κάποιος είναι πάρα πολύ γκαντέμης, ίσως την πατήσει, αλλά και πάλι το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει ζημιά στα κυκλώματα από την περιστροφή του fan. Η λύση είναι απλή: Ένα αιχμηρό αντικείμενο (συνδετήρας, κατσαβιδάκι, κλπ) που να το εμποδίζει να γυρίσει.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εκανα και τωρα ο σκληρος ειναι στο φυσιολογικο του  μεγεθος επιτελους...το προβλημα με την θερμοκρασια να δω...α επισης plpapadopoulos  επισημο Service της ΗΡ ειναι η infoquest πλεον...

Eσυ ο ιδιος το πηγες στην Quest?ή σου ειπανε οτι το πηγανε εκεινοι?Εχεις report επισκευης της Quest?

Επεξ/σία από Roger
Δημοσ.

Βαλε το λαπτοπ πανω σε καλη βαση οπως σ ειπανε πιο πανω.... Δεν γινεται να φταιει το μαγαζι επειδη κλεινει απο θερμοκρασια το λαπτοπ! Ιδικα αφου στο εχουν αλλαξει κι ολας! Προσεχουμε και λιγο με την δυσφημηση! (ps δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο καταστημα!)

Δημοσ.

συγνωμη εθιξα τις εταιριαρες τις ελλαδας που σκεφτονται τον πελατη πανω απο ολα...

Roger ναι εγω ο ιδιος το πηρα και θα το ξαναπαω αυριο  για να λυθει το ολο θεμα....ευχαριστω παιδια για την βοηθεια και τις συμβουλες παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...